همه چیز درباره تنش میان هند و پاکستان بر سر مسئله کشمیر موضع قاطع پارلمان لبنان در مقابل رژیم صهیونیستی: سلاح مقاومت برگ برنده ماست همه چیز درباره شبه جزیره کریمه + جزئیات چین تکذیب کرد؛ هیچگونه مذاکره‌ای با طرف آمریکایی صورت نگرفته است دبیر شورای اطلاع‌رسانی دولت: انتشار هر مطلبی از مذاکرات به نقل از «منابع آگاه ایرانی»، خبرسازی است خودکشی ویرجینیا جفری | صدای قربانیان تجاوزات جنسی خاموش شد اعلام آمادگی پاکستان برای تحقیقات بی‌طرفانه درباره حمله تروریستی کشمیر تظاهرات خانواده‌های اسرای صهیونیست‌ جلوی منزل رئیس رژیم صهیونیستی هدف رژیم اشغالگر از ترور خبرنگاران در غزه، جلوگیری از انتشار اخبار جنایت‌هاست واکنش کانادا به محاصره غذایی غزه توسط رژیم صهیونیستی سفر وزیر خارجه انگلیس به عمان در آستانه دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین خبر‌ها از دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا در مسقط (شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ساعت برگزاری دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا در مسقط مشخص شد مایکل آنتون، رئیس تیم فنی مذاکرات هسته‌ای آمریکا با ایران، کیست؟ + سوابق سازمان ملل به تنش‌ها میان هند و پاکستان واکنش نشان داد رئیس‌جمهور چین خواستار خودکفایی در توسعه هوش مصنوعی در کشورش شد کمیسیون امنیت ملی: انسداد مرزهای خراسان رضوی در اولویت است آمادگی ایران برای کمک به کاهش تنش بین هند و پاکستان ایروانی: از سوریه‌ای مستقل و عاری از تروریسم حمایت می‌کنیم گفت‌وگوی تلفنی ترامپ با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی درباره جنگ غزه (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) دیدار عراقچی و بوسعیدی درباره ترتیبات اجرایی دور سوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و امریکا در عمان وزیر خارجه در نمایشگاه کتاب عمان | از ترجمه عربی کتاب عراقچی رونمایی شد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) خشم گسترده مسیحیان کاتولیک در سرزمین‌های اشغالی از نتانیاهو هلاکت و زخمی شدن ۹ نظامی صهیونیست در نوار غزه طی ۲۴ ساعت گذشته (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) صالحی امیری: لغو روادید بین ایران و ترکمنستان، گامی مهم در مسیر تسهیل ارتباطات فرهنگی است تجاوز دوباره آمریکا به پایتخت یمن (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس سازمان عقیدتی‌سیاسی ارتش: ۳۰ هزار نفر از نیروهای این ارگان، حافظ قرآن کریم هستند ویتکاف روسیه را به مقصد عمان ترک کرد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

افزایش ۶۶ درصدی نام‌نویسی انتخابات مجلس در مشهد (۷ آبان ماه ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۹۱۳۷۷
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۶
افزایش ۶۶ درصدی نام‌نویسی انتخابات مجلس در مشهد (۷ آبان ماه ۱۴۰۲)
فرماندار مشهد گفت: ۸۹۲ داوطلب برای حضور در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه مشهد و کلات نام‌نویسی قطعی کرده‌اند که این رقم در مقایسه با ثبت نام دوره یازدهم مجلس، از افزایش ۶۶ درصدی مشارکت در این فرایند سیاسی حکایت دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن داوری با اعلام این خبر اظهار کرد: در این دوره از انتخابات مجلس از حوزه انتخابیه مشهد و کلات همه جریانات سیاسی درون نظام مشارکت داشته اند.

وی شمار ثبت نام کنندگان یازدهمین دوره انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه مشهد و کلات را ۵۳۶ نفر عنوان کرد و گفت: از ۸۹۲ داوطلب نام نویسی شده در این دوره از انتخابات برای حوزه انتخابیه مشهد و کلات ۷۳۵ نفر مرد و ۱۵۷ نفر زن هستند.

رییس هیات اجرایی حوزه انتخابیه مشهد و کلات به تشریح آمار ثبت نام شدگان در دوره دوازدهم انتخابات مجلس پرداخت و ادامه داد: ۳۷ نفر از ثبت نام شدگان دارای تحصیلات کارشناسی و کمتر از کارشناسی، ۷۱۷ نفر تحصیلات کارشناسی ارشد، ۱۲۱ نفر دکتری و ۵۶ نفر نیز تحصیلات حوزوی هستند.

داوری ادامه داد: ۲۷۴ داوطلب بین ۳۰ تا ۴۰ سال، ۳۵۱ نفر بین ۴۰ تا ۵۰ سال، ۲۰۳ داوطلب بین ۵۰ تا ۶۰ سال و ۶۴ نفر نیز بالای ۶۰ سال دارند.

خراسان رضوی در قالب ۱۲ حوزه انتخابیه، ۱۸ کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی دارد که از این تعداد پنج کرسی سهم حوزه انتخابیه مشهد و کلات است.

دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری یازدهم اسفند امسال برگزار خواهد شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->