احتیاط! مشغول شهرتکانی هستیم روایت دکتر محمدابراهیم باستانی‌پاریزی از مشهد سال ۱۳۴۹: مشهد شهر درخت‌هاست سردرگمی مراجعان در پیداکردن محل دفن اموات در آرامستان بهشت رضا (ع) تمرکز بودجه‌ ۱۴۰۴ مشهد بر توسعه پایدار و عدالت‌محوری تولید بیش از ۲۲۰ هزار تن آسفالت طی ۱۱ ماه | پخش بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار مترمربع آسفالت از ابتدای سال ۱۴۰۳ رئیس شورای اسلامی شهر مشهد خبر داد: اضافه‌شدن ۲۱۹ المان جدید استقبال از بهار ۱۴۰۴ در حوزه فرهنگی رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد: المان‌های استقبال از بهار ۱۴۰۴ هویت رضوی و فرهنگ ایثار و شهادت را به نمایش می‌گذارند شرح آخرین وضعیت راه‌اندازی فاز یک خط ۳ متروی مشهد از زبان مدیرعامل مدیرعامل سازمان مپ شهرداری مشهد: بازیافت، راهکار رفع ناترازی انرژی است رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: ۴ ایستگاه میانی خط سه مترو تا پایان سال ۱۴۰۴ در مدار قرار خواهد گرفت مشهد مقدس، رکورددار گل‌کاری بهاری در کشور رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: ۲۵ اسفندماه تست اولیه فاز یک خط سه مترو مشهد انجام خواهد شد ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) فراخوان مرکز نوآوری پارک دانش شهرداری مشهد اعلام شد+جزئیات ثبت نام مشهد باید سبز بماند | ضرورت حفظ و توسعه فضای سبز در شهر و چالش‌ها و راهکارهایش هوای مشهد در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس (چهارشنبه، ۱۵ اسفند ۱۴۰۳) | اواسط روز و بعدازظهر از غلظت آلاینده‌ها کاسته می‌شود آتش سوزی کارخانه قند آبکوه مشهد در ۷۸ سال پیش | بوی قند سوخته شهر را فراگرفت ایجاد بیش از ۳۰۰۰ جای‌پارک موقت نوروزی توسط شهرداری مشهد با همکاری ادارات دولتی ماجرای حمله به اتوبوس شهرداری در بولوار طبرسی مشهد چه بود؟ + ویدئو
سرخط خبرها

ضرورت برنامه‌ریزی برای حل مشکلات سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی در استان

  • کد خبر: ۱۹۱۶۸۰
  • ۰۸ آبان ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۰
ضرورت برنامه‌ریزی برای حل مشکلات سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی در استان
نخستین جلسه شورای سیاستگذاری پنجره واحد سرمایه‌گذاری استان خراسان رضوی درمحل نمایشگاه بین‌المللی مشهد برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، باهدف تصمیم گیری در خصوص راه اندازی پنجره واحد سرمایه گذاری که ایده راه اندازی آن را چندماه قبل، قلندرشریف شهردارمشهد به عنوان راهکاری مهم برای انسجام بخشی و افزایش سطح سرمایه‌گذاری‌های داخلی و خارجی ارائه داد، نخستین جلسه شورای سیاستگذاری این مجموعه باحضور آقایان حجت الاسلام خلیلی رییس کل دادگستری خراسان رضوی، موحدیان رییس شورای اسلامی شهر مشهد، قلندرشریف شهردارمشهد، حسینی مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان، مرتضوی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان، آقایی و سیدزاده از معاونان دادگستری استان، بهشتی سرپرست دادسرای ناحیه هفت مشهد، توانا مدیرکل دفترسرمایه گذاری استانداری خراسان رضوی، صیفی، مدبرعامل شرکت نمایشگاه بین‌المللی مشهد و تنی چنداز مدیران مرتبط درمحل نمایشگاه بین‌المللی مشهد برگزار شد.

محمدرضا قلندر شریف، شهردار مشهد در این جلسه با بیان اینکه برای توسعه شهر و استانمان نیازمند همراهی سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی هستیم گفت: باتوجه به اهمیت موضوع سرمایه گذاری در استان و ضرورت داشتن مجموعه‌ای برای تسهیل این امر مهم، ایده تشکیل پنجره واحد و یکپارچه سرمایه‌گذاری را در مشهد و در محل نمایشگاه بین‌المللی، باتوجه به شرایط خوب واستراتژیک این مجموعه، ارائه دادیم که با استقبال خوب استاندار خراسان رضوی، شورای اسلامی شهر و دیگر مجموعه‌های مرتبط به ویژه دادگستری استان مواجه شدیم.

