سامانه یکپارچه وصول حق بیمه و مالیات ایجاد می‌شود پیش‌بینی قیمت دلار (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت طلا و سکه (دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) عدالت به سبک وزارت نیرو پیش بینی بورس (دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴)| بورس در کُما می‌ماند؟ کاهش تعرفه گمرکی واردات کالاهای اساسی، دارو و شیرخشک به یک درصد پیش‌بینی نرخ دلار تا دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا بیت‌کوین امسال از طلا سبقت می‌گیرد؟ سقف قیمت فروش مرغ اعلام شد طلای جهانی آماده آغاز روند صعودی است؟ (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت گازوئیل سه‌نرخی می‌شود تحرکات کم‌حجم در بورس ادامه یافت | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: «پدیده» تنها یک طرح عمرانی نیست؛ بلکه سرمایه جمع بزرگی از مردم و خانواده‌ها در آن نهفته است روزانه بیش از ۶۵۰ تن گوشت مرغ در خراسان رضوی تولید می‌شود افت شدید قیمت طلا و سکه در مشهد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز گوشت گوسفندی، گوساله و مرغ (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | گوشت خورشتی در مشهد چقدر قیمت دارد؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت کوین (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | سقوط دلار و طلا به کانال پایین‌تر قیمت جدید تخم‌مرغ برای سال ۱۴۰۴ اعلام شد واریز ۱۰ میلیارد دلار درآمد حاصل از صادرات نفت و گاز به صندوق توسعه ملی بررسی فایل‌های اجاره ملک با رهن ۳۰۰ میلیون تومان در مشهد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) واکسیناسیون هاری امسال نیز بدون محدودیت در خراسان رضوی انجام می‌شود ۸۷ تن برنج و روغن خوراکی احتکارشده در مشهد کشف شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۵۰درصد ظرفیت شهرک‌های صنعتی به علت قطع برق تعطیل شده است بررسی وضعیت تسهیلات دهی بانک‌های خراسان رضوی | نسبت مصارف به منابع بانکی افزایش می‌یابد؟ قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | هلو و زردآلو به بازار آمد مقایسه قیمت گوشت در ایران و سایر کشورهای دنیا | آیا گوشت در ایران واقعا از همه کشور‌های دنیا گران‌تر است؟ گران‌فروشی نان، در صدر شکایات مردم طرح تعویض کولر‌های گازی برای عبور از بحران کمبود برق از سوی دولت | عملی خواهد بود؟ پیش بینی قیمت دلار (یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بیش از ۱۰ میلیون تن، خرید تضمینی گندم انجام شد

  • کد خبر: ۱۸۵۹۵۷
  • ۰۴ مهر ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۵
بیش از ۱۰ میلیون تن، خرید تضمینی گندم انجام شد
معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی گفت: امروز خرید تضمینی گندم از مرز ۱۰ میلیون و ۳۴۰ هزار و ۹۱۴ تن گذشت که این مهم با زحمت کشاورزان و دست اندرکاران بخش کشاورزی محقق شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، «علیرضا مهاجر» امروز (سه شنبه) در مراسم آغاز سال زراعی جدید ۱۴۰۳ - ۱۴۰۲ در جمع مسوولان و خبرنگاران که به صورت حضوری و وبیناری با استانداری‌های سراسر کشور برگزار شد، افزود: طبق امار‌ها در سال ۱۴۰۰ خرید تضمینی گندم به سختی به ۴.۵ میلیون تن رسید، اما با وجود اینکه در سال ۱۴۰۱ خشکسالی شدت گرفت، میزان خرید تضمینی کشور به ۷.۵ میلیون تن رسید و این رقم افزایش یافت.

به گفته وی، «خشکسالی بعد از خشکسالی» به مراتب از «خشکسالی بعد از ترسالی» سخت‌تر است.

معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: در سال زراعی جدید خرید تضمینی گندم بیش از ۱۰ میلیون تن به دلیل استفاده از بذر‌های مناسب بوده است به طوری که با کمک بخش تحقیقات کشاورزی بیش از ۴۵۰ هزار تن بذر مناسب آماده و در اختیار کشاورزان قرار گرفت.

وی یکی دیگر از عوامل افزایش تولید و خرید تضمینی گندم در سال زراعی که گذشت را اجرای طرح جهش تولید در دیم زار‌ها و مبارزه به موقع با آفات و بیماری‌ها و استفاده به موقع از نهاده‌ها دانست و تصریح کرد: استفاده بهینه از کود‌های شیمیایی می‌تواند منجر به افزایش عملکرد شود.

مهاجر بکارگیری از دستورالعمل‌های فنی و مهندسی به خصوص در دیم‌زار‌ها را از دلایل افزایش تولید برشمرد و گفت: با همکاری ستاد اجرایی فرمان امام (ره) بیش از یک هزار میلیارد تومان تسهیلات با یارانه ۴ درصد در اختیار کشاورزان قرار می‌گیرد.

وی افزود: کشت گندم، جو و دانه‌های روغنی در اولویت کشت سال زراعی جدید قرار دارد به طوری که در ۶ میلیون هکتار آن گندم، در حدود ۲ میلیون هکتار جو و سایر محصولات مانند کلزا، گلرنگ، کاملینا و حبوبات کشت خواهد شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->