رژیم اسرائیل جسد سه اسیر را تحویل گرفت رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: سطح آمادگی نیروهای نظامی و امنیتی مستقر در غرب کشور بسیار مطلوب است اوکراین تحریم‌هایی را علیه روسیه، ایران و چین اعمال کرد حمایت ایران از تمامیت و یکپارچگی سرزمینی سودان اصرار مجدد گروسی بر دسترسی آژانس اتمی به سایت‌های آسیب‌دیده در ایران مصر و عربستان توافق همکاری نظامی امضا کردند ترامپ تصمیم حمله به ونزوئلا را انکار کرد | درخواست تسلیحات نظامی کاراکاس از مسکو گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است دیپلمات ایرانی: نقش اسرائیل در تحولات جاری سودان باید جدی گرفته شود فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

هلاکت ۳ نظامی اسرائیلی در حملات حزب الله لبنان

  • کد خبر: ۱۸۹۸۸۶
  • ۲۸ مهر ۱۴۰۲ - ۲۲:۵۴
هلاکت ۳ نظامی اسرائیلی در حملات حزب الله لبنان
یک شبکه لبنانی خبر داد به دنبال حمله مقاومت اسلامی لبنان به یک پایگاه صهیونیستی تعدادی از این نظامیان به هلاکت رسیده‌اند و چند تن دیگر مجروح شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، شبکه «المیادین»، شامگاه امروز (جمعه)، جزئیات جدیدی از حمله حزب‌الله به مواضع رژیم صهیونیستی در خطوط مرزی با لبنان منتشر کرد.

المیادین به نقل از منابع خود خبر داد ۳ نظامی صهیونیست در حمله حزب‌‌الله به نیروهای پیاده‌نظام رژیم صهیونیستی در مجاورت پایگاه «برانیت» به هلاکت رسیده‌اند و ۴ نظامی دیگر مجروح شده‌اند.

مقاومت اسلامی لبنان لحظاتی قبل در بیانیه‌ای اعلام کرده بود: «در پاسخ به حمله روز گذشته (پنجشنبه) [رژیم صهیونیستی] به خبرنگاران و غیرنظامیان در مجاورت موضع «العباد» که منجر به شهادت «عبدالله ربیع البقاعی» شد، رزمندگان مقاومت اسلامی لبنان یک گروه از نیروهای پیاده‌نظام اسرائیل را در نزدیکی پایگاه «برانیت» با موشک‌های مناسب هدف قرار دادند که در پی آن تعدادی کشته و زخمی شدند».

حزب‌الله، امروز، همچنین مواضع نظامی «الرمثة»، «زبدین»، «‏الرادار»، «رویسات القرن»، «رویسات العلم»، «العاصی»، «هرمون» و محل تجمع گروهی از نظامیان صهیونیست در پایگاه اشغالی «هونین» را با موشک‌های هدایت‌شونده هدف قرار داد.

منابع صهیونیستی، بعدازظهر امروز، خبر داده بودند رزمندگان حزب‌الله دست‌کم ۳۰ خمپاره به سمت مواضع نظامی ارتش رژیم صهیونیستی در خطوط مرزی با لبنان شلیک کرده‌اند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->