آلودگی هوا دست از سر مشهدی‌ها برنمی‌دارد | هوای امروز شهر ناسالم برای گروه‌های حساس (سه‌شنبه، ۲۹ مهر ۱۴۰۴) نگاهی به بازار مجد، جاذبه گردشگری مشهد | جهانی از جنس تور و گیپور و دکمه... کنکاشی تاریخی درباره پیشینه و دلایل نام‌گذاری محله قدیمی «قبر میر»در مشهد | نامی سرگردان بین «میر علیمون» و «میرتقی‌الدین» فرماندار مشهد: آماده میزبانی از دومین همایش دیپلماسی منطقه‌ای هستیم ادامه روند عملیات اجرایی بوستان شهربانو آفتاب در مشهد هوای مشهد برای گروه‌های حساس، ناسالم اعلام شد (۲۸ مهر ۱۴۰۴) کاهش نسبی آلودگی هوای مشهد از فردا (سه‌شنبه، ۲۹ مهر ۱۴۰۴) | گروه‌های حساس بااحتیاط نفس بکشند سخنگوی هیئت رئیسه مجلس: هیچ مصوبه‌ای درباره ازدواج موقت اتباع خارجی با زنان ایرانی برای اخذ تابعیت وجود ندارد یعقوبی: شهرداری در مدیریت بحران‌ها همواره پیشگام بوده است ۷ پروژه بزرگ ترافیکی مشهد با اعتبار ۴ هزار میلیارد تومان تا پایان ۱۴۰۵ تکمیل می‌شود سلیمی: دستورالعمل‌های اجرایی آیین‌نامه «مشهدِ دوستدار سالمند» در حال تدوین است «آیین‌نامه جامع بازآفرینی شهری» برای نخستین‌بار در کشور به‌صورت آزمایشی در مشهد اجرا می‌شود مقابله با آلودگی هوای مشهد، نیازمند عزم ملی و برنامه‌ریزی منسجم افزایش فرونشست در مشهد با برداشت‌های بی‌رویه آب از چاه‌ها | شیب تند فرونشست در بافت مرکزی شهر چشم انداز نوین برای ورزش وجوانان خراسان رضوی نقش شورای اسلامی شهر مشهد در توسعه فضا‌های ورزشی رئیس‌جمهور، فردا (۲۸ مهر ۱۴۰۴) به دانشگاه تربیت مدرس می‌رود همه چیز درباره جشنواره عطر و طعم پاییزی ۱۴۰۴ در مشهد + زمان و محل برگزاری دستور دادستان مشهد برای شناسایی عوامل هنجارشکنی فرهنگی در سطح شهر
سرخط خبرها

برای کنترل ویروس کرونا تمام امکانات خراسان رضوی در خدمت دانشگاه علوم پزشکی مشهد است

  • کد خبر: ۱۹۱۱۸
  • ۰۸ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۰
برای کنترل ویروس کرونا تمام امکانات خراسان رضوی در خدمت دانشگاه علوم پزشکی مشهد است
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی گفت: برای کنترل ویروس کرونا تمام امکانات موجود استان در زمینه تدارکات، نیروی انسانی و ظرفیت دستگاه‌ها در خدمت دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار می گیرد.
به گزارش شهرآرانیوز، حسن جعفری در حاشیه برگزاری جلسه ستاد ویژه پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا که در محل سالن اجتماعات شهید باهنر استانداری خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: امروز دهمین جلسه ستاد مبارزه با ویروس کرونا در حضور استاندار خراسان رضوی و اعضای اصلی ستاد و عناصر تصمیم ساز استان برگزار شد.

وی افزود: به دلیل اهمیت موضوع سلامت مردم، هشت کمیته در ستاد مذکور در خراسان رضوی تشکیل شده است که مسئولان کمیته‌ها امروز احکام خود را دریافت کردند و از این پس برنامه‌های خود را رصد و پیگیری می‌کنند.

جعفری با اشاره به مسئولیت دانشگاه علوم پزشکی خراسان رضوی در حوزه سلامت استان افزود: امروز مصوب شد که تمام امکانات موجود استان در زمینه تدارکات، نیروی انسانی و ادارات در خدمت این مجموعه قرار گیرد تا بتوانیم با آمادگی کامل ویروس کرونا را کنترل کنیم.

وی با تاکید بر اینکه علوم پزشکی استان باید تمام نیازمندی‌های خود را به ستاد پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا اعلام کند، تصریح کرد: در این راستا تمام دستگاه‌ها موظفند امکانات مذکور را در اختیار کمیته پشتیبانی ستاد مقابله با ویروس کرونا قرار دهند و این ستاد نیز بلافاصله آن‌ها را در اختیار علوم پزشکی قرار خواهد داد.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی گفت: سایر دستگاه‌های نظامی، امنیتی و انتظامی استان نیز اعلام آمادگی کردند که در صورت نیاز همه تجهیزات آماده خود را در اختیار این ستاد قرار دهند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد هم در حاشیه این جلسه بیان کرد: در مشهد علاوه برانجام اقدامات پیشگیرانه توسط حوزه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، حوزه درمان این دانشگاه آمادگی لازم برای بررسی مواردی که مشکوک تشخیص داده می‌شوند را داشته و دارد.
شاپور بدیعی تصریح کرد: در حال حاضر بر اساس آخرین آمارها، ۹۴ مورد مشکوک به ویروس کرونا بستری شده‌اند، اما در عین حال با توجه به نتایج آزمایش‌هایی که تا الان دست ما رسیده، هیچ مورد مثبتی گزارش نشده است لذا اوضاع کاملاً در کنترل قرار دارد و بررسی‌های لازم در حال انجام است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد متذکر شد: همشهریان گرامی می‌توانند با شماره تلفن‌های دانشگاه از جمله ۱۹۱ و شماره تلفن ۳۱۴۴۹۴۴۹ تماس برقرار کرده و راهنمایی‌های لازم را در خصوص این بیماری دریافت کنند.
منبع: استانداری
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->