ایران در حال بررسی درخواست اروپا برای ازسرگیری مذاکرات است ادارات ۶ شهر خوزستان فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) دورکار شدند آمادگی کامل مرز خسروی برای اربعین ۱۴۰۴ سفر رئیس موساد به واشنگتن؛ اسرائیل دست به دامن آمریکا شد عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: وزارت اقتصاد بر شرکت‌ها بورسی باید نظارت جدی داشته باشد دولت آلمان خواستار همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شد خودکشی ۱۸ نظامی اسرائیلی از ابتدای سال ۲۰۲۵ سازمان ملل: در مذاکرات هسته‌ای ایران و کشور‌های اروپایی دخالت نمی‌کنیم نرخ کرایه از مرز بین‌المللی شلمچه تا عتبات عالیات چقدر است؟ ۳ کشته در انفجار در یک مرکز نظامی آمریکا تماس تلفنی پوتین و اردوغان درباره تحولات سوریه نورمن: پیشنهاد تمدید ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم ماشه مطرح شده است ردپای کولبران در ورود تجهیزات جاسوسی اسرائیل به ایران احتمال برگزاری مذاکرات جدید هسته‌ای میان ایران و اروپا در هفته آتی سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید
سرخط خبرها

جانشین منطقه پدافند هوایی شمال شرق: بخشی از امنیت پایدار ایران مرهون ایثار سربازان است

  • کد خبر: ۱۹۰۳۰۸
  • ۰۱ آبان ۱۴۰۲ - ۰۹:۰۶
جانشین منطقه پدافند هوایی شمال شرق: بخشی از امنیت پایدار ایران مرهون ایثار سربازان است
مراسم تحلیف و جشن سردوشی سربازان آموزشی و مراسم استقبال از سربازان جدید الورود منطقه پدافند هوایی شمال شرق با حضور جانشین منطقه و جمعی از مسئولان لشکری استان برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر سرتیپ دوم علی خلیل آبادی در این مراسم گفت: جمهوری اسلامی ایران یکی از امن‌ترین کشور‌های جهان است و این امنیت مرهون تلاش و ایثار شبانه روزی سربازان است.

جانشین منطقه پدافند هوایی شمال شرق دوران سربازی را برهه‌ای طلایی و ارزشمند در زندگی هر فرد دانست و افزود: در این مقطع زمانی، جوان با گسستن از تعلقاتی که به خانواده دارد به نوعی خود را در معرض آزمون‌های مختلف قرار می‌دهد و سعی بر این دارد که با تلاش و کوشش بیشتر از آن‌ها سربلند بیرون بیاید.

وی نقش سربازی را در ارتقای امنیت دفاعی نیرو‌های مسلح با اهمیت دانست و گفت: از مهم‌ترین مؤلفه‌های قدرت و اقتدار ارتش ایران اسلامی، سربازان وظیفه هستند که امروز در واقع رکن ارتش هستند.

امیر سرتیپ دوم ستاد علی خلیل آبادی، پاسداری از استقلال و حفظ نظام را از وظایف مهم ارتش دانست و خاطر نشان کرد: ارتش مقتدر ارتشی است که بتواند تکیه‌گاه ملت باشد و وظایف خود را به نحو احسن انجام دهد که امروز بخش مهمی از این وظایف به واسطه سربازان انجام می‌شود.

جانشین منطقه پدافند هوایی شمال شرق کشور اظهار داشت: حضور سرباز در عرصه نظم اهمیت بسزایی دارد و یکی از ویژگی سربازان، جوانی و انگیزه‌های بالا و پایبندی آن‌ها به انقلاب، اسلام و عزم جزم برای دفاع از میهن عزیز اسلامی است.

سرتیپ دوم خلیل آبادی خاطرنشان کرد: چه در عرصه مدیریتی و چه افکار عمومی باید به مسائل سرباز با نگاه فرهنگی نگریسته شود چرا که هنوز با جایگاهی که باید در آن قرار بگیریم فاصله داریم.

علی خلیل آبادی فلسفه برگزاری این گونه مراسم را بهتر دیده شدن سرباز و سربازی عنوان و تصریح کرد: سرباز رکن و پایه اصلی قدرت در نظام مقدس جمهوری اسلامی به شمار می‌رود.

وی ایفای نقش سرباز را در حوزه‌های جنگ نرم و سخت تاثیرگذار دانست و اظهار کرد: نقش بی بدیل سربازان در دوران دفاع مقدس بر هیچ‌کس پوشیده نیست و امروز نیز سربازان غیور در عرصه‌های مختلف به خصوص در مناطق مرزی و آنجا که دشمن قصد ایجاد چالش دارد، نقش موثری را ایفا می‌کنند.

جانشین منطقه پدافند هوایی شمال شرق با اشاره به ایستادگی و پایمردی سربازان در مقاطع مختلف، نقش آنان را در حوزه جنگ نرم بسیار مهم و حائز اهمیت دانست و افزود: از وی‍ژگی‌های خدمت مقدس سربازی حضور جوانان در این دوران است و از بارزترین ویژگی‌های این جوانان نشاط، انگیزه‌های ایمانی، دینی، پایبندی به نظام و عزم جزم آنان برای دفاع از میهن است.

در این مراسم پس از ادای سوگندنامه توسط کارکنان وظیفه و خواندن خطابه توسط نمایندگان قدیم و جدید، توسط امیر سرتیپ دوم خلیل آبادی از کارکنان وظیفه نمونه در طول دوره تقدیر شد.

در پایان یگان‌های حاضر در میدان، از مقابل جایگاه رژه رفتند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->