واکنش سخنگوی قوه قضائیه به اظهارات پدر شهید روح‌الله عجمیان

  • کد خبر: ۱۹۲۲۳۴
  • ۱۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۰
  • ۱
واکنش سخنگوی قوه قضائیه به اظهارات پدر شهید روح‌الله عجمیان
سخنگوی قوه قضائیه گفت: دستگاه قضائی همواره طبق موازین شرعی و قانونی عمل می کند و اجازه هیچگونه مداخله‌ای را در رای پرونده ها به هیچ شخص یا افرادی نمی دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، صبح امروز پدر شهید روح الله عجمیان با حضور در یکی از برنامه‌های زنده تلویزیونی ضمن ابراز گلایه نسبت به دخالت بی جا برخی از مسئولان در پرونده‌های قضایی اعلام کرد: با وجود بررسی‌های عادلانه دستگاه قضا در پرونده قتل فرزندم، قاتلان پرونده با دخالت‌های مستقیم شخص آقای ولایتی مجازات نشده و آزاد شدند.

مسعود ستایشی سخنگوی دستگاه قضا در گفتگویی کوتاه با بیان اینکه از اظهارات پدر شهید عجمیان اطلاعاتی نداشته و برنامه را مشاهده نکرده است، گفت: دستگاه قضایی همواره طبق موازین شرعی و قانونی عمل می‌کند و اجازه هیچگونه مداخله ایی را در رای پرونده‌ها به شخص یا افراد خاصی نمی‌دهد.

منبع: حیات

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Oman
۰۰:۵۱ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۳
0
0
میگن باباش پژو پارس گرفته