اجرای زنده «بچه مرشد ۲» در مشهد | پویشی برای پاسداشت زبان فارسی + فیلم برگزاری ویژه برنامه گرامیداشت شهدای خدمت در مشهد تشکیل قرارگاه راهبری و تحول در مدیریت منابع مالی شهرداری مشهد درباره فروش قدیمی‌ترین میدان شهر مشهد | روزی که میدان ارگ را فروختند کشف یک میلیارد ریال داروی قاچاق از عطاری‌های خواف خراسان رضوی (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) بازاری در ساحل شلوغ دریا ناصحی: مشکلات ترافیک مشهد با تکمیل پروژه‌های معابر حل می‌شود شهردار مشهد مقدس: می‌توانیم صادرکننده خدمات مهندسی در حوزه مترو باشیم + فیلم عضو کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: مسائل شهر چه کوچک و چه بزرگ برای ما فرق نمی‌کند | افتتاح رسمی فاز یک خط۳ مترو با حضور رئیس‌جمهور بهره‌برداری از دوربرگردان تقاطع سه‌سطحی شهید فهمیده مشهد | معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد: گره‌های ترافیکی با افتتاح دوربرگردان شهید فهمیده کاهش می‌یابد هوای مشهد همچنان آلوده است (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) نخستین جلسه ستاد برگزاری دیدار ایران و کره شمالی در مشهد برگزار شد درباره یکی از کوچک‌ترین روستا‌های اطراف مشهد قدیم | عطر فراموشی در کوچه‌های «قریه عطار» قلندرشریف: ۹۰ درصد زائران و شهروندان از خدمات شهرداری مشهد رضایت داشته‌اند گزارش ویژه فیفا از دختران فوتسال ایران روابط‌عمومی‌ها؛ بهره‌گیری هنرمندانه از همه ابزار‌ها و شیوه‌های تعامل پیشرفت ۲۸‌ درصدی میان‌گذر جنوبی مشهد نمایشگاه مشهد اینوکس- فاینکس، نقطه عطفی در مسیر جذب سرمایه‌گذاری و تعامل با ارکان بازار مالی احیای تاریخ شهر مشهد، به همت مدیریت شهری کاهش ۴۳ درصدی بارندگی در مشهد نسبت‌به سال قبل | احتمال جیره‌بندی آب در تابستان ۱۴۰۴ دبیر شورای امنیت ملی در دیدار با همتای ارمنی خود: بیگانگان علاقه‌ای به آرامش در منطقه ندارند
سرخط خبرها

فعالیت‌های ورزشی در نوبت عصر امروز در مشهد تعطیل شد (۱۸ مهرماه ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۸۸۰۰۸
  • ۱۸ مهر ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۱
فعالیت‌های ورزشی در نوبت عصر امروز در مشهد تعطیل شد (۱۸ مهرماه ۱۴۰۲)
مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت: کارگروه مدیریت وقوع شرایط اضطرار پدیده گردوغبار استان با توجه به پیش‌بینی اداره کل هواشناسی و گزارش‌های رسیده اعلام کرد، فعالیت ورزشی دانش‌آموزان در فضای ورزشی روباز تعطیل و فعالیت‌های ورزشی مجموعه‌های ورزشی روباز در شیفت عصر تا پایان امشب، در شهرستان مشهد تعطیل خواهد بود.
مریم  احمدی
خبرنگار مریم احمدی

مهدی اله‌پور روز سه‌شنبه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز افزود: نظر به پیش‌بینی تداوم گردوغبار از سوی اداره کل هواشناسی استان در شهرستان مشهد و تأکید بر وضعیت هشدار سطح نارنجی براثر پدیده گردوغبار و اعلام ستاد مدیریت بحران مبنی بر آمادگی این ستاد برای مدیریت این پدیده و بر اساس شیوه نامه اجرایی مدیریت شرایط اضطرار وقوع پدیده گردوغبار اقدامات زیر مصوب و برای اجرا ابلاغ می‌شود.

این مسئول بیان کرد: پس از بررسی‌های فنی در کارگروه، تعطیلی فعالیت‌های ورزشی در کلیه مراکز آموزشی و همچنین تعطیلی فعالیت‌های ورزشی مجموعه‌های ورزشی روباز امروز در شیفت عصر تا پایان امشب در شهرستان مشهد مصوب شد.

وی افزود: با عنایت به اهمیت سلامت دانش‌آموزان مصوب شد، آموزش و پرورش نسبت به اعلام وضعیت هشدار برای دانش‌آموزان حساس و با بیماری زمینه‌ای در شیفت عصر، اطلاع رسانی عمومی را انجام داده و تمهیدات لازم را به عمل آورد.

دبیر کارگروه مدیریت وقوع شرایط اضطرار پدیده گردوغبار استان گفت: با توجه به شرایط جوی و وقوع پدیده گردوغبار توصیه می‌شود، شهروندان علاوه بر رعایت بحث حفاظت فردی و استفاده از ماسک با محدودکردن یا حذف تردد‌های غیرضروری در فضای باز و حتی تردد با وسیله نقلیه شخصی از درگیرشدن با پیامد‌های پدیده گردوغبار پیشگیری کنند.

اله‌پور تاکید کرد: جلوگیری از تردد افراد با بیماری زمینه‌ای تنفسی و قلبی، کودکان، افراد سالخورده، مادران باردار و افراد دچار حساسیت‌های پوستی در سطح شهر به شدت توصیه می‌شود و آنان باید فعالیت‌های بدنی، پیاده‌روی، ورزش، خرید یا پیگیری سایر امور خود را به وقت دیگری موکول کنند.

وی تاکید کرد: مدیران دستگاه‌های اجرایی مکلف به اطلاع رسانی صحیح به مجموعه کارکنان و زیرمجموعه‌های مدیریتی و نظارت بر اجرای صحیح موضوع هستند و همچنین فرمانداران شهرستان‌ها باید درخصوص تشکیل جلسات شرایط اضطرار و اتخاذ تصمیمات لازم اقدام کنند.

اله‌پور تاکید کرد: اعلام این مصوبات به منزله ابلاغ رسمی به کلیه دستگاه‌ها و نهادهاست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->