شکست ۷ گله استقلال؛ خارجی‌های بی مشتری بلای جان تیم‌های ایرانی نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف آذربایجانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نایب قهرمان جهان هم به زانو درآمد زارعی: نمایشگاه «خانواده ورزش» فرصتی برای ارتباط مستقیم جامعه ورزشی با شهروندان است نتیجه و ویدئوی کشتی احمدی مقابل حریف مولداوی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود با ضربه فنی درخشش ستاره مشهدی تیم ملی والیبال نتیجه و ویدئوی کشتی فرخی مقابل حریف سوئیسی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | دو قدم تا طلا نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف قزاقستانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود به یک چهارم نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی میرزازاده مقابل حریف فنلاندی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | پهلوان ایرانی فقط ضربه می‌کند ویدیو درخواست بازبینی پیاتزا مقابل فیلیپین نتیجه و ویدئو مسابقه والیبال ایران و فیلیپین (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود پر دردسر نتیجه و ویدئو کشتی پیام احمدی برابر حریف قرقیزستانی در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود احمدی به یک چهارم نهایی قهرمانی جهان هاشمیان: حسرت چیز‌های ساده را می‌خوریم! نتیجه و ویدئو کشتی امین میرزازاده برابر حریف کروات در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نماینده میزبان، ضربه شد برکناری ساپینتو جدی شد نتیجه و ویدئو کشتی علیرضا عبدولی برابر حریف اسپانیایی در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | شروع پرقدرت نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی فرخی مقابل شین‌جی‌لی از چین | برتری برق‌آسای غلامرضا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) بیانیه باشگاه استقلال بعد از شکست مفتضحانه | با سیدورف جلسه می‌گذاریم!
سرخط خبرها

آزمون امیدوار به حضور در ترکیب ثابت رم

  • کد خبر: ۱۸۹۹۵۲
  • ۲۹ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۱
آزمون امیدوار به حضور در ترکیب ثابت رم
سردار آزمون پس از حضور موفق در تورنمنت چهارجانبه اردن امیدوار است حداقل برای دیدار آتی رم در سری آ بتواند جای ثابتی در ترکیب تیم داشته باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، تیم ملی فوتبال ایران در مسابقات چهارجانبه اردن موفق شد در دو مسابقه با تیم‌های میزبان و قطر پیروز شود و به مقام قهرمانی این تورنمنت دست پیدا کند.

سردار آزمون بازیکن ملی پوش تیم فوتبال «آ اس رم» اگرچه در این فصل لیگ ایتالیا فرصت زیادی برای ورود به زمین پیدا نکرد و در کل حضور چشمگیری در تیمش نداشت، اما در تورنمنت اردن حضور موفقی با تیم ملی داشت. او در بازی نخست ایران برابر اردن موفق به زدن یک گل شد و در بازی فینال با تیم قطر هم گل چهارم ایران را به ثمر رساند و در مجموع بازی موفق و قابل قبولی ارائه داد.

این ملی پوش فوتبال امیدوار است این حضور موفق در تیم ملی در بازگشت به تمرینات تیم فوتبال «رم» مورد توجه «خوزه مورینیو» قرار بگیرد و فرصت بازی و خودنمایی به او داده شود.

علاوه بر این، مصدومیت «پائولو دیبالا» هم دیگر شانس سردار برای بازگشت پررنگ‌تر به ترکیب رم است. دیبالا در آخرین بازی تیم رم مقابل کالیاری پیش از تعطیلات فیفادی مصدوم شد و به همین دلیل ۴ تا ۶ هفته از میادین دور خواهد بود. البته پایگاه خبری «آمو روما» گزارش داده است که دیبالا مشغول انجام تمرینات آماده سازی است و امیدوار است بتواند خود را به بازی با اینتر برساند.

تیم فوتبال رم روز یک شنبه ۳۰ مهر در هفته نهم «سری آ» ایتالیا میزبان «مونزا» خواهد بود. چهارم آبان در لیگ اروپا به مصاف «اسلاویا پراگ» می‌رود و ۷ آبان با اینتر بازی می‌کند. بر این اساس سردار می‌تواند امیدوار باشد در صورت نرسیدن دیبالا، در بازی آینده تیمش در سری آ به میدان برود.

منبع: خبرورزشی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->