رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد: آتش‌نشانی، پیشانی مدیریت شهری است شهردار مشهدمقدس: در دفاع از دین و میهن همه پای کار هستند | اعزام داوطلبانه آتش‌نشانان مشهدی به مناطق جنگی اعتبار ۸۰ میلیارد تومانی برای گذر‌های تشرف به حرم مطهر امام رضا(ع) در سال ۱۴۰۴ بهره‌برداری از مهم‌ترین تصفیه‌خانه‌های شهر مشهد در سال ۱۴۰۵ کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز «بسیار ناسالم» است (۸ تیر ۱۴۰۴) خدمت مضاعف به ملت سرفراز آب کدام مناطق مشهد، فردا (یکشنبه، ۸ تیر ۱۴۰۴) قطع خواهد بود؟ لزوم تطبیق آموزش با تغییرات تکنولوژی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: مدارا با هیئات سکولار در مشهد پذیرفتنی نیست آخرین وضعیت مهم‌ترین پروژه‌های عمرانی شهر مشهد | به‌زودی بولوار امام‌خمینی(ره) به بولوار نماز وصل خواهد شد شهردار مشهد مقدس: ایستگاه‌های درحال‌ساخت آتش‌نشانی سریع‌تر پیگیری و به بهره‌برداری برسند ورود حدود ۵ هزار زائر ایرانی حج تمتع به فرودگاه بین‌المللی مشهد | تداوم بازگشت حجاج تا فردا (۸ تیرماه) قیمت نفت امروز (۷ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای سیاه از اوج به زیر آمد نایب‌رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: نهضت آسفالت شهرداری مشهد در حال ورود به مرحله‌ای پرشتاب و مؤثر است هوای کلانشهر مشهد همچنان آلوده است (۷ تیر ۱۴۰۴) هزینه ۵ میلیون ریالی برای اجرای هر مترمربع آسفالت در مشهد اعتبار نهضت آسفالت ۱۴۰۳ مشهد، معادل پروژه تقاطع چهارسطحی آزادگان است شهردار مشهد مقدس: پیام حضور مردم در مراسم تشییع شهدا، پیام همدلی و همراهی و انسجام مردم است  مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس
سرخط خبرها

اجرای پروژه طرح تقدم عابر پیاده و کاشت زیرسکیپ در تقاطع مجلسی و عبادی

  • کد خبر: ۱۹۰۱۵
  • ۰۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۱
اجرای پروژه طرح تقدم عابر پیاده و کاشت زیرسکیپ در تقاطع مجلسی و عبادی
طرح تقدم عابر پیاده در تقاطع مجلسی و عبادی اجرا شد

به گزارش شهرآرانیوز، حجت فرقانی شهردار منطقه۳ مشهد از اصلاح هندسی و اجرای طرح تقدم عابر پیاده در تقاطع مجلسی و عبادی منطبق بر طرح مصوب سازمان حمل و نقل و ترافیک خبر داد.
وی بیان داشت: این طرح در راستای ارتقاء سطح فرهنگ ترافیکی، با هدف ایجاد انضباط حرکتی عابران و خودرو‌های سواری در مرحله نخست تقاطع‌های ذکر شده، به اجرا در آمد و امید است در روز‌های آتی شاهد اجرای آن در سایر تقاطع‌های منطقه باشیم.
وی ادامه داد: در این پروژه برای اولین بار در سطح منطقه از طرز کاشت زیرسکیپ به معنای کاشت گیاهانی که نیاز به آبیاری بسیار کمی دارند مانند گیاهان فرانکینیا و فیله آ استفاده شد.

شهردار منطقه ۳ افزود: باید با مدیریت صحیح و برنامه در حوزه مدیریت شهری و مهندسی ترافیک، به دنبال تردد آسان و ایمن باشیم تا با اجرای پروژه حق تقدم عابر پیاده در آرام‌سازی ترافیک و کاهش ترافیک و آلودگی‌های صوتی و زیست محیطی گام برداریم.
فرقانی اهداف اجرای این پروژه را افزایش ایمنی عبور عرضی عابرین پیاده؛ افزایش سطح فرهنگ عابرین پیاده و استفاده از محل‌های مشخص شده و شاخص کردن محل عبور عابر پباده برای رانندگان دانست و افزود: اعتبار در نظر گرفته شده برای اجرای این پروژه ۱ میلیارد و ششصد میلیون ریال بوده است.
 
تلاش ما، اتمام پروژه‌های عمرانی، زودتر از موعد مقرر است.
شهردار منطقه ۳ مشهد گفت: تلاش ما بر این است که تمام پروه‌های عمرانی و ترافیکی خصوصا پروژه‌های مهم و اثرگذار را با سرعت بیشتر اجرا کنیم و زودتر از موعد مقرر تقدیم شهروندان نماییم و در این راستا سه پروژه ترافیکی زودتر از موعد انجام شد.

وی گفت: اجرای طولانی مدت پروژه‌ها مشکلاتی را برای شهروندان ایجاد میکند و همواره رفاه شهروندان در دستور کار شهرداری میباشد و در همین راستا یکی از کار‌های خوبی که امسال شاهد تحقق آن هستیم اتمام پروژه‌های عمرانی و ترافیکی منطقه زودتر از موعد قرر میباشد.

فرقانی افزود: از جمله پروژه‌های ترافیکی که زودتر از موعد انجام شده است میتوان به پروژه تعمیرات اساسی تجهیزات ایمنی و هدایت ترافیکی در سطح منطقه، پروژه مرمت گذرگاه‌های همسطح عابر پیاده در سطح منطقه و پروزه نصب تجهیزات ایمنی و هدایت ترافیکی در خیابان‌های شیخ صدوق، یوسف زاده، مهر مادر و بلوار مهرگان با اعتباری بالغ بر سه میلیارد و ششصد میلیون ریال نام برد که به طور متوسط حدود یک ماه زودتر انجام شده است.

شهردار منطقه۳ اظهار کرد:در طرح استقبال از بهار اجرای کلیه پروژه‌ها با بالاترین سرعت و کیفیت در حال اجراست و امیدواریم با اتمام هر چه سریعتر کار‌ها رضایت شهروندان محترم منطقه را کسب نماییم.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->