گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است
سرخط خبرها

حقوق سربازان به اندازه کارمندان افزایش می‌یابد

  • کد خبر: ۱۸۹۶۶۸
  • ۲۷ مهر ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۰
حقوق سربازان به اندازه کارمندان افزایش می‌یابد
عضو هیأت رییسه مجلس گفت: پس از ارائه لایحه بودجه سال آینده به مجلس، یکی از پیشنهادات ما آن است که حقوق سربازان به میزان کارمندان افزایش پیدا کند.

به گزارش شهرآرانیوز، سید محسن دهنوی با تاکید بر اینکه حقوق سربازان باید مبتنی بر آنچه در مجلس تصویب شده پرداخت شود، اظهار داشت: درباره حقوق سربازان، مجلس هر سال در جریان بررسی لایحه بودجه سالیانه کشور مصوبه‌ای را به تصویب می‌رساند و اعداد و ارقام مربوط به میزان افزایش حقوق سربازان را در جداول بودجه پیش‌بینی و تصویب می‌کند.

وی ادامه داد: زمانی که مجلس میزان افزایش حقوق سربازان را تعیین و این موضوع تبدیل به قانون می‌شود، دیگر این مسأله به مرحله اجرا می‌رسد. ستاد کل نیرو‌های مسلح هم همواره اعلام آمادگی و تاکید کرده که هر چقدر سازمان برنامه و بودجه برای حقوق سربازان تخصیص دهد، به سربازان پرداخت می‌کند. در واقع، ستاد کل نیرو‌های مسلح اعتباری را که سازمان برنامه و بودجه برای حقوق سربازان تخصیص می‌دهد، با فرمول دقیقی بین سربازان توزیع و حقوق آنان را پرداخت می‌کند.

عضو هیأت رییسه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اگر حقوق سربازان مطابق با مصوبه مجلس نیست، ایراد از سازمان برنامه و بودجه است و آنان باید اعتبار مربوط به این موضوع را به طور دقیق و بر اساس مصوبه مجلس تخصیص دهند که ما بار‌ها این موضوع را پیگیری کرده‌ایم.

دهنوی افزود: در حال حاضر به مصوبه مجلس درباره حقوق سربازان متأهل و به ویژه آن دسته از سربازانی که فرزند دارند و در مناطق عملیاتی خدمت می‌کنند، به طور کامل عمل می‌شود و دریافتی آنان خوب است.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: مشکل در این مورد بیشتر مربوط به سربازان مجردی است که خدمت سربازی خود را در مناطق غیرعملیاتی می‌گذرانند که به دلیل کمبود تخصیصی که از سوی سازمان برنامه و بودجه وجود دارد، پرداختی حقوق به این سربازان کمتر از قانون مجلس است. این اشکال به سازمان برنامه و بودجه و تخصیص منابع بازمی گردد که ما حتماً پیگیری می‌کنیم تا رفع شود.

وی تاکید کرد: حتماً در جریان بررسی لایحه بودجه سال آینده به گونه‌ای درباره موضوع افزایش حقوق سربازان تصمیم‌گیری می‌کنیم تا دیگر شاهد تکرار این مسأله نباشیم و حقوق همه سربازان دقیق و مطابق با قانون مجلس پرداخت شود.

عضو هیأت رییسه مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه مجلس احتمالاً برای سال آینده حقوق سربازان را به چه میزان افزایش می‌دهد، گفت: یکی از پیشنهادات ما در جریان بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ این خواهد بود که به میزانی که به حقوق سایر اقشار جامعه به ویژه کارکنان دولت اضافه می‌شود، باید به حقوق سربازان هم اضافه شود. برای مثال، اگر قرار باشد حقوق کارمندان در سال آینده ۲۵ درصد افزایش یابد، پیشنهاد ما این است که حقوق سربازان هم باید همین میزان افزایش پیدا کند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->