یکصد و بیست و نهمین حراج شمش طلای مرکز مبادله ایران (۲۰ مهر ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + جزئیات آغاز پرداخت خسارت‌های برق خانگی از آبان ۱۴۰۴ معاون اقتصادی استاندار: تحقق رشد اقتصادی خراسان رضوی نیازمند ۷۰۰ همت سرمایه‌گذاری جدید است حباب سکه به ۷ میلیون تومان رسید (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو ترمز برید؟ + جدول نتایج قرعه کشی و برندگان ایران خودرو (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + لینک مشاهده نرخ سود بین‌بانکی ثابت ماند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت گوشت گوساله در مشهد یک میلیون تومان شد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + جدول ۷۵ درصد بار وام ازدواج روی دوش ۶ بانک | ۵۴۱ هزار نفر هنوز در صف هستند اعلام قیمت جدید انواع موبایل در بازار (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | پرچمدار اپل چند؟ + جدول معاون وزیر جهادکشاورزی: محصولات کشاورزی ایران به ۸۰ کشور جهان صادر می‌شود اعلام زمان واریز یارانه مهر ۱۴۰۴ | رقم واریزی بیشتر شد؟ ۳۸ میلیارد دلار ارز صادراتی در ۷ سال گذشته به کشور بازنگشته است | متخلفان اعلام شدند بررسی چالش‌های انرژی و تقویت زیرساخت‌های گاز در سی‌وسومین اجلاس شورای اسلامی استان خراسان رضوی هشدار سازمان امور مالیاتی: خودداری از صدور صورت‌حساب الکترونیک، یعنی فرار مالیاتی پیش‌بینی نرخ دلار و طلا با کاهش تنش‌ها در منطقه | رقم‌های باورنکردنی در انتظار طلا حذف شرط سپرده در پیش‌فروش خودرو، تقاضای کاذب در بازار ایجاد کرد (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) هشدار بهروزآذر درباره فراموشی ارزش‌های خانوادگی در دنیای رسانه‌زده زعفران تربت‌حیدریه آخر هفته چند قیمت خورد؟ (۱۷ مهر ۱۴۰۴) هشدار بانک مرکزی به مردم: هیچ تشکل یا کانونی مجوز نظارت بر صندوق‌های قرض‌الحسنه ندارد توسعه شبکه گاز مشهد با هدف پایداری و رعایت الزامات پدافند غیرعامل | گازرسانی رینگ جنوبی شهر تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد + فیلم یارانه نانوایان مشهدی از جنگ ۱۲روزه تاکنون، واریز نشده است آینده برق ایران در گرو کنترل ماینر‌ها کاهش مشارکت اقتصادی در خراسان رضوی | نرخ بیکاری استان در تابستان ۱۴۰۴، به ۵.۳ درصد رسید   آرامش در غرب آسیا، نرخ دلار در ایران را کاهش داد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کمیابی و گرانی برنج، دست‌پخت متولیانی است که نظارت بر بازار را رها کرده‌اند | غیب‌شدن برنج به دست محتکران آتش‌بس در غزه؛ کاهش قیمت در بازار جهانی نفت (۱۷ مهر ۱۴۰۴) ۱۰ کارشناس، آینده بازار مسکن را پیش‌بینی کردند (۱۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ورود بیش از ۱۱۲۵ خودرو وارداتی به کشور (۲۹ مهرماه ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۸۹۹۶۰
  • ۲۹ مهر ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۱
ورود بیش از ۱۱۲۵ خودرو وارداتی به کشور (۲۹ مهرماه ۱۴۰۲)
۱۱۲۵ خودرو دیگر (علاوه بر ورود ۱۱۰۸ خودرو در گذشته) وارد کشور کرده است؛ مدیرعامل یک شرکت واردکننده پروسه قانونی و اخذ مجوز‌های لازم برای پلاک‌گذاری تا تحویل خودرو‌ها را ۲۶ فرآیند برشمرد.

به گزارش شهرآرانیوز، در اولین دوره عرضه و ثبت‌نام خودرو‌های واردتی یک شرکت خودروساز که مجوز واردات خود را نیز اخذ کرده بود، ۱۱۰۸ دستگاه چانگان وارد کشور شد که برای متقاضیانی که در اسفند ماه سال گذشته از طریق سامانه یکپارچه خودرو‌های وارداتی، اقدام به ثبت‌نام کرده و اولویت‌بندی شده بودند، عرضه شد.

تا پایان شهریور ماه طی دو هفته، ۶۰ خودروی وارداتی پلاک شده چانگان تحویل مشتریان شده بود و وعده شد که مابقی خودروها، پس از تکمیل وجه توسط خریداران، خودرو‌ها تحویل داده خواهد شد.

حال طبق جدیدترین آمار ۵۱۰ دستگاه‌های وارداتی دیگر طی مهر ماه تاکنون تحویل مشتریان شده و بر این اساس تاکنون ۵۷۰ دستگاه چانگان وارداتی به دست متقاضیان خود رسیده است.

محمدعلی تیموری - مدیرعامل سایپا - در حاشیه نشستی در رابطه با آخرین وضعیت خودرو‌های وارداتی، اظهار کرد: در سری اول واردات که ۱۱۰۸ خودروی چانگان وارد شد، فرآیند‌ها انجام شده و تاکنون ۵۷۰ دستگاه خودرو تحویل مشتریان شده است.

این مدیرعامل خودروساز واردکننده، خاطرنشان کرد: در مسیر فرآیند خودرو‌های وارداتی برای اخذ مجوز‌های لازم، طبق تحلیل‌هایی که انجام شد، به این لیست رسیدیم که ۲۶ فرآیند باید اجرا شود تا بتوان مجوز پلاک‌گذاری خودرو‌های وارداتی را دریافت کرد؛ در حال حاضر فرآیند‌ها تسریع و طی شده، تحویل به مشتریان انجام شده و همچنان ادامه دارد و چانگان‌های وارداتی را در سطح شهر می‌بینیم.

وی افزود: برای چانگان‌های cs ۵۵ که به تعداد ۱۱۲۵ دستگاه وارد شده، اکنون عرضه در قالب فروش فوق‌العاده آغاز شده است. قیمت اولیه اعلام شده، علی‌الحسابی است که توسط شورای رقابت تعیین شده است. شورای رقابت به ما این مجوز را داده است که برای چانگان cs ۵۵، علی‌الحساب یک میلیارد تومان دریافت کنیم و ظرف حداکثر ۹۰ روز، این ۲۶ فرآیند طی شود تا خودرو پلاک شود و بتوان آن را تحویل مشتری دهیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->