فوتبال ملی و باشگاهی به امیری بدهکار است؛ خداحافظی با شکوه برای آقای صبور مهاجم استقلال فقط در تیم ملی گل می‌زند | معمای پیچیده نازون ایران-مصر پس از ۲۵ سال مقابل هم قرار می‌گیرند استقلال با ۱۰ غایب استارت می‌زند | چالش همیشگی فیفادی‌ها تاریخ‌سازی دختر پاراوزنه‌بردار با قهرمانی در جهان تاریخ و ساعت مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ | گرگ پارسی وارد می‌شود ویدیو | معرفی ایرانی‌های مستر المپیا۲۰۲۵ امباپه: بهترین گلزن تاریخ فرانسه می‌شوم نیما عالمیان به قهرمانی آسیا نرسید صعود تیم ملی واترپلوی ایران به نیمه‌نهایی آسیا روی کین: سیمئونه می‌تواند تغییر بزرگی در منچستر ایجاد کند بازگشت بهروز عظیمی به تمرینات مس سپاهانی‌ها مذاکره با اوسمار را تکذیب کردند همه چیز درباره مسابقات مسترالمپیای ۲۰۲۵ | جنگ عضلات در لاس وگاس تاریخ و ساعت بازی ایران و روسیه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | بازی با تزار‌ها برای حضور در آمریکا چوپان در بین برترین‌های مسترالمپیا شروع تمرینات استقلال از جمعه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

قلعه نویی: اردن رقیب بسیارخوبی برای ما خواهد بود

  • کد خبر: ۱۸۸۴۹۷
  • ۲۰ مهر ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۶
قلعه نویی: اردن رقیب بسیارخوبی برای ما خواهد بود
سرمربی تیم ملی فوتبال ایران حضور در تورنمنت اردن را برای تیم ملی در راه جام ملت‌های آسیا مهم دانست.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر قلعه‌نویی در نشست خبری پیش از دیدار برابر اردن با قدردانی از حضور رسانه‌ها در این نشست اظهار کرد: این بار دوم است که به اردن سفر کرده‌ام. پیش از این به همراه تیم ملی در بازی‌های غرب آسیا به میزبانی اردن شرکت کردم. باید از کشور اردن به خاطر میزبانی این تورنمنت تشکر کنم. این آخرین فرصت و فیفا دی تا قبل از جام ملت‌هاست و پس از این بازی‌ها وارد رقابت‌های مقدماتی جام جهانی می‌شویم، به همین خاطر باید به نحو احسن از این تورنمنت استفاده کنیم. تیم ما در حال حاضر در شرایط بسیار خوبی است. البته حدود ۱۰ بازیکن داریم که مصدوم هستند و نتوانستند در این تورنمنت کنار ما باشند.

قلعه‌نویی در پاسخ به سوالی درباره میزان شناختش از تیم اردن گفت: اردن تیم بسیار با کیفیت و با برنامه‌ای است. در این دو سال این تیم نتایج خوبی به ویژه برابر تیم‌های آسیایی کسب کرده است. اردن بازیکنانی در فرانسه و قطر دارد و تیم پرقدرت، با برنامه و جنگنده‌ای است. این تیم در دو سال گذشته در میان رقبای آسیایی تنها برابر استرالیا شکست خورده که این موضوع کیفیت اردن را نشان می‌دهد.

او در پاسخ به سوال خبرنگار اردنی درباره قیاس مهدی طارمی با موسی التعمری، بازیکن تیم مون‌پلیه فرانسه، گفت: هر دوی این بازیکنان، بازیکنان باکیفیتی‌اند، اما قیاس بازیکنان مهم نیست. موضوعی که برای ما مهم است، استفاده از آخرین فرصت تا پیش از جام ملت‌های آسیاست. این دو بازی برای ما بسیار مهم است و می‌خواهیم حداکثر استفاده را از این بازی ببریم. امیدواریم که بتوانیم به اهدافمان از حضور در این تورنمنت دست پیدا کنیم.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->