یمن با موشک فلسطین فرودگاه اللد را هدف قرار داد (۵ شهریور ۱۴۰۴) تحریم‌های جدید آمریکا علیه کره‌شمالی اعمال شد (۵ شهریور ۱۴۰۴) انتقاد رئیس پارلمان لبنان از آمریکا | نبیه بری: خلاف وعده های خود عمل کردند مکانیسم ماشه چه اثری بر اقتصاد ایران دارد؟ تیراندازی در مینیاپولیس آمریکا | ۲۰ نفر زخمی شدند (۵ شهریور ۱۴۰۴) گروسی با وزیر انرژی آمریکا درباره ایران رایزنی کرد معاون نیروی زمینی سپاه: معادلات قدرت جهانی تغییر کرده است رایزنی وزرای خارجه آمریکا و تروئیکای اروپایی درباره ایران نتانیاهو: موافق اداره غزه توسط آمریکا هستم تعیین تعرفه ۵۰ درصدی آمریکا برای واردات از هند شمال غزه از سوی رژیم صهیونیستی بمباران شد (۵ شهریور ۱۴۰۴) ادعای رویترز درباره مکانیسم ماشه | آیا اسنپ‌بک از فردا پنجشنبه فعال خواهد شد؟ (۶ شهریور ۱۴۰۴) لاریجانی: مهم‌ترین عامل بازدارندگی کشور حفظ انسجام ملی است تاکید پزشکیان بر تسریع در افزایش ظرفیت تولید نفت کشور نخست‌وزیر هند پاسخ تماس‌های ترام‍پ را نداد اتحاد مقدس سلاح راهبردی ایران دادستانی تهران علیه یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اعلام جرم کرد (۵ شهریور ۱۴۰۴) شهادت یکی از ماموران سیستان و بلوچستان در عملیات ضربه به گروهک تروریستی جیش العدل (۵ شهریور ۱۴۰۴) چین با درخواست آمریکا برای پیوستن به مذاکرات خلع سلاح هسته‌ای مخالفت کرد خشم هیلاری کلینتون از عملکرد ترامپ | او آمریکا را به یک «پادشاهی منزوی» تبدیل کرده است قوانین خدمت نظامی در آلمان تغییر کرد اعلام وضعیت ساعت کاری کارکنان بعد از ۱۵ شهریورماه ۱۴۰۴ ربیعی: عبور از شرایط فعلی با عقلانیت، مقاومت اجتماعی و تقویت نهادهای مدنی ممکن است وزیر میراث فرهنگی: مجوز کنسرت اکستر ارمنستان در تخت جمشید را شخصا صادر کردم | حذف کنسرت ها، معضل اجتماعی خواهد داشت قدردانی رئیس جمهور از تلاش‌های وزارت امور خارجه در زمینه مذاکرات معاون استاندار خراسان رضوی: ۲۸ روستای خراسان رضوی در صف تبدیل به شهر قرار دارند توضیحات سخنگوی سازمان انرژی اتمی درباره فعالیت‌های بازرسان آژانس در ایران
سرخط خبرها

رنج عدم اجماع در مواضع دولت‌های اسلامی

  • کد خبر: ۱۹۲۶۳۴
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۴
رنج عدم اجماع در مواضع دولت‌های اسلامی
جهان اسلام در یک مقطع تاریخی بسیار مهم قرار گرفته است. بعد از عملیات موفقیت آمیز طوفان الاقصی سران کشور‌های اسلامی به ظاهر همگی از مردم فلسطین حمایت کرده اند، اما شاهد اقدامات عملی و جدی از سوی دولت‌های اسلامی نیستیم.
علی سروش
خبرنگار علی سروش

درباره ضرورت مطالبه ملت‌های مسلمان در توقف صدور نفت و ارزاق عمومی باید گفت: جهان اسلام در یک مقطع تاریخی بسیار مهم قرار گرفته است. بعد از عملیات موفقیت آمیز طوفان الاقصی سران کشور‌های اسلامی به ظاهر همگی از مردم فلسطین حمایت کرده اند، اما شاهد اقدامات عملی و جدی از سوی دولت‌های اسلامی نیستیم.

در طرف مقابل شاهدیم که اسرائیل هر روز به جنایات خون بار و نسل کشی و کودک کشی خودش در غزه و فلسطین ادامه می‌دهد.

ضروری است هر چه زودتر جلوی این اقدامات وحشیانه گرفته شود. ملت‌های مسلمان از ورود مجامع بین المللی ناامید هستند و چاره کار این است که خود همین کشور‌های اسلامی به این اقدام مهم روی بیاورند.

پس ضرورت دارد در این راستا کشور‌های اسلامی راهبردی را تدوین کنند تا جلوی این کشتار و نسل کشی گرفته شود و راهبرد همانی است که رهبر معظم انقلاب اشاره کردند؛ جلوی صدور نفت و ارزاق عمومی به رژیم صهیونیستی باید گرفته شود. دولت‌های اسلامی تا به امروز در این حوزه همراهی نداشته اند، اما با تلاش ملت‌ها و نخبگان اسلامی که آمادگی و اهمیت خود را نسبت به مسئله غزه در راه پیمایی‌های اخیر نشان داده اند مردم باید یک مطالبه عینی و مشخص را از دولت‌های خودشان داشته باشند که می‌تواند توقف صدور هر گونه انرژی و نفت و کالا به رژیم صهیونیستی باشد.

اگر این دولت‌ها قصد مداخله نظامی ندارند، حداقل کاری که می‌توانند انجام دهند، این است که به این رژیم کمک هم نکنند.
متأسفانه ما شاهد هستیم که مثلا در ترکیه رئیس جمهور این کشور مواضع تندی علیه رژیم صهیونیستی می‌گیرد، اما هم زمان صادرات این کشور به سمت این رژیم ادامه دارد و کشتی‌ها و کالا‌های این کشور به سمت رژیم مذکور ارسال می‌شوند.

امت‌های اسلامی و ملت‌های مسلمان به ویژه در کشور‌هایی که همسایه رژیم صهیونیستی و سرزمین‌های اشغالی هستند و صدور نفت و کالا دارند، نقش مهمی دارند. این ملت‌ها می‌توانند با فشار رسانه ای، روابط اجتماعی و مطالبات اجتماعی جلوی اقدامات رژیم را بگیرند.

شرایط خاصی که وجود دارد، این است که نیرو‌های مقاومت فراتر از کشور‌ها رأسا به حمایت از مردم فلسطین وارد شدند و امت‌های اسلامی هم می‌توانند با حمایت از این گروه‌ها ضمن اینکه به کشور‌های خودشان فشار می‌آورند، می‌توانند مانع صدور محصولات حوزه انرژی و دیگر کالا‌ها به رژیم صهیونیستی شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->