اسرائیل در حال برنامه‌ریزی عملیات اشغال غزه حملات شدید اسرائیل به مناطق مسکونی در شمال غزه (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) واکنش فرانسه به اتهام‌زنی نتانیاهو علیه ماکرون: شرم آور است FATF کل جبهه مقاومت را تروریستی می‌داند پزشکیان وارد بلاروس شد (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) پزشکیان تاکید کرد: سیاست قطعی ایران نسبت به ارمنستان تعمیق روابط دوستانه و گسترش همکاری‌ها است آیا ادارات گرگان و گلستان در روز شنبه (یکم شهریور ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ایران، روسیه و چین با بازگرداندن قطعنامه‌های شورای امنیت مخالفت کردند وزیر ارتباطات: توسعه فیبر باید هم‌زمان با تأمین مودم‌های مناسب پیش برود ۵۱ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) «عین‌الاسد» تعطیل می‌شود | مستشاران نظامی آمریکا در مسیر خروج دائمی از عراق آیا ادارات ایلام در روز شنبه (یکم شهریور ۱۴۰۴) تعطیل است؟ گفتگوی تلفنی پوتین با محمدبن سلمان پهپاد اسرائیلی در جنوب لبنان سقوط کرد تهدید پوتین از سوی ماکرون پزشکیان از ارمنستان عازم بلاروس شد پزشکیان با رئیس جمهور ارمنستان دیدار کرد پزشکیان: از مذاکرات صلح آذربایجان و ارمنستان حمایت می‌کنیم آیا ادارات قزوین شنبه تعطیل است؟ (یکم شهریور ۱۴۰۴) ترامپ: ۷۹ درصد دونباس متعلق به روسیه است عراقچی با وزیر امور خارجه ارمنستان دیدار کرد نخست‌وزیر ارمنستان: فرصت‌های جدیدی برای همکاری‌های ریلی با ایران ایجاد می‌شود نماینده رهبر انقلاب از آیت‌الله نوری همدانی عیادت کرد| دیدار با آیات عظام مکارم و سبحانی (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) پاشینیان در دیدار با پزشکیان: عدم تغییر مرز‌ها تصمیم قطعی و خطوط قرمز ارمنستان است ترامپ: زلنسکی باید برای پایان جنگ امتیازاتی بدهد وزیر امور خارجه: ارمنستان اطمینان داد از خاکش تهدیدی متوجه ایران نمی‌شود + فیلم وزارت بهداشت غزه: ۴۰۳ فلسطینی در ۲۴ ساعت گذشته به شهادت رسیده‌اند
سرخط خبرها

نماینده رهبر انقلاب در دانشگاه‌ها: باید خودمان را برای اتفاقات بزرگ آماده کنیم

  • کد خبر: ۱۸۹۸۱۷
  • ۲۸ مهر ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۰
نماینده رهبر انقلاب در دانشگاه‌ها: باید خودمان را برای اتفاقات بزرگ آماده کنیم
نماینده رهبری در دانشگاه‌ها با بیان اینکه نخبگان و دانشجویان باید مراقب باشند که در چه جبهه‌ای نقش‌آفرینی می‌کنند، گفت: طوفان‌الاقصی آرزوی دیرینه مقاومت و شهید سلیمانی بود.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام مصطفی رستمی شامگاه ۲۷ مهر در مراسم گرامیداشت شهدای مظلوم فلسطین که در مسجد امام رضا (ع) دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: حاج قاسم همواره این آرزو را داشت که جریان مقاومت چنان بهم بپیوندد که بتواند در مقابل هجمه اسرائیل مقاومت کند و درصورت توهین صهیونیست‌ها به مسجدالاقصی، بتواند گوش آن‌ها را بکشد. 

وی افزود: اسرائیل با به کار گرفتن ابزار‌های نظارتی و تجهیزات پیشرفته از جمله دیوار بتنی، سنسور‌های حرارتی و ... در قلعه امن خودش می‌خوابد، اما خداوند در کمین است. اگرچه مصایب بسیاری این روز‌ها در فلسطین می‌گذرد، اما درس‌های بزرگی هم دارد. گروهی که ته جسارت‌شان برداشتن سنگ و زدن به تانک‌های اسرائیلی بود، امروز به نقطه‌ای رسیده که به قدری سرباز از اسرائیل به اسارت گرفته‌اند که هنوز تعداد دقیق‌شان مشخص نیست. اگرچه نتانیاهو رفتنی است، اما برای اینکه بتواند بماند و برگ برنده‌ای نشان دهد، در پی زیر و رو کردن غزه و ریشه‌کن کردن حماس است و چنین جنایاتی را انجام می‌دهد. 

نماینده رهبری در دانشگاه‌ها ادامه داد: اینکه به دیپلمات‌های آمریکایی اعلام شده که نباید چیزی راجع به توقف خشونت و حمله به غیرنظامیان غزه بیان کنند، چراغ سبز آمریکا به اسرائیل و اقداماتش است، اما همان طور که در اسلام هم آمده، ظلم پایدار نیست و امروز جریان باطل به زوال رسیده و در حال دست و پا زدن است. 

رستمی خطاب به کسانی که در فضای رسانه‌ای سکوت کرده‌اند، بیان کرد: اظهار بیزاری از جنایت حداقل کاری است که هر انسان صلح‌طلبی باید انجام دهد و بدانید که آثار سکوت و همراهی با جنایت در چنین مواقعی دیده خواهد شد. 

وی اضافه کرد: رژیم صهیونیستی سابقه‌ای طولانی در انسان‌کشی دارد، اما امروز جنایاتش در غزه بسیار مورد توجه قرار گرفته است، زیرا اکنون و در این نقطه بدی‌ها در اوج و صراحت خود قرار گرفته و مرز خوبی و بدی کاملا مشخص شده است. 

نماینده رهبری در دانشگاه‌ها با اشاره به تاکیدات رهبر انقلاب مبنی بر قرار داشتن در یک پیچ تاریخی، عنوان کرد: نخبگان و دانشجویان باید مراقب باشند که در چه جبهه‌ای نقش‌آفرینی می‌کنند. اتفاقاتی پیش روی ماست که قرار است تحولاتی را در عالم رخ دهد و شما در آن نقش‌آفرین هستید. باید خودمان را برای اتفاقات بزرگ آماده کنیم. جامعه به رشدی رسیده است که با وجود تمام تبلیغات جریان باطل، راه خود را به درستی پیدا می‌کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->