بیانیه وزارت خارجه عربستان: آماده کمک به برادران ایرانی هستیم پزشکیان: صلح و اعتماد گمشده‌های امروز بشر هستند قتل نمازگزاری در فرانسه با ده‌ها ضربه چاقو واکنش ترامپ به حملات اخیر روسیه به کی‌یف یمن به ۲ هدف راهبردی در یافا و عسقلان و ناو‌های آمریکایی حمله پهپادی کرد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) با تحلیل شرایط، احساسی عمل نکنیم توضیحات عراقچی در پایان دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا+ فیلم زمان و مکان دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا مشخص شد دور سوم مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا به پایان رسید (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادامه امدادرسانی برای حادثه انفجار بندر شهید رجایی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستور رئیس جمهور پزشکیان برای بررسی وضعیت و علل حادثه بندر شهید رجایی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) زلنسکی درباره دیدار با ترامپ: «بسیار نمادین» بود و می‌تواند «تاریخی» شود بقائی از ادامه مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در فضای جدی خبرداد توضیحات بقائی درباره جزئیات دور سوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا کورسک روسیه آزاد شد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله پهپادی ارتش ترکیه به شمال عراق (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) توافق رؤسای جمهور آمریکا و اوکراین درباره ادامه مذاکرات (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) شهادت ۵۶ فلسطینی در غزه | شمار شهدا به ۵۱ هزار و ۴۹۵ نفر رسید (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله موشکی یمن به پایگاه هوایی صهیونیست‌ها (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه: موضوع توان دفاعی در مذاکرات مطرح نبوده و نیست دستور ویژه وزیر کشور به استاندار هرمزگان در پی انفجار در اسکله شهید رجایی بندرعباس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تازه‌ترین پیشنهاد حماس برای تحقق آتش‌بس ۵ ساله در غزه تظاهرات مردم آلمان در محکومیت کشته‌شدن جوان سیاه‌پوست به دست پلیس جان کری: ترامپ به دنبال صلح بین اوکراین و روسیه است دیدار وزرای میراث فرهنگی ایران و ترکیه | صالحی امیری: توسعه گردشگری، نیاز دو کشور است ۱۹ حمله هوایی آمریکا به یمن | اعتراف به کشتار غیرنظامیان یمنی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تیراندازی مجدد پاکستان در مرز کشمیر (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: باید از بحث‌های حاشیه‌ای و غیرمهم در عمل، نه در حرف، پرهیز کنیم
سرخط خبرها

نتانیاهو: جنگ در داخل غزه سخت و طولانی خواهد بود

  • کد خبر: ۱۹۱۲۹۷
  • ۰۶ آبان ۱۴۰۲ - ۲۱:۵۰
نتانیاهو: جنگ در داخل غزه سخت و طولانی خواهد بود
نخست وزیر رژیم صهیونیستی شنبه شب با تایید تشدید حملات هوایی، از طولانی و دشوار بودن جنگ با حماس در غزه خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، نخست وزیر رژیم صهیونیستی شبانگاه شنبه  با تایید تشدید حملات هوایی در غزه گفت که جنگ  طولانی خواهد شد.

به گزارش منابع خبری، «بنیامین نتامیاهو» نخست‌ وزیر  رژیم صهیونیستی گفت که جنگ در غزه طولانی و سخت خواهد بود. وی مدعی شد که این دومین جنگ استقلال (رژیم) اسرائیل است.

نتانیاهو روز شنبه نیز در دیدار با خانواده‌های اسرا  مدعی شد: «فشار بر حماس کلیدی بوده و هر چه این فشار افزایش یابد، فرصت آزادی اسرا بیشتر می‌شود.»

این در حالی است که خانواده اسرای اسرائیلی در غزه طی بیانیه‌ای به دیدار خود به نتانیاهو اشاره کرده و اعلام کردند: «در دیدار با نتانیاهو خواستار بازگرداندن تمامی اسرا پیش از آغاز هرگونه عملیات نظامی زمینی شدیم.»

به گفته مقامات رژیم صهیونیستی، دستکم ۳۲۹ نفر نزد حماس اسیر هستند. هفته گذشته حماس اعلام کرد که برای نشان دادن حسن نیت خود حاضر است دو سه اسرائیلی را آزاد کند اما تل آویو در پاسخ گفته بود که حاضر نیست آنان را تحویل بگیرد. تاکنون حماس چند اسیر را از ملیت‌های غربی آزاد کرده است.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی در ادامه گفت:«هدف ما مشخص و حذف توانایی‌های حماس و آزادی گروگان‌هاست.»

نتانیاهو افزود: «ما حملات هوایی خود را در روزهای اخیر تشدید کرده‌ایم تا به نیروهای خود برای ورود به زمینی کمک کنیم. به دنبال حرکت به مرحله بعدی و گسترش عملیات زمینی هستیم.»

در تحولی دیگر، «ابوعبیده» سخنگوی گردانهای عزالدین القسام –شاخه نظامی جنبش حماس- گفت که در هفتم اکتبر (روز آغاز عملیات طوفان الاقصی)، دژهای دشمن مانند لانه عنکبوت، فرو ریخت و در آن زمان پیروزی را مشاهده کردیم.

وی با بیان اینکه هدف قرار دادن ساختمانهای مسکونی و بیمارستانها، صرفا ننگ و عار به دنبال دارد، تأکید کرد: در جنگ زمینی، منتظر دشمن هستیم تا معنای قدرت و فداکاری را به آن یاد بدهیم و به دشمن، شکست را تحمیل خواهیم کرد.

سخنگوی القسام با اشاره به اینکه زمان برتری نظامی و اطلاعاتی ادعایی دشمن به پایان رسیده و دوران شکست صهیونیستها آغاز شده است، گفت: «از حاکمان عرب نمی‌خواهیم برای دفاع از کودکان غزه یا مقدسات، ارتشهای خود را حرکت دهند؛ زیرا ما نابودی اسرائیل را بر عهده گرفته‌ایم.»

ابوعبیده با بیان اینکه زمان توهم به جهان درباره ارتش شکست ناپذیر و تانکهای «مرکاوا» به پایان رسیده است، گفت: «ما این تانک را در غزه نابود کردیم. نفرین دهه هشتم، گریبان اسرائیل را خواهد گرفت و نابود خواهد شد.»

وی با اشاره به اینکه در قبال اسرای دشمن صهیونیستی باید همه اسرای فلسطینی در زندانهای اسرائیل آزاد شوند، خاطر نشان کرد: «قطعا پیروزی متعلق به ماست.»

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->