رئیس پیشین سازمان انرژی اتمی: ترامپ بی‌جهت آمریکا را درگیر نمی‌کند | در مذاکرات نباید تعجیل یا تأجیل کرد آکسیوس مدعی شد: احتمال برگزاری دور دوم مذاکرات در رم | گروسی به تهران می‌آید سفر وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به خراسان رضوی امروز (دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) بمباران صنعا توسط جنگنده‌های آمریکایی اروپا به دنبال شرکای تجاری جدید در کشورهای عربی حمله یمن به فرودگاه بن‌گورین و پایگاه سودت میخا در سرزمین‌های اشغالی ادعای وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: غزه کوچک‌تر خواهد شد نتانیاهو خطاب به ماکرون: درس اخلاق به ما نده پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قدردانی کرد محسن اسماعیلی به عنوان معاون پارلمانی رئیس جمهور منصوب شد ابوعبیده حمایت بی دریغ نیرو‌های مسلح یمن از فلسطین را مورد تمجید قرار داد شلیک ۲ موشک از یمن به سمت اراضی اشغالی (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) واشنگتن پست افشا کرد: حمله مرگبار تانک رژیم صهیونیستی به مهمان‌سرای سازمان ملل متحد در غزه واکنش حزب‌الله لبنان به بمباران بیمارستان المعمدانی وزیر دفاع آمریکا: مذاکرات با ایران ثمربخش بود الجولانی با رئیس امارات در ابوظبی دیدار کرد حمله مجدد جنگنده‌های آمریکایی به یمن (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) ایران حادثه تروریستی سراوان و کشتار ۸ پاکستانی را محکوم کرد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) ارتش صهیونیستی مدعی حمله به مرکز فرماندهی حماس در دیرالبلح شد قالیباف: قیمت اقلام اساسی بیش از میزان افزایش حقوق‌ها نباید افزایش پیدا کند هدف قرار دادن بیمارستان‌ها در غزه به یک شیوه تبدیل شده است آمریکا و عربستان با یکدیگر توافقنامه همکاری هسته‌ای امضا می‌کنند مصر با ایران، عمان و آمریکا درباره مذاکرات مسقط رایزنی دیپلماتیک کرد دمشق به شروط آمریکا برای کاهش تحریم‌ها پاسخ داد حماس به ادعای ارتش اشغالگر درباره بیمارستان المعمدانی واکنش نشان داد قطر درخصوص فروپاشی سیستم بهداشتی در غزه هشدار داد بررسی دو فوریت طرح استفساریه ترمیم حقوق کارکنان شهرداری‌ها در دستور کار مجلس قرار گرفت (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) جلسه نهادهای اجتماعی - فرهنگی در دولت چهاردهم به ریاست معاون اول برگزار شد
سرخط خبرها

مخبر: در صدد احیای پیوندهای تاریخی، تجاری و اقتصادی ایران و چین هستیم

  • کد خبر: ۱۹۲۶۷۱
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۱
مخبر: در صدد احیای پیوندهای تاریخی، تجاری و اقتصادی ایران و چین هستیم
معاون اول رئیس‌جمهور ایران در بازدید از پاویون ایران در ششمین اکسپو واردات چین گفت: در صدد احیای پیوندهای تاریخی، تجاری و اقتصادی ایران و چین هستیم

به گزارش شهرآرانیوز، محمد مخبر پس از این بازدید و در مراسم آغاز به کار پاویون ایران با بیان اینکه ایران و چین از دیرباز همسایگان تمدنی و شرکایی توانمند در عرصه تعاملات تجاری و اقتصادی بوده‌اند، گفت: ما در صدد احیای پیوند‌های تاریخی، تجاری و اقتصادی ایران و چین هستیم و امروز «مشارکت جامع راهبردی» و اراده رهبران دو کشور، فضایی بی‌نظیر برای گسترش همکاری‌های همه‌جانبه ایجاد کرده است.  

وی افزود: حضور فعال و پررنگ شرکت‌ها و نهاد‌های اقتصادی ایران در نمایشگاه وارادت چین، بیانگر اراده متقابل و زمینه‌های مساعد برای ایجاد جهش‌های پرثمر در روابط دو کشور است.  

