نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) رشد چشمگیر مشارکت مردمی مشهد در «طرح قرار زیارت»؛ بهره‌مندی بیش از ۱۱۰ هزار نفر در شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ رشد ۶۲ درصدی فضا‌های اختصاصی بانوان در مشهد تا پایان دوره ششم مدیریت شهری نمک مصرفی شهر مشهد هنوز هم از کیلومترها دورتر می‌آید تا دل شهر | معدن‌های دروازه قوچان برگزاری جشنواره «شادبوم» با محوریت پرچم ایران بازدید شهردار مشهد مقدس از روند احداث پارک شهربانو بوستان بسیج | افزایش ۳۰ هکتاری فضاهای بوستان‌های ورزشی ویژه بانوان در دوره ششم مدیریت شهری + فیلم حال سخنگوی دولت وسط نشست خبری بد شد | بازگشت مهاجرانی به نشست خبری + فیلم (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

معاون دادستان خراسان رضوی: سرمایه مهم انسانی جامعه را به راحتی در تصادفات از دست می‌دهیم + فیلم

  • کد خبر: ۱۸۸۰۲۷
  • ۱۸ مهر ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۶
معاون دادستان خراسان رضوی: سرمایه مهم انسانی جامعه را به راحتی در تصادفات از دست می‌دهیم + فیلم
معاون پیگیری حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادسرای مرکز خراسان رضوی گفت: سرمایه مهم انسانی جامعه را به راحتی در تصادفات از دست می‌دهیم. انتظار داریم همه و از جمله رسانه‌ها پای کار موضوع تصادفات باشند.
مهدی بی باک
خبرنگار مهدی بی باک

به گزارش شهرآرانیوز، سید هادی شریعت‌یار در نشست بررسی اجرای طرح ویژه انضباط ترافیکی بلوار وکیل‌آباد که صبح امروز ۱۸مهرماه در مشهد برگزار شد، اظهار کرد: موضوع حمل‌و‌نقل یکی از موضوعات مهم جامعه بشری بوده و امروز اهمیت ویژه‌ای پیدا کرده است. ایمنی و انضباط ترافیکی نیز یکی از مهم‌ترین مسائل در این حوزه است.

وی افزود: در تصادفات، بی‌گناه جان افراد گرفته می‌شود. جان‌انسان‌ها باید برای ما اهمیت داشته باشد. روزانه کشته‌شدگان زیادی در کشور داریم. یکی از مصادیق بارز حقوق عامه حفظ حیات انسان‌هاست و ما این موضوع را به صورت جدی در دستور کار داریم.

معاون پیگیری حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادسرای مرکز خراسان رضوی خاطرنشان کرد: تلاش خود را به کار گرفته‌ایم که مداخله جدی داشته باشیم و امروز در پی ارتقا و تشدید موضوع انضباط ترافیکی هستیم.

شریعت‌یار در ادامه عنوان کرد: شروع این طرح از بلوار وکیل آباد است و قرار است این طرح در کل شهر مشهد اجرا شود. در این مسیر رفتار‌های مخاطره آمیز بیشتر است لذا هم‌زمان همه شهر را مدنظر قرار داده‌ایم و امیدواریم به خوبی اجرا شود.

جان کودک در حقوق کودکان مغفول مانده است

وی افزود: یکی از موضوعاتی که در حقوق کودک مغفول مانده، جان کودکان است. بسیاری از اوقات جان کودکان توسط والدینشان در تصادفات گرفته می‌شود. در سال گذشته ۳۴فوتی ما افراد زیر ۱۸ سال بوده‌اند. در حال حاضر در کشور با روند کاهشی زادوولد روبه‌رو هستیم. متاسفانه از سویی کودک با این شرایط سخت متولد می‌شود ولی این سرمایه مهم انسانی جامعه را به راحتی در تصادفات از دست می‌دهیم. انتظار داریم همه و از جمله رسانه‌ها پای کار موضوع تصادفات باشند.

معاون پیگیری حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادسرای مرکز خراسان رضوی اعلام کرد: در حوزه اقتصادی نیز بالغ بر ۷درصد تولید ناخالص ملی برای تصادفات و خسارت‌ها هزینه می‌شود.

شریعت‌یار از به کارگیری تمامی ظرفیت‌های موجود برای اجرای طرح ویژه خبر داد و گفت: طرح توقیف هوشمند خودرو‌های متخلف در دست اجراست. همچنین اگر افراد در حین مستی رانندگی کنند، تست الکل و موادروانگردان گرفته می‌شود که این امر با همکاری پزشکی قانونی صورت می‌گیرد.

وی افزود: توقیف خودرو‌های مخاطره آمیز طولانی مدت خواهد بود و رانندگان آن‌ها نیز در کلاس‌های مختلف آموزشی شرکت خواهند کرد. در این طرح رعایت حقوق شهروندان حائز اهمیت است لذا خودرو‌های پلیس به دوربین مجهز خواهد شد تا توقیف ما بدون سند و مدرک نباشد.

معاون پیگیری حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادسرای مرکز خراسان رضوی تصریح کرد: امیدواریم با اجرای این طرح بتوانیم میزان تصادفات را کاهش دهیم و در مرحله اول هدف ما کاهش ۱۵درصدی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->