یک نماینده مجلس: صهیونیست‌ها در برنامه تغییر نظام و ایجاد ناآرامی در کشور شکست خوردند ادعایی درباره توافق آمریکا با چین دادستانی رژیم صهیونیستی با تعویق دو هفته‌ای جلسه دادگاه نتانیاهو مخالفت کرد رئیس جمهور فرانسه: هدف این است که دوباره شاهد ازسرگیری ارتقای هسته‌ای ایران نباشیم تلگراف نوشت: آمریکا و اسرائیل متحمل یک شکست تمام‌عیار شدند | برنامه هسته‌ای ایران دست‌نخورده باقی مانده است پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تبادل اطلاعات کاخ سفید با کنگره درباره ایران محدود می‌شود حادثه امنیتی مرگبار برای نظامیان صهیونیست در غزه (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات انفجار مهیب در باکو (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات جدیدی از عادی سازی روابط سوریه و رژیم صهیونیستی منتشر شد زد و خورد در تظاهرات شبانه علیه نتانیاهو در تل‌آویو (۶ تیر ۱۴۰۴) جاسوس اسرائیل در گیلان به دام افتاد (۶ تیر ۱۴۰۴) صدراعظم آلمان برای احیای توافق هسته‌ای ایران اعلام آمادگی کرد عراقچی: آمریکا بود که مسیر مذاکره را به مسیر جنگ تبدیل کرد+ویدئو پیام تشکر فرمانده کل ارتش از ملت قهرمان و رزمندگان نیروهای مسلح+ویدئو هشدار وزارت اطلاعات: موساد اقدام به راه اندازی صفحات جدید کرده است گفت‎‌وگوی تلفنی پزشکیان و رئیس جمهور آذربایجان | علی‌اف استفادهٔ اسرائیل از آسمان کشورش برای حمله به ایران را تکذیب کرد! استفاده از اورانیوم ضعیف‌شده در حملات اخیر اسرائیل به ایران تأیید نشد رهبر انصارالله پیروزی ایران بر رژیم صهیونیستی را تبریک گفت فرانس ۲۴: رهبر ایران درباره هرگونه تجاوز به خاک کشورش هشدار داد شهادت سرلشکر محمدسعید ایزدی (حاج رمضان) در حملات اسرائیل آیا پاکستان با موشک هسته‌ای به آمریکا حمله می‌کند؟ ابراز نگرانی روسیه درباره اظهارات نظامیان صهیونیست پس از آتش‌بس با ایران آیت‌الله علم‌الهدی: جنگ با جبهه استکبار همچنان ادامه دارد | ضرورت فراگیر شدن مشارکت‌های مردمی سفیر ایران در ایتالیا: بازگشت ایران به گفت‌و‌گو‌ها منوط به توقف کامل اقدامات تجاوزکارانه است رئیس شورای اطلاع رسانی دولت: توقف جنگ به معنای پایان تلاش دشمن نیست
سرخط خبرها

وزیر اطلاعات: صهیونیست‌ها رذیلانه دست کمک به سمت دولت‌های دیگر دراز کردند

  • کد خبر: ۱۸۸۱۵۳
  • ۱۸ مهر ۱۴۰۲ - ۲۰:۰۵
وزیر اطلاعات: صهیونیست‌ها رذیلانه دست کمک به سمت دولت‌های دیگر دراز کردند
وزیر اطلاعات در پیامی در خصوص عملیات طوفان الاقصی مجاهدین فلسطینی یادآور شد که دشمن زبون صهیونیستی به خاطر جبران این شکست، سیاست مظلوم نمایی را پیش گرفته و رسانه‌های استکباری نیز به کمک او شتافته‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، متن این پیام به شرح زیر است:

وَقَذَفَ فِی قُلُوبِهِمُ الرُّعْبَ یُخْرِبُونَ بُیُوتَهُمْ بِأَیْدِیهِمْ وأَیْدِی الْمُؤْمِنِینَ فَاعْتَبِرُوا یَا أُولِی الأبْصَارِ (سوره حشر-آیه ۲)
 
عملیات متهورانه و غافلگیر کننده طوفان الاقصی توسط جبهه همیشه سرافراز مقاومت به وقوع پیوست و فتح الفتوح بی‌مانندی را رقم زد؛ تا جهانیان در بهت فرو روند و صهیونیست‌های غاصب از خوف جان بی‌ارزش خود قالب تهی کنند و رذیلانه دست کمک به سمت دولت‌های دیگر دراز نمایند.

بلاشک قریب به ۸۰ سال اشغال سرزمین‌های مادری ملت مظلوم فلسطین تحت حمایت‌های بی‌دریغ مدعیان دروغین حقوق بشر، خلق حماسه‌ای این چنین را می‌طلبید تا انتقام تجاوزات لاینقطع صهیونیست‌ها گرفته شود و به تعبیر رهبر فرزانه‌ی انقلاب اسلامی، زلزله ویران‌گر ۱۵ مهر، یک شکست اطلاعاتی و نظامی غیرقابل ترمیم برای رژیم صهیونیستی است.

در بحبوحه پیروزی‌های عظیم جبهه مقاومت، از مجاهدت‌های بی‌امان شهید قدس سپهبد حاج قاسم سلیمانی تجلیل نموده و به روح مطهر آن شهید جلیل القدر، شهدای مقاومت در فلسطین اشغالی و سایر بلاد اسلامی و امام شهدا (ره) درود می‌فرستیم و سر تعظیم فرود می‌آوریم.

سربازان گمنام امام زمان عجل الله تعالی الفرجه الشریف در سنگر مبارزه و جهاد، این فتح الفتوح بی‌مانند فلسطینی‌ها در رویارویی با رژیم تا دندان مسلح صهیونیستی را به محضر فرمانده معظم کل قوا حضرت آیت الله العظمی امام خامنه‌ای حفظه الله که همواره با رهنمود‌های خردمندانه خود مایه امید و سنگ صبور جبهه مقاومت اسلامی بوده‌اند و به ملت مظلوم فلسطین تبریک گفته و آزادی کامل قدس شریف را از خالق جبار مسئلت می‌نماییم.

دشمن زبون صهیونیستی به خاطر جبران این شکست، سیاست مظلوم نمایی را پیش گرفته و رسانه‌های اسکتباری نیز به کمک او شتافته‌اند. اما ملت‌های کشور‌های اسلامی و ملت‌های آزاده دنیا فریب دروغ پراکنی‌ها و ادراک‌سازی‌های باطل و غیر واقعی را نمی‌خورند و ان‌شاالله رزمندگان فلسطین تا پیروزی نهایی، راه سرخ شهدای مقاومت را ادامه خواهند داد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->