وی بابیان اینکه در حوزه پنجره واحد نگاهمان صرفا پرداختن به مدیریت شهری نیست، افزود: در جلساتی که با تعدادی از سرمایه گذاران داخلی و خارجی داشتیم تعداد قابل توجهی از آن‌ها انتقاداتی را به فرآیند‌ها و مسیر‌های تحقق سرمایه‌گذاری داشتند که گا‌ها منجر به انصراف آن‌ها از ادامه راه می‌شد، لذا باهدف تجمیع خدمات مورد نیاز در مسیر تحقق یک سرمایه گذاری موثر، به این فکر افتادیم که امیدواریم با همراهی جدی همه متولیان امر، شاهد راه اندازی این مجموعه مهم در نمایشگاه بین‌المللی باشیم

در ادامه سعید صیفی مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی مشهدضمن تاکید بر اهمیت راه اندازی پنجره واحد و یکپارچه سرمایه‌گذاری استان، نمایشگاه بین المللی را دارای پتانسیل‌های بسیار بالایی دانست و بیان کرد: با تاکید شهردار و تایید اعضای شورای اسلامی شهر، درصدد آن هستیم با راه اندازی این ایده ارزشمند، نمایشگاه بین‌المللی را به هاب تجاری شرق کشور و همچنین هاب تجاری منطقه تبدیل کنیم.

صیفی با اشاره به فعالیت‌های های گسترده نمایشگاه بین‌المللی مشهد درحوزه‌های داخلی و خارجی خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین اهداف این مجموعه حرکت در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری مبنی بر اهمیت پرداختن به موضوعات اقتصادی است.

وی اضافه کرد: در منشور گام دوم انقلاب، رهبراتقلاب اسلامی تاکید ویژه‌ای براستفاده از پتانسیل جمعیت ۶۰۰میلیونی ۱۵کشور همسایه دارند که ما نیز برنامه‌های ویژه‌ای دراین خصوص داریم.

صیفی با اشاره به اینکه مدیریت زمان درمقوله مهم جذب سرمایه‌گذار بسیار اهمیت دارد، گفت: نمایشگاه بین‌المللی به لحاظ جغرافیایی موقعیت استراتژیکی خوبی دارد که ساختمانی هم در ابتدای ورودی این مجموعه برای استقرار پنجره واحد پیش بینی شده که تا سه ماه آینده ساخت آن به اتمام رسیده و با حضور و استقرار نمایندگان حوزه‌های مرتبط با سرمایه گذاری استان به بهره برداری خواهد رسید.

در بخش دیگری از این جلسه حسن موحدیان رییس شورای اسلامی شهر مشهد نیز با بیان اینکه اقتصاد پاشنه آشیل هر جامعه‌ای است گفت: وقتی مقام معظم رهبری سالهاست دغدغه جدی در حوزه اقتصادی دارند و با انتخاب شعار‌های مرتبط این دغدغه را به وضوح بیان داشتند، وظیفه همه متولیان امر است که باجدیت برای تحقق منویات معظم له تلاش کنند.

وی اضافه کرد: مدیریت شهری قصد تولی گری در این حوزه را ندارد، اما با احساس نیازی که داشته، برنامه ریزی کرده تا با قدرت در این مقوله مهم مشارکت کنند.

رییس کل دادگستری استان خراسان رضوی نیز دراین جلسه بابیان اینکه اهمیت اقتصاد و سرمایه گذاری همواره مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده، گفت: اقتصاد شاه کلید حل بسیاری از مشکلات جامعه است.

حجت‌الاسلام خلیلی با تاکید براینکه تسهیل امورات مرتبط با مردم اهمیت ویژه‌ای دارد، خاطرنشان کرد: راه اندازی پنجره واحد سرمایه گذاری در استان خراسان رضوی با وجود میلیون‌ها زائر سالیانه، طرحی بسیار لازم و ضروری است که باید همه حوزه‌های مرتبط پای کار تحقق آن بیایند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->