دستگیری ۶۳ نفر از متجاوزان به کشور طی ۲۴ ساعت گذشته (۷ تیر ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه از آلمان خواست مسئولیت خود در قبال برنامه سلاح‌های شیمیایی رژیم صدام را بپذیرد وزیر کار: دشمنان ناگزیرند رویکرد خود را نسبت به ملت ایران تغییر دهند حمله قسام به اشغالگران صهیونیستی با موشک یاسین ۱۰۵ (۷ تیر ۱۴۰۴) روسیه: تهدید داعش در افغانستان نگران‌کننده است سبحانی: اطلاعاتی داریم که ریزپرنده‌ها از برخی کشور‌های همسایه وارد ایران شده است سرخوردگی آمریکا و اسرائیل در برابر ایران؛ ناکامی تل‌آویو در تحقق اهداف سخنگوی سپاه: ترامپ چشمانش را باز کند و از یاوه‌گویی دست بردارد سیل در پاکستان ۱۱ قربانی گرفت (۷ تیر ۱۴۰۴) مهاجرانی: وحدت ملی فارغ از گرایشات سیاسی است سردار وحیدی: نیروهای مسلح در آماده‌باش کامل برابر هرگونه تجاوز دشمن هستند واشنگتن‌پست: تنها راه، «مذاکره با ایران» است؛ ترامپ هم می‌داند کودکان غزه از شدت گرسنگی جان می‌دهند سردار نقدی: تعرض به مراجع، پایان زندگی کارگزاران آمریکایی در منطقه است معاون اول رئیس جمهور: اصناف در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه خوش درخشیدند ایران، پابرجا تا همیشۀ تاریخ تقدیر رئیس‌جمهور ونزوئلا از «سحر امامی» مجری شبکه خبر + فیلم سفیر ایران در ژاپن: تجاوز نظامی آمریکا به ایران مستحق محکومیت جهانی است تقدیر وزارت امور خارجه از حضور مردم در تشییع پیکر شهدای اقتدار ایران (۷ تیر ۱۴۰۴) کشته شدن ۱۳ سرباز پاکستانی در حمله انتحاری نزدیک مرز افغانستان (۷ تیر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس مجلس: حضور گروسی و نصب دوربین در تأسیسات هسته‌ای ایران ممنوع است گروسی اذعان کرد: دانش هسته‌ای در ایران را نمی‌توان از بین برد عراقچی: فریاد «هیهات منا الذله» حسینی در محرم امسال از هر سال رساتر است روزنامه اسرائیلی: غزه شاهد خونین‌ترین جنگ قرن ۲۱ است کدام اختیارات هیئت دولت به استانداران تفویض شد؟ ظُهران ممدانی، اولین مسلمان نامزد شهرداری نیویورک که خشم ترامپ را برانگیخت، کیست؟ رئیس مجلس: قدردان مدیریت هوشمندانه و شجاعانه رهبر الهی انقلاب حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای هستیم
سرخط خبرها

ادعای ارتش رژیم صهیونیستی درباره آماده شدن برای عملیات جدید

  • کد خبر: ۱۸۸۸۳۵
  • ۲۲ مهر ۱۴۰۲ - ۲۱:۲۲
ادعای ارتش رژیم صهیونیستی درباره آماده شدن برای عملیات جدید
ارتش رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای مدعی شد که برای اجرایی کردن «طیف گسترده‌ای» از برنامه‌های «عملیات تهاجمی» آماده می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، ارتش رژیم صهیونیستی در ادامه جنایات جنگی خود در غزه در پی عملیات گسترده «طوفان الاقصی» توسط جنبش حماس علیه این رژیم، امروز در بیانیه‌ای مدعی شد: نیرو‌های ارتش اسرائیل با اقدامات گسترده لجستیکی و تکمیل بسیج نیرو‌های ذخیره، آماده اجرایی کردن طیف گسترده‌ای از برنامه‌های عملیاتی تهاجمی می‌شوند که شامل حملات یکپارچه و هماهنگ از هوا، دریا و زمین است.

ارتش رژیم صهیونیستی در ادامه مدعی شد: در عین حال، نیروی زمینی و تقسیمات فناوری و لجستیکی در تلاشند نیرو‌های ارتش را برای گسترش نبرد آماده کنند.

جنبش حماس فلسطین در ۷ اکتبر (۱۵) مهر، عملیات غافلگیرانه گسترده‌ای را از نوار غزه موسوم به «طوفان الاقصی» علیه رژیم صهیونیستی آغاز کرد. رژیم صهیونیستی در پی این حمله، وضعیت جنگی اعلام کرده و حملات متقابل علیه نوار غزه را انجام داد که ادامه دارد. این رژیم همچنین با مرتکب شدن جنایت جنگی، نوار غزه را با بیش از ۲ میلیون نفر جمعیت در محاصره انسانی قرار داده و آب، برق و گاز آن را قطع و ورود غذا و دارو به آن را ممنوع کرده است.

هم رژیم صهیونیستی و هم فلسطین تاکنون بیش از هزار کشته و هزاران مجروح را اعلام کرده‌اند.

ارتش رژیم صهیونیستی در حالی این ادعا را مطرح کرده است که «جهاد طه»، سخنگوی جنبش حماس در مصاحبه با ایسنا، درباره حمله زمینی احتمالی رژیم صهیونیستی گفت: ما معتقدیم هرگونه حمله زمینی تبعاتی را بر کل منطقه خواهد داشت و وضعیت سردرگمی که رژیم صهیونیستی دارد و حضور ده‌ها اسیر اعم از نظامیان و ژنرال‌های آن نزد مقاومت، هرگونه حمله زمینی را با خسارت‌های بیشتر و شکست مفتضحانه‌ای روبه رو خواهد کرد.

پیشتر نیز روز جمعه، «ابوعبیده» سخنگوی گردان‌های قسام با اشاره به عملیات‌های حماس علیه رژیم صهیونیستی گفته بود: از صبح امروز ۱۵۰ موشک به سمت عسقلان و ۵۰ موشک به سمت سدیروت و ده‌ها موشک به سمت فرودگاه بن گوریون شلیک کرده‌ایم.

در مجموع بیش از ۲۰۰ موشک به این سه نقطه شلیک کردیم و هنوز چیز‌های زیادی در دست داریم. من به اشغالگران می‌گویم که مهاجرت در قاموس ما مگر از شهر‌های اشغال شده ما وجود ندارد. چیز‌های زیادی در ساعات آینده رو خواهیم کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->