یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟
سرخط خبرها

نتانیاهو: بدون آزادی اسرا آتش‌بس برقرار نمی‌شود

  • کد خبر: ۱۹۲۷۳۶
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۴
  • ۱
نتانیاهو: بدون آزادی اسرا آتش‌بس برقرار نمی‌شود
نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی گفت: آتش‌بس در جنگ غزه بدون آزادی اسرا برقرار نخواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، خبرگزاری اسپوتنیک نوشت، نتانیاهو می‌گوید عملیات ارتش این رژیم «تا زمان پیروزی» ادامه خواهد داشت.

اظهارات نتانیاهو در پی این مطرح می‌شود که جنبش جهاد اسلامی امروز با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد، اگر یک آتش‌بس موقت حاصل شود، اسرای غیرنظامی خارجی را آزاد خواهد کرد.

همچنین این جنبش در بیانیه خود تاکید کرد که تشکیلات خودگردان فلسطین در هر گونه اقدامات آتی شریک خواهد بود.

«ابوعبیده» سخنگوی گردان‌های عزالدین القسام، شاخه نظامی حماس نیز، پیشتر درباره موضوع اسرا گفته بود: تماس‌هایی در پرونده اسرا صورت گرفت و فرصتی برای رسیدن به توافقی وجود داشت، اما دشمن وقت‌کشی کرد.

سخنگوی القسام تأکید کرد، «اگر دشمن می‌خواهد که پرونده اسرا یکباره بسته شود، ما برای آن آماده هستیم. اما اگر می‌خواهد راه دیگری را طی کند و این پرونده را تفکیک کند، ما برای این سناریو هم آماده‌ایم».

ابوعبیده اعلام کرده بود، تعداد اسرایی که جنبش مقاومت فلسطین در اختیار دارد، ۲۰۰ تا ۲۵۰ نفر است که ۲۰۰ نفر در اختیار القسام و باقی اسرا در اختیار گروه‌های دیگر هستند.

درگیری‌ها در غزه در پی عملیات غافلگیرانه و گسترده «طوفان الاقصی» توسط حماس علیه مواضع رژیم صهیونیستی در ۷ اکتبر (۱۵مهر) آغاز شد.

به گفته مقاومت فلسطین، این حمله در پی تعدی به حریم مسجدالاقصی و خشونت فزاینده شهرک‌نشینان صهیونیست علیه مردم فلسطین انجام گرفت.

از آن پس، رژیم صهیونیستی نوار غزه را هدف بمباران‌های متعدد خود قرار داده و با قطع آب، برق و گاز این منطقه آن را در محاصره انسانی قرار داده است. در پی تلاش‌های دیپلماتیک بین‌المللی، چند روز پیش، برخی از کمک‌های انسانی از مرز رفح به این منطقه راه یافت.

رژیم صهیونیستی در این درگیری با بمباران ساختمان‌های غیرنظامی، مسجد، دانشگاه، کلیسا، بیمارستان و ساختمان‌های مسکونی، همچنین با استفاده از تسلیحات ممنوعه، از جمله بمب‌هایی که در آن فسفر سفید به کار رفته، مرتکب جنایات جنگی متعددی شده است.

تخریب کامل برخی مناطق و آواره شدن مردم غزه از اثرات حملات رژیم صهیونیستی بوده است.

«اشرف القدره»، سخنگوی وزارت بهداشت غزه، امروز اعلام کرد که شمار شهدای حملات ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه به ۹۷۷۰ نفر از جمله ۴۸۰۰ کودک، ۲۵۵۰ زن و ۵۹۶ سالمند افزایش یافته است.

القدره گفت که تاکنون ۲۴ هزار و ۸۰۸ تن نیز در نتیجه این تجاوزات مجروح شده‌اند.

او ادامه داد: ما همچنین ۲۶۶۰ ابلاغیه مفقودی از جمله مفقودی ۱۲۷۰ کودک را دریافت کرده‌ایم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۶:۴۷ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۵
0
0
اسرائیل می خواهد با آزاد شدن اسیران خود با خیال راحت عزه را در هم بکوبد اگر چه تاکنون هم تا توانسته مردم را کشته وآواره کرده است این یک جنگ نابرابر است مقاومت نتوانسته اسرائیل را از حمله باز دارد زمانی اسرائیل از حمله دست بر می دارد که به ازای کشته شدن ده اسرائیل یک نفر از مقاومت شهید شود که الان برعکس شده
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->