جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

موشک‌باران مجدد شهرک‌های صهیونیستی اطراف نوار غزه

  • کد خبر: ۱۸۸۸۲۷
  • ۲۲ مهر ۱۴۰۲ - ۲۰:۵۴
موشک‌باران مجدد شهرک‌های صهیونیستی اطراف نوار غزه
منابع خبری از موشک‌باران مجدد شهرک‌های صهیونیستی اطراف نوار غزه و به گوش رسیدن صدای آژیر در این مناطق خبر می‌دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، آژیر هشدار مجدداً در شهرک‌های اطراف نوار غزه به صدا درآمد.

منابع خبری گزارش دادند که مقاومت فلسطین در واکنش به جنایات ارتش رژیم صهیونیستی و کشتار فلسطینیان در نوار غزه و کرانه باختری شهرک‌های صهیونیستی اطراف نوار غزه را موشک‌باران کرده است.

عصر امروز نیز الجزیره از بمباران موشکی تل‌آویو توسط شاخه نظامی جنبش حماس خبر داد. بر اساس اعلام این رسانه، صدای وقوع انفجار‌های مهیب در این منطقه به گوش رسیده است.

الجزیره در این خصوص اعلام کرد: گردان‌های قسام (شاخه نظامی جنبش حماس) در این خصوص تأکید کرد که اقدامش در پاسخ به هدف قراردادن غیرنظامیان بوده است.

در بیانیه صادره از سوی گردان‌های قسام در این خصوص آمده است: فرودگاه بن‌گوریون در تل‌آویو را با رگبار موشکی بمباران کردیم.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->