پژمان‌فر خبر داد: تداوم فعالیت صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران در حوزه انرژی هسته‌ای آیت‌الله علم‌الهدی: انسجام مردم ارزشمندتر از هر دستاورد نظامی است | مردم، بزرگ‌ترین عامل امنیت کشور رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان: مالکیت بمب‌های اتمی از سوی رژیم صهیونیستی مغایر با معاهده NPT است رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران معاون اول قوه قضاییه: پرونده مزدوران و وطن‌فروشان با سرعت و دقت رسیدگی می‌شود آتش‌بس با حمله اسرائیل به جنوب لبنان نقض شد (۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش بودجه کمک به اوکراین از سوی پنتاگون در سال ۲۰۲۶ پاپ لئو: ناامید کننده است که می‌بینیم قوانین بین‌المللی دیگر الزام‌آور نیستند یک نماینده مجلس: صهیونیست‌ها در برنامه تغییر نظام و ایجاد ناآرامی در کشور شکست خوردند پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ادعایی درباره توافق آمریکا با چین دادستانی رژیم صهیونیستی با تعویق دو هفته‌ای جلسه دادگاه نتانیاهو مخالفت کرد رئیس جمهور فرانسه: هدف این است که دوباره شاهد ازسرگیری ارتقای هسته‌ای ایران نباشیم تلگراف نوشت: آمریکا و اسرائیل متحمل یک شکست تمام‌عیار شدند | برنامه هسته‌ای ایران دست‌نخورده باقی مانده است پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تبادل اطلاعات کاخ سفید با کنگره درباره ایران محدود می‌شود حادثه امنیتی مرگبار برای نظامیان صهیونیست در غزه (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات انفجار مهیب در باکو (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات جدیدی از عادی سازی روابط سوریه و رژیم صهیونیستی منتشر شد زد و خورد در تظاهرات شبانه علیه نتانیاهو در تل‌آویو (۶ تیر ۱۴۰۴) جاسوس اسرائیل در گیلان به دام افتاد (۶ تیر ۱۴۰۴) صدراعظم آلمان برای احیای توافق هسته‌ای ایران اعلام آمادگی کرد عراقچی: آمریکا بود که مسیر مذاکره را به مسیر جنگ تبدیل کرد+ویدئو پیام تشکر فرمانده کل ارتش از ملت قهرمان و رزمندگان نیروهای مسلح+ویدئو هشدار وزارت اطلاعات: موساد اقدام به راه اندازی صفحات جدید کرده است گفت‎‌وگوی تلفنی پزشکیان و رئیس جمهور آذربایجان | علی‌اف استفادهٔ اسرائیل از آسمان کشورش برای حمله به ایران را تکذیب کرد!
سرخط خبرها

۵ افسر اطلاعاتی صهیونیستی در عملیات مقاومت به هلاکت رسیدند

  • کد خبر: ۱۸۷۷۷۱
  • ۱۶ مهر ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۸
۵ افسر اطلاعاتی صهیونیستی در عملیات مقاومت به هلاکت رسیدند
سازمان اطلاعات و امنیت داخلی رژیم صهیونیستی به هلاکت پنج افسر خود در عملیات «طوفان الاقصی» اذعان کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سازمان اطلاعات و امنیت رژیم صهیونیستی (شاباک) اعلام کرد که طی حمله نیرو‌های حماس به شهرک‌های صهیونیست‌نشین اطراف غزه، پنج افسر اطلاعاتی این سازمان به هلاکت رسیده‌اند.

همزمان فرماندهی پلیس رژیم صهیونیستی نیز خبر داد که چهار تن دیگر از نیروهایش در جریان عملیات رزمندگان مقاومت کشته شده‌اند.

در این راستا کانال ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی آخرین آمار تلفات صهیونیست‌ها را ۶۰۰ کشته و بیش از ۲۰۰۰ زخمی اعلام کرد.

همزمان با این گزارش، وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای اعلام کرد از آغاز درگیری تاکنون بیش از ۲۰۴۸ مجروح به بیمارستان‌ها منتقل شده‌اند که از این تعداد، وضعیت ۲۰ نفر وخیم است و ۳۳۰ نفر دیگر نیز در وضعیت خطرناکی قرار دارند.

کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی خبر داد هنوز کار جمع آوری اجساد از جشنی که دیروز در مجاورت غزه بر پا بود، ادامه دارد و همچنین در دیگر مناطق شمار کشته‌ها بسیار زیاد و «بسیار هم دردناک» است و این آمار افزایش خواهد یافت.

عملیات بی نظیر حماس در اراضی اشغالی روز گذشته با نام «طوفان الاقصی» آغاز شد و سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی گفت که نفوذ کماندو‌های فلسطینی در جریان یورش اخیر به شهر‌های اراضی اشغالی از هوا، زمین و دریا صورت گرفته است.

براساس گزارش یدیعوت آحارانوت، وی افزود: «قایق‌های کوچک از دریا آمدند، پاراگلایدر‌ها از هوا و ده‌ها نیروی جنگجوی فلسطینی نیز از طریق فنس‌هایی که شهرک‌های اسرائیلی را از غزه جدا می‌کند وارد شده‌اند».

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->