اوج مصرف برق به ۶۷ هزار مگاوات رسید (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نحوه دریافت خسارات ناشی از قطعی برق + لینک سامانه پیش‌بینی قیمت طلا و سکه در روز شنبه ‍۱۷ خرداد ۱۴۰۴ ارزیابی خسارات ۳ هزار کانتینر در انفجار بندر شهید رجایی پیش بینی بورس برای فردا (شنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) آخرین وضعیت بازار سکه و طلا | رشد اونس جهانی و اثر آن بر بازار داخل پرداخت کالابرگ به خردادماه ۱۴۰۴ می‌رسد؟ ویدئو| رئیس برنامه و بودجه: مطالبات گندم‌کاران تا ۱۰ روز دیگر پرداخت می‌شود ارزش بازار سرمایه در پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ از ۱۳.۶ هزار همت عبور کرد انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث همچنان معطل سازمان امور مالیاتی شرط سنی برای دریافت پروانه کسب حذف شد رشد دو برابری اعتبارات استانی و ملی بودجه خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ سکه ۲ میلیون تومان گران شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) واکنش سازمان بورس به معاملات مشکوک و دارندگان اطلاعات نهانی سهام خودروسازان امتیاز ویژه واردات کشنده برای رانندگان کامیون+ جزئیات بخشنامه نکات بهداشتی ذبح دام در عیدقربان | گوشت تازه نباید بلافاصله پس از ذبح دام مصرف شود ویدئو| خبر خوش رئیس سازمان برنامه و بودجه برای بازنشستگان کشوری عملکرد مدیران صندوق‌های اهرمی زیر ذره بین سازمان بورس تدوین طرح دوفوریتی توسط نمایندگان مجلس برای حل مشکلات کامیون‌داران نصب برچسب بدمصرفی سردر واحدهای تجاری و بانک‌ها جزئیاتی از افزایش قطعی قیمت نان قیمت طلای جهانی امروز (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) افزایش یافت قیمت خودرو در بازار امروز (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | یک خودرو ۹۰ میلیون تومان گران شد + جدول مزایای کارمندان بر اساس عملکردشان پرداخت می‌شود | ۳ دستگاه مشمول مشخص شد پرواز‌های فرودگاه امام (ره) امروز (چهارشنبه، ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) ۵ ساعت توقف خواهند داشت ارزش معاملات صندوق‌های طلا در بازار سرمایه به ۱.۹ همت رسید ویدئو| توضیحات سخنگوی دولت درباره تاخیر در پرداخت کالابرگ (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) عرضه خودرو در بورس کالا تنها راه حل برای رفع چالش قیمت گذاری خودرو مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

۹۸ درصد مطالبات گندمکاران خراسان رضوی پرداخت شد

  • کد خبر: ۱۸۹۹۹۱
  • ۲۹ مهر ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۱
  • ۱
۹۸ درصد مطالبات گندمکاران خراسان رضوی پرداخت شد
مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خراسان رضوی گفت: با واریز ۵۵ هزار و ۴۱۷ میلیارد ریال به حساب گندمکاران، ۹۸ درصد مطالبات کشاورزان استان پرداخت شد.
نگار نوایی
خبرنگار نگار نوایی

وحیدرضا فریدونی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز در خصوص پرداخت مطالبات گندمکاران خراسان رضوی اظهار کرد: در عملیات خرید تضمینی گندم خراسان رضوی با افزایشی ۱۰درصدی نسبت به خرید سال گذشته، بیش از ۳۷۹هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان استان در قالب ۵۲ هزارو ۲۶۹ محموله و با قیمت ۱۵۰هزار ریال به صورت تضمینی خریداری شده است.

وی افزود: کل ارزش ریالی گندم‌های خریداری شده بالغ بر ۵۶ هزار و ۸۷۹ میلیارد ریال است که تاکنون ۹۸درصد آن یعنی ۵۵ هزار و ۴۱۷ میلیارد ریال به حساب گندمکاران واریز شده است.

مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خراسان رضوی ادامه داد: پرداخت ۲۰هزار ریال به عنوان جایزه تحویل، ۱۵هزار ریال به عنوان یارانه کشت برای تمامی محموله‌ها از جمله اقدامات حمایتی دولت بود که این فرآیند اجرایی شد.

مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خراسان رضوی تصریح کرد: کلیه کشاورزانی که تا ۳۱ شهریور ماه گندم خود را به مراکز خرید تحویل داده‌اند، وجه محصول خود را دریافت کرده و با پیگیری‌های انجام شده امید است ۲درصد باقیمانده نیز در کوتاه‌ترین زمان ممکن به مطالبات خود برسند.

فریدونی ادامه داد: در عملیات خرید تضمینی سال جاری بیش از ۵۶مرکز و کمیسیون خرید تضمینی گندم در سطح استان تمهید و پیش‌بینی شده بود که از این بین ۸ سیلوی دولتی، ۴ سیلوی بخش خصوصی، ۸سیلوی جوار کارخانجات آرد در کنار ۲۴ انبار تعاون روستایی به عنوان مباشر این اداره کل در امر خرید تضمینی دسترنج گندمکاران استان فعال شده که با همراهی بیش از ۸۰عامل تشخیص، ۷۳عامل ذیحساب و ۲۳ ناظر کنترل کیفیت به خدمت رسانی کشاورزان مشغول بوده‌اند.

مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خراسان رضوی به شهرستان‌های پیشرو در امر خرید تضمینی اشاره کرد و گفت: شهرستان مشهد با ۸ هزار و ۸۷۷ تن، تربت جام با خرید ۲۰ هزار ۱۹۵ تن و جغتای با ۱۴ هزار و ۶۹۴ تن بیشترین خرید تضمینی گندم مازاد بر نیاز کشاورزان استان را از آن خود کرده‌اند.

وی افزود: سیلو‌های دولتی با خرید ۸۸ هزار و ۱۴۴ تن گندم ۲۳ درصد، سیلو‌های بخش خصوصی با خرید ۸۳ هزار و ۴۰۹ تن گندم ۲۲ درصد، کارخانجات آردسازی با خرید ۹۸ هزار و ۳۷۹ تن گندم ۲۶ درصد و انبار‌های مباشر تعاون روستایی با خرید ۱۰۹ هزار و ۳۰۰ تن گندم ۲۹ درصد از میزان کل خرید استان را شاهد بوده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مابه التفاوت کلزا چیشد
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۴۴ - ۱۴۰۲/۰۷/۳۰
0
0
سلام ، مابه التفاوت کلزا کی قراره واریز شود؟
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->