معاون اول رئیس جمهور اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران در سال‌های اخیر به پیشرفت‌های شگرفی در صنایع و فناوری‌های نو، از جمله فناوری نانو، بایو، سلول‌های بنیادی، هوافضا، طراحی و احداث انواع نیروگاه‌ها و مجتمع‌های نفت، گاز و پتروشیمی و پالایشگاهی، صنایع و مجتمع‌های معدنی، داروسازی و ساخت تجهیزات پزشکی پیشرفته دست یافته است و برای همکاری، صادرات و سرمایه گذاری مشترک اعلام آمادگی می‌کند.

وی با یادآوری اینکه سند همکاری جامع ۲۵ ساله بین ایران و چین، چارچوب و نقشه راه همکاری‌های دو کشور را ترسیم کرده است تاکید کرد: در جهت توسعه راهبردی تعاملات دوجانبه و چندجانبه، نیاز به عزم جدی و تلاش بخش‌های دولتی و خصوصی طرفین برای عملیاتی شدن پروژه‌ها و همکاری‌های اقتصادی دو کشور امری ضروری است.

مخبر با ابراز خرسندی از حضور فعال شرکت‌های ایرانی از بخش‌های کشاورزی، صنعت، معدن، خدمات، فناوری‌های برتر نفت، گاز و پتروشیمی، داروسازی و تجهیزات پزشکی و سایر بخش‌های اقتصادی، در این دوره از نمایشگاه بین‌المللی واردات چین اظهار امیدواری کرد این تلاش‌ها منجر به عقد قرارداد‌های همکاری و توسعه تجارت بین طرفین گردد.

وی تصریح کرد: من به عنوان معاون اول ریاست جمهوری اسلامی ایران، به شما اطمینان می‌دهم هرگونه عقد قرارداد تجاری و سرمایه گذاری بین طرفین مورد پشتیبانی کامل دولت قرار می‌گیرد و من تمام تلاشم را برای اجرایی شدن آن‌ها به کار خواهم گرفت.

معاون اول رئیس جمهور در بخش پایانی سخنان خود از تلاش‌های سفارت جمهوری اسلامی ایران در پکن، سرکنسولگری ایران در شانگهای، سازمان توسعه تجارت، و همه عزیزانی که در برگزاری این نمایشگاه تلاش و کوشش ارزشمندی نموده‌اند، قدردانی کرد و گفت: امیدوارم شرکت‌های مختلف چینی، فرصت شناخت بهتر و بیشتر از توانمندی و ظرفیت‌های ایران در زنجیره‌های تأمین و تولید مشترک و افزایش واردات از ایران را بدست آورند.

مخبر همچنین بر لزوم بسترسازی برای فعالیت بخش خصوصی دو کشور و فعالان اقتصادی ایران و چین تاکید کرد و افزود: باید با فراهم کردن زمینه فعالیت بخش خصوصی دو کشور، اقتصاد خود را به نقطه بازدارندگی برسانیم تا دشمنان نتوانند به اقتصاد ما آسیب وارد کنند.

پیش از سخنان معاون اول رئیس جمهور کشورمان وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به توانمندی‌های کشورمان در احداث تجهیزات صنعت نفت و گاز، گفت: برای مقابله با تحریم‌های دشمنان تلاش ما این است که بر تامین نیاز‌های خود و دیگران تمرکز کنیم.

مدیر کل بازرگانی چین نیز در این مراسم مناسبات ایران و چین را تاریخی و دیرینه توصیف کرد و گفت: حجم مناسبات دو کشور در سال میلادی جاری از رشد قابل توجهی برخوردار بوده که نشان دهنده سرزندگی و پویایی روابط اقتصادی دو کشور است.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران و رئیس سازمان توسعه تجارت نیز هر کدام در سخنانی به ظرفیت‌های گسترده کشورمان در بخش‌های مختلف برای توسعه مناسبات با کشور چین اشاره کردند و از آمادگی ایران برای ارتقاء سطح مناسبات تهران و پکن خبر دادند.

گفتنی است امسال بیش از ۵۰ شرکت و ۲۵۰ تاجر ایرانی در دو هزار متر مربع فضای نمایشگاهی در اکسپو واردات چین حضور دارند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->