محمدباقر قالیباف وارد ژنو شد خودکشی دست‌کم ۵۴ نظامی اسرائیلی از ابتدای جنگ غزه پژمانفر خبر داد: وعده فراجا برای راه‌اندازی سرویس برخط معاملات خودرو تا پایان مرداد قالیباف: در سفر به ژنو انجام وظایف سازمان ملل در برخورد با جنایات رژیم صهیونی علیه ایران و غزه را مطالبه می‌کنیم هشدار عراقچی به آمریکایی‌ها: تجاوز تکرار شود قاطع‌تر پاسخ می‌هیم شبکه ۷ اسرائیل: آذربایجان به پیمان ابراهیم خواهد پیوست نماینده ویژه سازمان ملل حملات رژیم صهیونیستی به سوریه را محکوم کرد (۶مرداد۱۴۰۴) اولتیماتوم ترامپ برای پایان جنگ روسیه کاهش یافت ایران: با هرگونه تلاشی برای تضعیف حاکمیت ملی سوریه مخالفت می‌کنیم نامه آیت‌الله نوری‌همدانی به دست رهبر کاتولیک‌های جهان رسید ۶ نظامی صهیونیست در یک حادثه امنیتی در غزه زخمی شدند (۶ مرداد ۱۴۰۴) قطع بی ضابطه برق صدای نماینده مجلس را هم درآورد: تا تحقق کامل عدالت در توزیع برق دست از پیگیری نخواهم کشید وزیر کشور با خانواده شهیدان شادمانی، ربانی و محرابی دیدار کرد محور‌های رایزنی پوتین و نتانیاهو ترامپ: ایران در حال ارسال نشانه‌های بد و زننده‌ای است قالیباف راهی ژنو شد (۶ مرداد ۱۴۰۴) پوتین و ترامپ دیدار می‌کنند؟ پزشکیان: به بهبود روابط با کشور‌های همسایه و منطقه نیاز داریم نماینده روسیه در وین: آمریکا حرف‌های بیهوده درباره غنی‌سازی صفر ایران را کنار بگذارد ترامپ با ابراز ناامیدی از پوتین از نتانیاهو خواست رویکردش در غزه را تغییر دهد عارف: سالمندان و بازنشستگان سرمایه‌های ملی و ارزشمند کشور هستند سخنگوی دولت: چهارشنبه (۸ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل نیست| مانعی برای آزادی بیان در لایحه دولت برای فضای مجازی وجود ندارد حماس داشتن اردوگاه آموزش نظامی در لبنان را رد کرد توافق کامبوج و تایلند بر سر آتش‌بس فوری آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ لباسی بالاتر از خدمت و نوکری در دستگاه امام حسین (ع) نیست ادارات و دستگاه‌های دولتی کدام استان‌ها سه شنبه و چهارشنبه (۷ و ۸ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ۱۰ شهید و ۴۰ زخمی در بمباران دو منطقه در غرب خان یونس
سرخط خبرها

وزیر کشور: پروژه‌های انتخابی باید حلال مشکلات مردم باشد

  • کد خبر: ۱۸۸۵۸۵
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۲
وزیر کشور: پروژه‌های انتخابی باید حلال مشکلات مردم باشد
وزیر کشور در جریان افتتاح پروژه‌های شهری شیراز تأکید کرد: پروژه‌های انتخابی باید برای متن جامعه کارساز و حلال مشکلات مردم باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد وحیدی امروز ۲۱ مهرماه در جریان سفر رئیس جمهور و هیئت دولت به استان فارس و در آیین افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۶۲ پروژه حمل‌ونقل و ترافیکی، خدمات شهری، فرهنگی، اجتماعی و زیست‌محیطی شهرداری شیراز به ارزش بیش از ٢١ هزار و ٧٠٠ میلیارد تومان گفت: پروژه‌های انتخابی باید برای متن جامعه کارساز و حلال مشکلات مردم باشد.

وی تصریح کرد: براساس عنوانی که رهبر معظم انقلاب به شهر شیراز دادند، بسیار مسئولیت را سنگین کرده که بخش زیادی از این مسئولیت به عهده شورای اسلامی شهر و شهرداری است که شهر را در تراز سومین حرم اهل بیت (ع) بسازند و به حجم زیادی از زائران خدمات‌رسانی کنند.

وحیدی با تقدیر از شهردار، اعضای شورای اسلامی این کلان‌شهر و دیگر مسئولان استان فارس، گفت: تسریع در اجرای پروژه‌های شهری در شیراز قابل تقدیر است.

وزیر کشور با بیان اینکه هماهنگی، خوش فکر بودن، داشتن بلند همت بلند و کار جهادی یک مجموعه موجب کاهش زمان اجرای پروژه‌ها می‌شود، عنوان کرد: پروژه‌های امروز شهرداری شیراز ارزشمند بودند.

وی همچنین با بیان اینکه برای یک شهر فرهنگی همانند شیراز باید این مهم مدنظر باشد که موارد کمبود زیستی و بهداشتی در دستور کار قرار گیرد، گفت: یکی از اولویت‌های یک شهر فرهنگی باید رفع مشکلات فاضلاب آن باشد و نشان داده شود و تراز یک شهر فرهنگی محقق شود.

وحیدی ادامه داد: سرانه فضای سبز به طور عمومی باید بیش از ۱۵ متر باشد، اما برای شیراز کم است و اجازه داده نشود که در سرانه این کلان‌شهر به عدد خاصی بسنده شود.

وزیر کشور به افتتاح پردیس سینمایی استاد امین تارخ به ارزش ۳۰۰ میلیارد تومان که در این مراسم به بهره‌برداری رسید، هم اشاره و اضافه کرد: شیراز، شهر فرهنگی است، پس باید با جمع‌آوری هنرمندان زبده و ارزشمند، محتوای ارزنده و فاخری از این سینما تولید شود.

وی با بیان اینکه شیراز با توجه به حجم اقدامات فرهنگی، نیازمند داشتن سازمان فرهنگی مجزاست، گفت: شیراز باید نمادی از ظرفیت‌های فرهنگی بزرگ آن باشد.

وحیدی تصریح کرد: نسل جدید باید با این فرهنگ غنی آشنا شود، چراکه شیراز را می‌توان یک شهر تراز فرهنگی کرد، چون سرشار از فرهیختگی است؛ البته نباید هوشمند شدن این کلان‌شهر را هم فراموش کرد.

وی در بخش پایانی سخنان خود با بیان اینکه ظرفیت‌های سازندگی در کشور فعال است و تنها طی هفته دولت امسال ٣٠ هزار پروژه افتتاح شد، گفت: برنامه توفنده سازندگی در کشور گسترده است و بنابراین تلاش‌های سخیف معاندین راه به جایی نمی‌برد؛ افتتاح هر پروژه نیز به مثابه یک تودهنی به دشمنان است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->