ایران و ۳ کشور اروپایی برای آغاز مذاکرات هسته‌ای به توافق رسیدند میدری: تغییری در دهک‌بندی‌ خانوارها انجام نشده است آغاز رزمایش مشترک دریایی ایران و روسیه از فردا، ۳۰ تیرماه استاندار خراسان رضوی: مرز ایران و افغانستان ظرفیت تبدیل‌شدن به هاب اقتصادی منطقه را دارد تداوم بی‌ثباتی‌ها در پنتاگون | برکناری مرموز یکی از کارکنان ارشد این وزارتخانه لیبرمن: نتانیاهو خواهان طولانی شدن جنگ غزه تا زمان برگزاری انتخابات است سرلشکر موسوی: رزمندگان ما آماده‌اند تا پاسخی محکم‌تر از قبل به دشمن بدهند واکنش نماینده ولی‌فقیه در سپاه به ادعاها درباره بررسی طرح عدم کفایت سیاسی رئیس‌جمهور وزیر کشور: باید انسجام موجود را حفظ کنیم موافقت مجلس با بررسی لایحه مربوط به سازمان مهاجرت بر اساس اصل ۸۵ قالیباف: نباید اجازه داد کسی در شکاف اختلاف سلیقه‌ها برای خود یا جناح سیاسی‌اش آشیانه بسازد خانواده اسرای اسرائیلی: نتانیاهو عامل اصلی شکست مذاکرات است شاهزاده سعودی درگذشت (۲۸ تیر ۱۴۰۴) انتقاد عراقچی از موضع جانبدارانه برخی کشور‌ها در توجیه اقدامات تجاوزکارانه اسرائیل و آمریکا تردید واتیکان درباره غیرعمد بودن حمله اسرائیل به تنها کلیسای کاتولیک در غزه شهادت ۱۱۶ فلسطینی از بامداد امروز تاکنون (۲۸ تیر ۱۴۰۴) رئیس‌جمهوری که در کاخ‌سفید هم تبلیغات بازرگانی می‌کند هیئت پارلمانی ایران به عراق سفر کرد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) عناصر داعش به السویدا در پوشش نیرو‌های قبایل عرب سوریه نفوذ کردند صالحی: با فردای ایران بازی نکنیم آمار کشته‌های السویداء به ۹۴۰ نفر رسید درگیری‌ها در استان السویداء سوریه به کجا رسید؟ احمد توکلی در بیمارستان بستری شد جلسه شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا به ریاست پزشکیان برگزار شد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ: سه سایت هسته‌ای ایران نابود شده‌اند مردم آمریکا از بازداشت پدر ایرانی در مقابل مهدکوک فرزندش خشمگین شدند آیت الله نعیم آبادی، عضو مجلس خبرگان رهبری درگذشت
سرخط خبرها

نجیب میقاتی: حمام خون در غزه باید سریعا متوقف شود

  • کد خبر: ۱۸۸۵۸۱
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۱
نجیب میقاتی: حمام خون در غزه باید سریعا متوقف شود
نخست‌وزیر پیشبرد امور لبنان در دیدار امیرعبداللهیان شرایط غزه را حزن انگیز توصیف و تصریح کرد: این حمام خون باید سریعا متوقف شود.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین امیرعبداللهیان که در بیروت حضور دارد امروز (جمعه) ۲۱ مهر ماه با نجیب میقاتی نخست‌وبیر پیشبرد امور لبنان دیدار و گفتگو کرد.

وی در این دیدار گفت که دیدار و گفتگو با برادران لبنانی و تبادل نظر با آن‌ها برای ما مفید است، افزود: برای ما امنیت و آرامش لبنان مهم است و از اهداف سفر ما تاکید بر امنیت لبنان و توسعه آن و روند سیاسی این کشور است. 

امیرعبداللهیان عملیات طوفان الاقصی را یک عملیات صددرصد فلسطینی خواند و با بیان اینکه و حتی غربی‌ها این را تایید می‌کنند، افزود: این اقدام فلسطینی‌ها واکنشی طبیعی به جنایات نتانیاهو بویژه در ماه‌های اخیر بوده است. 

وی عنوان کرد: فلسطین بعد از طوفان الاقصی از فلسطین قبل متفاوت است. 

امیرعبداللهیان ادامه داد: آنچه که این وضع را بوجود آورد، افراطی گری نتانیاهو و دولت افراطی رژیم صهیونیستی بود که تاثیرات زیادی بر میدان و تصمیم فلسطینی‌ها گذاشت.

وی با بیان اینکه حمایت نامحدود آمریکا از جنایات جاری رژیم صهیونیستی شرایط را بیش از پیش بدتر خواهد کرد، خاطرنشان کرد: برخی نگران گسترش جنگ در منطقه و باز شدن جبهه‌های جدید هستند. 

وزیر امور خارجه گفت، آمریکا همه را به خویشتنداری دعوت می‌کند به جز رژیم صهیونیستی را، و این غیرقابل قبول است. آن‌ها همه را به خویشتنداری فرا می‌خوانند، اما به این رژیم سلاح و کمک می‌دهند و دست نتانیاهو را برای ادامه جنایت باز گذاشته‌اند. آمریکا می‌خواهد به اسرائیل فرصت دهد که غزه را ویران کند و این خطای کامل آمریکاست و اگر آمریکایی‌ها بدنبال این هستند که جنگ در منطقه توسعه نیابد، باید رژیم صهیونیستی را کنترل کنند.

وی ادامه داد: جنایات این رژیم اگر مهار نشود، معلوم نیست چه اتفاقی خواهد افتاد. 
وزیر امور خارجه با بیان اینکه مقاومت فلسطین توانمند است و از توانایی بالایی برخوردار است، افزود: اگر جنایات این رژیم ادامه یابد، مقاومت فلسطین از امکانات دیگر خود استفاده خواهد کرد. 

امیرعبداللهیان هنچنین اعلام کرد: جمهوری اسلامی ایران با توجه به شرایط جاری فلسطین پیشنهاد برگزاری نشست فوق العاده وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی را مطرح کرد و تاکنون برخی کشور‌ها از آن حمایت کرده و ایران به پیگیری‌های خود ادامه می‌دهد. 

وی برگزاری یک جلسه سطح بالا بین کشور‌های اسلامی در خصوص فلسطین را ضروری خواند.
به گزارش فارس، مجتبی امانی سفیر ایران، مهدی شوشتری مدیرکل غرب آسیا و شمال آفریقا و ناصر کنعانی سخنگوی وزررت امور خارجه در این دیدار حضور داشتند.

نجیب میقاتی نخست وزیر پیشبرد امور لبنان نیز شرایط غزه را حزن انگیز توصیف کرد و گفت لبنان از فلسطین بعنوان قضیه حق حمایت می‌کند. وی تماس‌های دیپلماتیک را برای مهار این شرایط مهم خواند و نقش ایران را در این تلاش دیپلماتیک حائز اهمیت توصیف کرد. 

میقاتی با تاکید بر اینکه این حمام خون باید سریعا متوقف شود، افزود: من نیز در تماسهایم با همه طرف‌ها تاکید کردم که باید اسرائیل را سریعا از ادامه این روش بازدارند. 

وی بکارگیری همه تلاش‌ها برای پیشگیری از یک جنگ منطقه‌ای را ضرورتی مهم و فوری خواند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->