تعریف ۸۱ پروژه زودبازده برای محلات منطقه ۷ شهرداری مشهدمقدس اعمال تخفیف ۲۲درصدی درصورت پرداخت نقدی بدهی ساختمانی شهرداری مشهد تا پایان تابستان ۱۴۰۳ مطالبات کارکنان و پیمانکاران شهرداری مشهد باید پرداخت شود| هفت‌ساله‌شدن شورای ششم مطالبه عمومی است در صدوبیستمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس چه گذشت؟ (یکم مرداد ۱۴۰۳) درباره کوچه «حاج‌حسن» مشهد که قدمتی ۱۰۰ ساله دارد صدور مجوز استخدام ۵ هزار آتش نشان در سراسر کشور استیضاح شهردار مشهد از دستورکار شورا خارج شد + فیلم کشف جسد بدون هویت در شهرک مهرگان مشهد (یکم مرداد ۱۴۰۳) ترافیک سنگین در بزرگراه آزادی، بولوار وکیل‌آباد و سه‌راه خیام در مشهد (یکم مرداد ۱۴۰۳) کیفیت هوای پنج منطقه کلانشهر مشهد امروز پاک است (یکم مرداد ۱۴۰۳) گلایه شهروندان از سرریز آلودگی‌ قصابی‌ها به پیاده رو خیابان آیت الله عبادی مشهد شهرداری بانی پویش‌های فرهنگی | نگاهی به عملکرد موفق پویش «نذر من» در مشهد افزایش مازوت سوزی با کاهش گاز تحویلی به نیروگاه توس مشهد برگزاری کارگاه نقاشی «زیارت رنگ‌ها» با موضوع اربعین در مشهد امامی‌راد: طرقبه‌شاندیز دایه مهربان‌تر از مادر نمی‌خواهد | گسترش مشهد به سمت طرقبه‌شاندیز معضلات فراوانی درپی دارد اجرای ۱۳۰ هکتار پارک، هسته مرکزی شهر مشهد را به ارتفاعات جنوب وصل می‌کند شهروند خبرنگار | درخواست امتداد خط ۴ قطارشهری مشهد تا میامی + پاسخ فرماندار مشهدمقدس: امروز در نقطه‌نقطه شهر، پروژه فعال وجود دارد شهردار مشهدمقدس: بوستان جهان‌شهر، بزرگ‌ترین پارک شهر است پروژه جهان‌شهر؛ مهم‌ترین دستاورد دوره ششم مدیریت شهری | احداث ۱۳ پارک ویژه بانوان در مشهدمقدس درباره مزرعه تاریخی «سرده» و قناتی که مشهدی‌ها را سیراب می‌کرد
سرخط خبرها

ابلاغ شیوه‌نامه پیشگیری از کرونا به صنوف مشهد

  • کد خبر: ۱۸۹۴۰
  • ۰۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۷:۳۳
ابلاغ شیوه‌نامه پیشگیری از کرونا به صنوف مشهد
به منظور پیشگیری از کرونا، شیوه‌نامه‌ای برای صنوف مختلف در خصوص رعایت بهداشت فردی و گندزدایی محل تنظیم و برای هر بخش به صورت جداگانه ارسال شده است.
به گزارش شهرآرانیوز، علی اصغر حسنی مدیر گروه بهداشت محیط حرفه‌ای دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: این شیوه‌نامه برای همه رستوران داران، هتلداران، صاحبان فست فودها، محیط‌های کارگری و صنوف خدماتی به صورت جداگانه ارسال شده است.
وی ادامه داد: مهمترین مبحث در خصوص پیشگیری از کرونا در محیط‌های صنفی، حفظ سلامت کارکنان و کارگرانی است که در آن محل مشغول کار هستند، بر این اساس این افراد باید بهداشت فردی را رعایت کنند و کارت بهداشت همراه داشته باشند.
وی گفت: متصدی هر واحد صنفی موظف است نظارت داشته باشد تا کارکنان با داشتن علایمی مانند تب، سرفه، تنگی نفس یا هرگونه علایم سرماخوردگی در محل کار حضور پیدا نکنند.

حسنی افزود: رعایت مسایل بهداشت فردی از جمله استفاده از دستکش، روپوش مناسب و ماسک که پیشتر هم به کارکنان واحد‌های صنفی خدماتی توصیه شده بود، در شیوه‌نامه جدید مورد تاکید دوباره قرار گرفته است.
وی اظهار داشت: در نانوایی‌ها نیز مانند گذشته لازم است نان توسط نانوا بین مشتریان توزیع شود و همه نانوایی‌ها از دستگاه کارتخوان برخوردار باشند تا امکان انتقال آلودگی از طریق اسکناس از بین برود.
وی گفت: در شیوه‌نامه‌های ارسال شده نحوه گندزدایی سطوح، میز و سایر وسایل شرح داده شده که رعایت این موارد به پیشگیری از کرونا کمک می‌کند.

حسنی افزود: برای کسانی که به عنوان مصرف کننده کالا یا دریافت کننده خدمات وارد واحد‌های صنفی می‌شوند، لازم است شستن دست‌ها را به عنوان مولفه ضروری همواره مدنظر داشته باشند.
وی با تاکید بر رعایت توصیه‌های ذکر شده در شیوه‌نامه‌ها اظهار داشت: مراکز بهداشت آمادگی دارند هر نوع سوال از سوی واحد‌های خدمات رسان و مردم را از طریق شماره ۱۹۰ پاسخگو باشند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->