پنجمین سال خشکسالی پیاپی در خراسان رضوی | احتمال از دست رفتن سد‌های تأمین‌کننده آب مشهد در پاییز ۱۴۰۴! نیمی از مدارس کشور را خیرین بازسازی و تجهیز می‌کنند یگان حفاظت محیط زیست: ارتقای توان عملیاتی برای امنیت محیط‌بانان ضروری است بازنشستگان صندوق فولاد وام بانکی می‌گیرند + جزئیات آیا واکسیناسیون HPV در ایران متوقف شده است؟ شکر سفید و قهوه‌ای از نظر ارزش غذایی چه تفاوتی با هم دارند؟ سیل در پاکستان جان ۳۵۱ نفر را گرفت «اوزمپیک» داروی لاغری محبوب با بیش از ۱۸۰۰ شکایت اهدای عضو در مشهد به ۱۱ نفر زندگی دوباره بخشید (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) جزئیات امتحانات جبرانی دوازدهمی‌ها اعلام شد (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) چالش کمبود نیروی انسانی متخصص در کنار توسعه تجهیزات مدرن سرطان‌شناسی در بیمارستان تخصصی سرطان امید بازنشستگان تأمین اجتماعی: معوقات حقوق را زودتر پرداخت کنید یک فرد محکوم به قصاص در اهواز پس از ۳۶ سال آزاد شد درخشش تیم‌های نخبه دانشجویی و دانش‌آموزی ایران در مسابقات رباتیک کره جنوبی بانک رفاه متعلق به تأمین اجتماعی و واگذاری آن به دولت برخلاف قانون است نتایج اعتراضات داوطلبان به آزمون سمپاد چه زمانی اعلام می‌شود؟ آغاز مهلت ثبت نام بومگردی‌ها برای دریافت پنل خورشیدی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) ویژگی‌های هتل مناسب تابستان در مشهد تالاب هورالعظیم همچنان در آتش | حریق در بخش‌های ایرانی مهار شده است برپایی میز خدمت ویژه بازنشستگان کشوری آیا در مدارس پناهگاه ساخته می‌شود؟ + ویدئو راه‌اندازی سامانه مجازی انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ سهل‌انگاری ۲ میلیاردی یک مشهدی به‌خیر گذشت کشف صد‌ها کیلو گوشت خر در موتورسازی متروکه با هوشیاری شهروند مشهدی کدام ضدتعریق‌ها برای پوست بی خطرند؟ اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) روش جدید مجرمان سایبری برای کلاهبرداری از والدین در فصل ثبت نام مدارس پیش‌ثبت نام دانش‌آموزان اتباع در سامانه آموزش پرورش آغاز شد (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) زایمان سزارین غیرضروری سلامت مادر و نوزاد را تهدید می‌کند
سرخط خبرها

خبرهای جدید از اعزام ودیعه‌گذاران به عمره مفرده | چه کسانی در اولویت اعزام عمره هستند؟

  • کد خبر: ۱۹۲۸۱۴
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۶
خبرهای جدید از اعزام ودیعه‌گذاران به عمره مفرده | چه کسانی در اولویت اعزام عمره هستند؟
حدود ۶ میلیون نفر در نوبت تشرف به عمره مفرده هستند. اکنون که پس از هشت سال این سفر‌ها به زودی برقرار می‌شود، کدام ودیعه‌گذاران در اولویت اعزام هستند؟

به گزارش شهرآرانیوز از اوایل سال جاری روابط سیاسی ایران و عربستان برقرار و مهم‌ترین شرطی که ایران برای ازسرگیری اعزام زائران به خانه خدا داشت، محقق شد. محمدمهدی اسماعیلی، وزیر ارشاد هم آغاز اعزام زائران عمره را به اواخر آذر موکول کرده است.

اولویت‌های عمره چگونه است؟

نکته قابل توجه برای تشرف به خانه خدا، اولویت‌های اعزام است. چرا که وزیر ارشاد گفته است: تا قبل از اعزام زائران حج تمتع ۱۴۰۳، حدود ۴۰۰ هزار نفر به عمره می‌روند.

فیش‌های عمره که بیش از ۱۲ سال در اختیار زائران قرار دارد، از اولویت ۰ تا ۶۰۰ است. سال ۹۰ و قبل از آن متقاضیان عمره مفرده پس از اطلاعیه‌های سازمان حج و زیارت برای ثبت‌نام، به بانک ملی یا ملت مراجعه و با پرداخت هزینه پیش ثبت‌نام، فیش عمره خریدند.

اما اکنون که پس از هشت سال توقف عمره، با برقراری روابط ایران و عربستان بزودی اعزام عمره‌گزراران ایرانی آغاز می‌شود، دارندگان کدام فیش‌ها در اولویت هستند؟

شنیده‌ها حاکی از این است که پس از نهایی شدن جزئیات تشرف به عمره مفرده، اولویت‌های ۰ تا ۴۰۰ برای زیارت خانه خدا در مرحله نخست فراخوانده شوند. البته با توجه به اینکه قرار است تا قبل از آغاز حج تمتع، ۴۰۰ هزار نفر راهی سرزمین وحی شوند، یک منبع مطلع می‌گوید: سال ثبت‌نام هم در اولویت اعزام مؤثر خواهد بود.

ثبت‌نام عمره با توجه به محدودیت اعزام هر سال انجام نمی‌شد و در اواخر دهه ۸۰ و سال ۹۰، افراد با ودیعه‌گذاری ۵۰۰ و ۸۰۰ هزار تومان فیش عمره تهیه کردند.

اعزام هر ساله ۸۵۰ هزار ایرانی به عمره در سال‌های گذشته

در زمان اعزام زائران به خانه خدا برای انجام اعمال عمره، سالانه ۸۵۰ هزار ایرانی به عربستان اعزام می‌شدند. با این وجود، پس از تعطیلی عمره از سال ۹۴، حدود ۶ میلیون نفر همچنان در صف تشرف به عمره مفرده هستند. همه این افراد پس از اطلاعیه‌های سازمان حج و زیارت در سال‌های گذشته برای ثبت‌نام عمره، از طریق یکی از دو بانک عامل ملی و ملت ودیعه‌گذاری کردند.

هنوز تصمیم نهایی مسؤولان سازمان حج و زیارت در زمینه عمره مفرده اعلام نشده و سیدعباس حسینی، رئیس سازمان حج و زیارت هزینه این سفر را در گرو ارز اختصاص یافته از سوی بانک مرکزی عنوان کرده است.

سفر به خانه خدا در سال‌های گذشته حدود ۲ هفته بود که برای مدیریت زمان و کاهش هزینه‌ها به ۱۲ روز تقلیل پیدا کرد. اکنون هم به نظر می‌رسد که سفر عمره ۱۰ روزه برنامه‌ریزی شود.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->