پلیس مشهد در تعقیب جانیان اینستاگرامی | این ۲ قاتل مسلح را شناسایی کنید + تصاویر گوشی‌قاپ‌های خشن در دام پلیس مشهد | اعتراف به ۴۰ فقره سرقت با شگرد‌های مختلف کسب مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی توسط دانش‌آموز زنجانی نجات جان مسافر مشهدی از آبشار دوزین استان گلستان(۲۷ تیر ۱۴۰۴) انتشار اسامی رژلب‌ها و برق لب‌های غیرمجاز در بازار لوازم آرایشی آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

خطر کمبود دارو‌های ساده و رایج در داروخانه‌ها

  • کد خبر: ۱۹۳۱۰۹
  • ۱۶ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۶
خطر کمبود دارو‌های ساده و رایج در داروخانه‌ها
دبیر انجمن داروسازان ایران با اشاره به تأخیر چندماهه بیمه‌ها در پرداخت مطالبات داروخانه‌ها نسبت به خطر کمبود دارو‌های رایج در داروخانه‌ها هشدار داد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا دری درباره وضعیت داروخانه‌ها پس از اجرای طرح دارویار اظهار کرد: در قالب اجرای طرح دارویار، ارز دریافتی صنعت داروسازی از ۴۲۰۰ تومان به ۲۸۵۰۰ تومان تبدیل شد؛ این تغییر به طور میانگین منجر به ۵ تا ۶ برابر شدن قیمت دارو‌ها شد، اما برای اینکه هزینه‌کرد مردم و بیماران تغییری پیدا نکند طرح دارویار اجرا شد تا سازمان‌های بیمه این افزایش قیمت دارو را پوشش دهند.

تأخیر بیمه‌ها در پرداخت مطالبات داروخانه‌ها

وی افزود: با اجرای طرح دارویار مقرر شد که افزایش هزینه‌های تولید دارو از روی دوش مردم برداشته شود و به این منظور، قرار شد میزان هزینه‌های افزایش یافته از سوی سازمان برنامه و بودجه به سازمان‌های بیمه پرداخت شود و بیمه آن را به داروخانه پرداخت کند، اما متأسفانه نظام پرداخت یارانه دارو از سوی بیمه‌ها درگیر و دار بروکراسی اداری است؛ سازمان‌های بیمه‌گر از ابتدای مردادماه مطالبات داروخانه‌ها را پرداخت نکرده بودند که این موضوع باعث شده بود چک‌های برگشتی داروخانه‌ها و مطالبات شرکت‌های توزیع افزایش یابد.

دبیر انجمن داروسازان ایران گفت: این تأخیر در پرداخت پول داروخانه‌ها باعث ایجاد مشکل نقدینگی برای آن‌ها شده است؛ به عبارت دیگر به واسطه افزایش چشمگیر قیمت دارو، توان اقتصادی داروخانه‌ها آن‌قدر افزایش نیافته که بتوانند این هزینه‌ها را خودشان پوشش بدهند.

خطر کمبود دارو‌های ساده و رایج در داروخانه‌ها

دری تصریح کرد: این موضوع برای بیماران نیز چالش ایجاد می‌کند، زیرا داروخانه‌ها بعضاً ممکن است به دلیل نبود سرمایه در گردش، نتوانند حتی برخی دارو‌های ساده و رایج را نیز تهیه کنند و این چالش، باعث می‌شود علیرغم تولید دارو در کشور، احساس کمبود دارو ایجاد شود.

پرداخت یارانه دارو در هاله‌ای از ابهام!

به گزارش شهرآرانیوز، پیش از این سید حیدر محمدی؛ رئیس سازمان غذا و دارو از پرداخت یارانه به انتهای زنجیره توزیع دارو خبر داده و اظهار کرده بود: مقرر شده است که یارانه طرح دارویار به جای آن که به سازمان‌های بیمه‌گر داده شده و سپس به مراکز درمانی پرداخت شود؛ مستقیماً به انتهای زنجیره توزیع دارو یعنی داروخانه‌ها و مراکز درمانی داده شود تا مشکلات ناشی از تأخیر بیمه‌ها در پرداخت مطالبات کاهش یابد.

به گفته رئیس سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها نیز قرار بود این اتفاق از مهرماه سال جاری آغاز شود، اما با گذشت یک ماه، هنوز این وعده اجرایی نشده و حتی سازوکار پرداخت مستقیم مطالبات داروخانه‌ها نیز مشخص نیست.

براساس اعلام انجمن داروسازان ایران، با پیگیری‌های مستمر این انجمن، بخشی از مطالبات داروخانه‌ها واریز شده است؛ با این وجود، ضروری است در ماه‌های آینده نظم در پرداخت مطالبات داروخانه‌ها از سوی سازمان‌های بیمه‌گر رعایت شود تا بیماران در دسترسی به دارو دچار مشکل نشوند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->