هر یک افغانی چند تومان است؟ (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) همه چیز درباره دیدار تیم‌های ملی فوتسال افغانستان و تایلند هشدار بارش شدید برف و باران در ۲۴ استان افغانستان (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) کدام اتباع افغانستانی می‌توانند در ایران بمانند؟ ویدئو | ضربات پنالتی دیدار افغانستان و گرینلند نتیجه بازی تیم‌های ملی فوتسال افغانستان و گرینلند در رده‌بندی تورنمنت برزیل جلسه شورای امنیت سازمان ملل با موضوع افغانستان برگزار می‌شود تاریخ و ساعت پخش دیدار تیم‌های ملی فوتسال افغانستان و گرینلند در مرحله رده‌بندی نتیجه بازی تیم ملی فوتسال افغانستان و ایران + جزئیات پخش زنده بازی ایران و افغانستان (۱۸ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین تاریخ و ساعت پخش دیدار تیم‌های ملی فوتسال افغانستان و ایران ویدئو | خلاصه بازی تیم‌های ملی فوتسال افغانستان و برزیل ویدئو | تک گل تیم ملی فوتسال افغانستان به برزیل نتیجه بازی تیم ملی فوتسال افغانستان و برزیل + جزئیات تاریخ و ساعت پخش دیدار تیم‌های ملی فوتسال افغانستان و برزیل‌ خلاصه بازی تیم‌های ملی فوتسال افغانستان و گرینلند + ویدئو نتیجه بازی تیم ملی فوتسال افغانستان در برابر گرینلند + جزئیات بازخوانی ترانه بیا بریم به مزار در برنامه محفل + فیلم مظفری: همکاری‌های اقتصادی و ساماندهی مهاجرین افغانستانی اولویت استان خراسان رضوی است فرمان جدید ترامپ ممکن است مانع ورود شهروندان پاکستان و افغانستان به آمریکا شود مراکش، میزبان تیم‌های ملی فوتسال افغانستان، چین و پرتغال
سرخط خبرها

وزیر کشور: طرح خروج اتباع خارجی از محدوده برخی اماکن در حال اجراست

  • کد خبر: ۱۹۰۸۶۷
  • ۰۴ آبان ۱۴۰۲ - ۰۸:۳۴
وزیر کشور: طرح خروج اتباع خارجی از محدوده برخی اماکن در حال اجراست
وزیر کشور می‌گوید که براساس طرح ساماندهی اتباع خارجی، این اتباع نباید در محدوده برخی اماکن سکونت داشته باشند؛ بر همین اساس طرح خروج آن‌ها از اطراف برخی اماکن در حال اجراست.

 به گزارش شهرآرانیوز؛ احمد وحیدی درباره آخرین وضعیت اجرای طرح خروج اتباع خارجی از اطراف حرم شاهچراغ گفت: براساس طرح ساماندهی اتباع خارجی، باید امنیت برخی مراکز تامین شود و اتباع خارجی در برخی نقاط نباید باشند.

وی ادامه داد: این طرح در سطح استانداری‌ها و فرمانداری‌های برخی شهر‌ها در حال انجام بوده و در چارچوب ساماندهی اتباع خارجی، اقداماتی که برای افزایش امنیت لازم است، اجرا می‌شود.

تصمیم درباره خروج اتباع خارجی از اطراف حرم شاهچراغ پس از دومین حمله تروریستی به این مکان (در روز ۲۲ مرداد) گرفته شد. بهرنگ قربانی مدیر کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری فارس روز اول شهریور اظهار کرد: «این تصمیم به دنبال حادثه تروریستی اخیر در حرم مطهر شاهچراغ (ع) اتخاذ شده و بر اساس آن مالکان منازل مسکونی محدوده اطراف حرم اجازه واگذاری منازل خود را چه به شکل رهن یا اجاره به اتباع بیگانه را نخواهند داشت. این مسئله به شکل پیامک برای شهروندان ارسال شده و به زودی به اتباع نیز اعلام خواهد شد که حق سکونت در این محدوده را ندارند و در یک بازه زمانی ۲۰ تا ۳۰ روزه باید نسبت به تخلیه این مکان‌ها اقدام کنند.»

در ادامه هم اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری فارس در اطلاعیه‌ای که در روز سوم مهر منتشر شد، اعلام کرد که اتباع خارجی ساکن در منطقه هشت شهرداری شیراز و اطراف حرم مظهر شاهچراغ (ع) حداکثر تا ۱۴ مهرماه فرصت دارند که نسبت به تخلیه منازل مسکونی و واحد‌های صنفی این محدوده اقدام کنند.

وزارت اطلاعات در روز ۲۷ مرداد سال جاری در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که عاملان دو حادثه تروریستی شاه‌چراغ از اتباع خارجی بوده‌اند. 

در این اطلاعیه آمده است که «در مجموعه عملیات‌های معطوف به واقعه سال گذشته، ۲۶ عامل تکفیری دستگیر شدند که جملگی، غیرایرانی و از ملّیت‌های جمهوری آذربایجان، تاجیکستان و افغانستان بودند.»

این اطلاعیه افزوده است که «عامل عملیات تروریستی اخیر (حادثه دوم) دقیقاً از سنخ همان تروریست‌های تکفیری پیش‌گفته است که با کمال تأسف و دریغ به داخل کشور رخنه نموده است. او نیز همچون تروریست معدوم سال گذشته، تبعه کشور تاجیکستان است که از طریق سکوی خارجی تلگرام با گروهک داعش آشنا و جذب آن شده است. وی برای ورود به ایران از کشور‌های تاجیکستان، ترکیه و پاکستان عبور کرده، سپس در ولایت بدخشان افغانستان آموزش دیده و از مرز‌های شرقی به‌طور غیرقانونی وارد کشور شده است. در ایران از طریق همان سکوی خارجی (تلگرام) با سرپُل‌های هدایت‌کننده عملیات برای دریافت دستورالعمل و اسلحه در ارتباط بوده و نهایتاً در تاریخ یکشنبه ۲۲ مرداد ماه دست به عملیات تروریستی زده است.»

منبع: ایسنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->