سامان فلاح در لیست ساپینتو نبود مصدومیت آشوماتوف جدی نیست مذاکرات استقلال و وریا غفوری در بن بست احسان حاج صفی خرید جدید استقلال خواب منچستریونایتد در روز‌های جولان مدعیان انگلیسی مجتبی جباری؛ فیلسوف مستقل در فوتبال ایران نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و چین(۲۶ تیر ۱۴۰۴)| بردیم، به راحتی آب خوردن فرصت‌طلبی ازبک‌ها از شرایط فوتبال ایران چند بازیکن پرسپولیس در خطر جدایی اجباری مشکل دریبل‌زن‌ها در پرسپولیسِ هاشمیان پرسپولیس منتظر پیشنهاد تراکتور | لطفاً دفاع راست بدهید فرماندار مشهد: شاهد روندی از رونق در حوزه ورزش در روستا‌ها هستیم پخش زنده بازی والیبال ایران و لهستان (۲۵ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین اندونگ در آستانه بازگشت به استقلال | توافق برای عقد قرارداد ۲ساله ویدئو | سلام نظامی ملی‌پوشان فوتبال بانوان هنگام پخش سرود ایران پیش از بازی با لبنان ساپینتو به مدیران استقلال: محمدی به تمرینات بازگردد جمله زشت جباری علیه پیشکسوتان استقلال توافق بی‌تاثیر پرسپولیس و تراکتور | محرومیت بیرانوند قطعی است
سرخط خبرها

قلعه نویی: اردن رقیب بسیارخوبی برای ما خواهد بود

  • کد خبر: ۱۸۸۴۹۷
  • ۲۰ مهر ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۶
قلعه نویی: اردن رقیب بسیارخوبی برای ما خواهد بود
سرمربی تیم ملی فوتبال ایران حضور در تورنمنت اردن را برای تیم ملی در راه جام ملت‌های آسیا مهم دانست.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر قلعه‌نویی در نشست خبری پیش از دیدار برابر اردن با قدردانی از حضور رسانه‌ها در این نشست اظهار کرد: این بار دوم است که به اردن سفر کرده‌ام. پیش از این به همراه تیم ملی در بازی‌های غرب آسیا به میزبانی اردن شرکت کردم. باید از کشور اردن به خاطر میزبانی این تورنمنت تشکر کنم. این آخرین فرصت و فیفا دی تا قبل از جام ملت‌هاست و پس از این بازی‌ها وارد رقابت‌های مقدماتی جام جهانی می‌شویم، به همین خاطر باید به نحو احسن از این تورنمنت استفاده کنیم. تیم ما در حال حاضر در شرایط بسیار خوبی است. البته حدود ۱۰ بازیکن داریم که مصدوم هستند و نتوانستند در این تورنمنت کنار ما باشند.

قلعه‌نویی در پاسخ به سوالی درباره میزان شناختش از تیم اردن گفت: اردن تیم بسیار با کیفیت و با برنامه‌ای است. در این دو سال این تیم نتایج خوبی به ویژه برابر تیم‌های آسیایی کسب کرده است. اردن بازیکنانی در فرانسه و قطر دارد و تیم پرقدرت، با برنامه و جنگنده‌ای است. این تیم در دو سال گذشته در میان رقبای آسیایی تنها برابر استرالیا شکست خورده که این موضوع کیفیت اردن را نشان می‌دهد.

او در پاسخ به سوال خبرنگار اردنی درباره قیاس مهدی طارمی با موسی التعمری، بازیکن تیم مون‌پلیه فرانسه، گفت: هر دوی این بازیکنان، بازیکنان باکیفیتی‌اند، اما قیاس بازیکنان مهم نیست. موضوعی که برای ما مهم است، استفاده از آخرین فرصت تا پیش از جام ملت‌های آسیاست. این دو بازی برای ما بسیار مهم است و می‌خواهیم حداکثر استفاده را از این بازی ببریم. امیدواریم که بتوانیم به اهدافمان از حضور در این تورنمنت دست پیدا کنیم.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->