نمایشنامه «مولودی» تی‌. اس. الیوت منتشر شد گفتگوی جواد موگویی و سیدعباس عراقچی به زودی از شبکه سه + تیزر و توضیحات مجری محسن قصابیان به سریال «کوری» پیوست نوجوانان مشهدی در برنامه «بوم بوم تل‌آویو» تصویرگر مقاومت شدند مهلت پایانی برای شرکت در جشنواره فیلم کوتاه تهران+ جزئیات فیلم «یکی از آنها» در آمریکا رقابت می‌کند صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۴ تاریخ و ساعت دقیق بازپخش سریال جومونگ در سال ۱۴۰۴ مشخص شد + ساعت تکرار «دنی ویلنوو» کارگردان جدید جیمزباند شد نگاهی به نقش‌آفرینی بازیگران مرد اصلی سریال «از یاد رفته» مستند «من علی صیاد شیرازی هستم» روی آنتن + زمان پخش انتشار کتاب «حریر غزاله» برنده جایزه «بوکر» انتشار نسخه دیجیتالی پروژه موسیقایی «سوئیت سمفونی مینودر» تشدید بیماری «ایرج جنتی عطایی» شاعر و ترانه‌سرا «پدر، مادر، خواهر، برادر» جیم جارموش در راه جشنواره فیلم نیویورک ۲۰۲۵ تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی
سرخط خبرها

فراخوان بیست و پنجمین کنگره سراسری شعر دفاع مقدس مقاومت (خاکریز حماسه) منتشر شد

  • کد خبر: ۱۹۱۸۰۶
  • ۰۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۹
فراخوان بیست و پنجمین کنگره سراسری شعر دفاع مقدس مقاومت (خاکریز حماسه) منتشر شد
فراخوان بیست و پنجمین کنگره سراسری شعر دفاع مقدس مقاومت (خاکریز حماسه) با محور «شهدای سومین حرم» منتشر شد.

به گزارش شهرآرانیوز، دبیر اجرایی بیست و پنجمین جشنواره شعر دفاع مقدس و مقاومت با اشاره به اینکه مهلت ارسال آثار جشنواره «خاکریز حماسه» تا ۱۰ آبان ماه تمدید شده است، اظهارداشت: با توجه به استقبال بسیار خوب شاعران استان مهلت ارسال آثار تمدید شده است و شاعران می‌توانند آثار خود را بدون محدودیت در تعداد اثر برای شرکت در جشنواره به آدرس adabiyatedefa@gmail.com ارسال کنند.

فراخوان یست و پنجمین کنگره سراسری شعر دفاع مقدس مقاومت (خاکریز حماسه) منتشر شد

بهروز رحیمی ضمن اشاره به محورهای عمومی این کنگره خاطرنشان کرد: بخش عمومی شعر دفاع مقدس و مقاومت شامل مفاهیم مرتبط با (شهدا، رزمندگان، آزادگان، جانبازان، خانواده‌ها و …) دفاع مقدس و شعر مقاومت بین‌المللی اسلامی، شعر دفاع مقدس ولایت محوری و جهاد تبیین با مضامینی از جمله(پرچم، ایمان و امید، ایران قوی، هویت ملی، محرومیت‌زدایی، حرکت‌های جهادی و…) شعر دفاع مقدس و شهدای مدافع امنیت، شعر دفاع مقدس و جنگ نرم، شعر دفاع مقدس کودک و نوجوان، شعر دفاع مقدس و نقش زنان، شعر دفاع مقدس و مضامین عاشورایی، شعر دفاع مقدس و شهدای روحانی، شعر دفاع مقدس دانشجو و دانش آموز، طنز در شعر دفاع مقدس، شعر دفاع مقدس و سرود و ترانه است.

رحیمی با اشاره به اینکه اشعار ارسالی به صورت کدگذاری شده و بدون نام و به صورت جداگانه در هر بخش با توجه به محورهای مختلف در اختیار داوران برجسته استان قرار خواهد گرفت، افزود: ضروریست که شاعران در ابتدای هر اثر محور اصلی را مطابق با موضوع شعر و محورهای مشخص شده در فراخوان مشخص کنند.

به گفته وی، در پایان این رویداد مجموعه‌ای از گزیده اشعار این دوره از جشنواره به همت اداره کل حفظ و نشر ارزش‌های دفاع مقدس دبیرخانه این جشنواره منتشر می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->