پخش زنده بازی والیبال ایران و آمریکا (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین مذاکرات نظری‌جویباری با قلعه‌نویی ادامه دارد پاسخ قایدی به پیشنهاد پرسپولیس گزینه استقلال در انتظار پیشنهاد بهتر! گزارش اسکای اسپرت از وضعیت طارمی در جام باشگاه‌های جهان رونمایی قایدی از مدل جدید موهایش + عکس کلیپ رونمایی باشگاه استقلال از آقاسی مدافع گرجی در ذوب آهن ماندنی شد آقاسی رسماً استقلالی شد + عکس حمایت قلعه نویی از روانخواه ملی‌پوشان والیبال برای جدال با آمریکا به‌خط شدند غیبت دی‌بروینه در تست پزشکی ناپولی سانچو مشتری ندارد تاریخ و ساعت بازی ایران و آمریکا در لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ | جدال روی تور با یانکی‌ها استقلال پیگیر بازگشت علی کریمی پایان کار پریرا در فولاد نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و برزیل در لیگ‌ ملت‌ها(۲۱ خرداد ۱۴۰۴)| ناامیدکننده‌تر از همیشه! هافبک دانمارکی به جای مهری در پرسپولیس خواسته عجیب کارتال از درویش احتمال بازگشت فرجی به پرسپولیس! برخورد با مراسم جعلی بهترین‌های سال| توپا لغو شد!
سرخط خبرها

استقلال به دنبال تعویق در پرداخت بدهی سانتاکلارا

  • کد خبر: ۱۹۲۵۱۰
  • ۱۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۳
استقلال به دنبال تعویق در پرداخت بدهی سانتاکلارا
باشگاه استقلال در تلاش است، پرداخت بدهی به باشگاه سانتاکلارا بابت انتقال محمد محبی را به تعویق بیندازد.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، فیفا یک بار باشگاه استقلال را به پرداخت ۵۰۰ هزار دلار در حق محمد محبی محکوم کرده است. اخیرا علی خطیر در یک برنامه زنده تلوزیونی حاضر شد و اعلام کرد این بدهی ۳۵۰ هزار دلار است و قصد داریم منابع لازم برای پرداخت این بدهی را تامین کنیم.

اما درعین حال باشگاه استقلال نیم نگاهی هم به تعویق پرداخت بدهی به باشگاه سانتاکلارا دارد و می‌خواهد با طرح دفاعیه‌ای زمان پرداخت بدهی به این باشگاه پرتغالی را قدری عقب بیندازد.


باشگاه استقلال می‌داند که تحت هیچ شرایطی رای بازگشت پذیر نیست، اما در پی آن است با طرح این دفاعیه از بار مالی سنگینی که در ماه‌های آتی به دوشش خواهد افتاد بکاهد.

باشگاه استقلال هنوز دستمزد فصل پیش بازیکنان خود را پرداخت نکرده و اگر بخواهد در چنین شرایطی بدهی به باشگاه سانتاکلارا را نیز پرداخت کند با بحران مالی مواجه خواهد شد.

البته خطیر مدعی شده استقلال در حال حاضر شرایط مالی مطلوبی دارد که این ادعا با توجه به آنچه زیر پوست استقلال می‌گذرد در منافات است. خطیر گفته که استقلال از فصل پیش بیشتر درآمد کسب کرده، اما سوال این است که چرا هنوز نتوانسته بدهی مربوط به فصل پیش بازیکنان را پرداخت کند؟

چه طور می‌شود که باشگاه استقلال وضعیت مالی بهتری نسبت به فصل قبل داشته باشد، اما نتواند با بازیکنان خود تسویه حساب کند؟!

به هرحال شاید حربه استفاده از زمان در ماجرای محبی تا حدی بتواند اوضاع مالی باشگاه استقلال را سر و سامان دهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->