اعلام نتایج اولیه آزمون دکتری ۱۴۰۴ پرونده فوت دختر جوان در جنگل بهشهر درحال بررسی پرداخت حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در فروردین ۱۴۰۴ بازدید استاندار خراسان رضوی از پروژه مدرسه ۱۲کلاسه در بولوار توس مشهد | بیش از ۷۰۵ مدرسه تا پایان ۱۴۰۴ در استان ساخته می‌شود + ویدئو بارش برف و باران در جاده‌های خراسان رضوی (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) احیای نقش تربیتی سرود، در دستورکار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان معاون وزیر آموزش و پرورش: هنر، زبان جهانی برای رساندن پیام امام‌رضا(ع) است اختتامیه سیزدهمین جشنواره ملی سرود رضوی در مشهد برگزار شد تمهیدات ترافیکی روز ارتش در مشهد مقدس (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) بازدید سرزده شهرآرا از بیمارستان خاتم‌الانبیا(ص) مشهد | بیمارستان چشم‌پزشکی نیاز به دیده‌شدن دارد آیا بیماری هموفیلی قابل درمان است؟  همکاری دستگاه‌های مسئول برای کاهش اثرات گردوغبار در سطح ملی و منطقه‌ای اختصاص ۴۰ چمن مصنوعی برای مدارس شهرستان‌های مشهد و کلات ۲۷۰ هزار قوطی شیرخشک در نیشابور توزیع شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) چه عواملی سقط جنین را در کشور به مرز بحران رسانده است؟ شناسایی ۵۰ خانه ثبت ملی و احیای ۱۷ خانه تاریخی در مشهد راه‌اندازی اپلیکیشن «صدقه من» برای تسهیل پرداخت‌های خیریه استرداد متهم خیانت در امانت ۱۲ کیلوگرم طلا به کشور مهلت سنجش سلامت نوآموزان، پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | کاهش دما و بارش برف در مناطق کوهستانی و سردسیر استان دزدی چند‌میلیاردی از برادر وجود ۸ میلیون مددجوی بهزیستی در کشور هشدار سازمان نظام پزشکی درباره قرص‌های لاغری با چاشنی اعتیاد معرفی یک ترکیب معجزه‌گر مؤثر برای چاقی کودکان پزشکی خانواده از روستا‌ها آغاز می‌شود فیش حقوقی فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی بدون افزایش حقوق صادر شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) پیام تبریک رئیس شورای عالی استان‌ها در پی موفقیت و قهرمانی‌های تیم المپیک دانش‌آموزی قتل هولناک زن ۱۸ساله به دست شوهر، بعد از ۴ سال فاش شد ۱۳ درصد افزایش خطر ابتلا به دیابت، با نوشیدن یک لیوان نوشابه تداوم روند کاهش دما در کشور تا شنبه (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) | پیش‌بینی بارش برف و باران در خراسان رضوی و ۱۱ استان دیگر آیا سرکه سیب برای کاهش وزن مؤثر است؟
سرخط خبرها

توزیع بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار قوطی شیر خشک در داروخانه‌های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد

  • کد خبر: ۱۹۰۵۱۹
  • ۰۲ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۰
توزیع بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار قوطی شیر خشک در داروخانه‌های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد
سرپرست معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: یک میلیون و ۸۷۴ هزار و ۵۴۰ قوطی شیر خشک از ابتدای سال جاری تا کنون در داروخانه‌های مناطق زیر پوشش این دانشگاه توزیع شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، علی روحبخش با بیان اینکه همچنین از این تعداد یک میلیون و ۶۹ هزار و ۶۳۶ قوطی شیر خشک در داروخانه‌های مشهد توزیع شده است افزود: طی ۶ ماه نخست امسال تعداد ۸۵۲ هزار و ۱۱۵ قوطی شیر خشک و در مهرماه نیز ۲۱۷ هزار و ۵۲۱ قوطی شیر خشک در داروخانه‌های مشهد توزیع شده است.

وی افزود: این میزان شیر خشک توزیع شده مربوط به جمعیت بومی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد و اتباع خارجی ساکن در این مناطق است.

سرپرست معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص سهمیه شیر خشک نوزادان زائران و مجاورانی که از سایر استان‌ها به خراسان رضوی و مشهد سفر می‌کنند گفت: مکاتبات و پیگیری‌های لازم برای اختصاص یافتن میزان شیر خشک بیشتری به مشهد که شهری زائرپذیر است انجام شده است.

روحبخش با بیان این که تا کنون شیرخشک معمولی (رگولار) خارجی توزیع نشده است ادامه داد: مرکز بهداشت شیر خشک یارانه‌ای را توزیع می‌کند که هزینه کمتری نسبت به شیر خشک غیریارانه‌ای دارد.

وی در خصوص سهمیه شیر خشک در داروخانه‌های دولتی و خصوصی گفت:برای داروخانه‌ها محدودیتی در دریافت شیر خشک وجود ندارد و هر میزان شیر خشکی که به شرکت پخش استانی ارسال شود همان میزان بین تمامی داروخانه‌های دولتی و خصوصی توزیع می‌شود.

سرپرست معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان این که در راستای توزیع عادلانه شیرخشک طرح ثبت اطلاعات فروش شیرخشک با درج کدملی و تاریخ تولد کودکان زیر ۲ سال توسط داروخانه‌ها از تاریخ بیستم مهرماه امسال آغاز شده است افزود: داروخانه‌ها بایستی به ازای هر شیرخشک تحویلی، کدملی کودک زیر ۲ سال را در سامانه "تیتک" ثبت کنند.

روحبخش در خصوص این که ماهانه چند قوطی شیر خشک به هر نوزاد تعلق می‌گیرد ادامه داد: تعداد قوطی شیر خشک برآورد شده بر اساس نیاز کودکان در سنین مختلف متفاوت است، اما برآورد بین چهار تا ۹ قوطی شیر خشک است و در حال حاضر محدودیتی ندارد.

وی در خصوص کمبود شیر خشک اظهار کرد:بر اساس شیر خشک مصرفی طی ۶ ماه دوم سال۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ و ۶ ماهه نخست امسال، به طور میانگین ۲۵۰ هزار قوطی شیر خشک در هرماه مصرف می‌شود علاوه بر آن در شرایط کنونی به علت تغییر نرخ ارز و قیمت کم شیرخشک اطفال، از آن به عنوان مکمل ورزشی و غذایی و مکمل شیر مادر نیز استفاده می‌کنند.

سرپرست معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان این که درکنار این مصارف، اخبار کمبود این محصول باعث خرید هیجانی و در بعضی موارد نیز خرید نابجا توسط برخی افراد می‌شود و البته افراد سودجو نیز همیشه در کمین شیرخشک برای قاچاق آن به دیگر کشور‌های همسایه نیز هستند که می‌تواند بر این کمبود دامن بزند.

روحبخش افزود: این اقدامات باعث می‌شود شیر خشک به کودکان نیازمند به آن در سنین مختلف کمتر از ۲ سال که مصرف کننده واقعی شیرخشک هستند کمتر برسد و خانواده‌ها سرگردان بمانند.

منبع: وبدا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->