بدهیِ ۷۰هزارمیلیارد تومانی دولت به تأمین اجتماعی بابت هزینه درمان | چرا مصوبه سران قوا اجرا نمی شود؟ سیگار کشیدن خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد معطلی ۶ماهه بازنشستگان تأمین‌اجتماعی برای دریافت معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ و بیمه تکمیلی آزمون کارشناسان رسمی دادگستری سال ۱۴۰۴ برگزار شد (۱۷ مهر) شهادت مامور مبارزه با مواد مخدر در درگیری با قاچاقچیان مسلح در محور نهبندان - زاهدان (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستور رئیس‌جمهور برای اقدام فوری در زمینه کودکان بازمانده از تحصیل توضیحات قوه قضائیه درباره آخرین وضعیت پرونده کرسنت و حساب بانکی بابک زنجانی در مالزی سقوط مرگبار کارگر جوان از ساختمان در حال احداث مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستگیری ۲۵۹ معتاد و مواد فروش در مشهد در هفته فراجا (مهر ۱۴۰۴) لزوم ثبت‌نام دانش‌آموزان ایرانی فاقد مدارک هویتی در اسرع وقت وزیر آموزش و پرورش: امسال بیش از ۱۵۰ هزار کودک در مقطع ابتدایی از تحصیل جا ماندند (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ترس‌های اجباری نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۴ کی اعلام می‌شود؟ رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: مشهد باید در موضوعات گردشگری سلامت و فرهنگی، نقش ملی و منطقه‌ای ایفا کند آموزش کمک‌های اولیه به رانندگان باید در صدور گواهینامه الزامی شود ۱۰ درصد ایرانیان کالری لازم را دریافت نمی‌کنند دارورسانی رایگان درب منزل بیماران‌ ام‌اس در سراسر کشور کاهش آمار تصادفات درون‌شهری در خراسان رضوی طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ ۷۰ تا ۸۰ درصد نوزادان کم‌وزن، با تغذیه مناسب به منحنی رشد طبیعی بازمی‌گردند اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به بیماران نیازمند زندگی دوباره بخشید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش کیفیت هوا در مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هدف‌گذاری جذب ۵ میلیون گردشگر از عراق | آرامگاه شمس در مهر ۱۴۰۵ بهره‌برداری می‌شود آتش به دامنه دماوند افتاد | نابودی ۸ هکتار پوشش گیاهی به دلیل سهل‌انگاری گردشگران رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی: فعالیت دانشگاه آزاد بدون هیچ وقفه‌ای ادامه می‌یابد از شیر مادر تا صبحانه مدرسه، مسیر سلامت کودکان ایرانی درباره تربیت فرزندانی قوی اما خسته که نقاب قدرت بر چهره دارند | قوی، اما ترک خورده برگزاری رویداد بین‌المللی خاطره‌نویسی با هدف زنده‌نگه‌داشتن یاد شهدای جنگ ۱۲ روزه + شرایط شرکت در رویداد کمبود بیش از ۸ هزار محیط‌بان در کشور احیای دریاچه ارومیه با جدیت در حال پیگیری است
سرخط خبرها

خطر کمبود دارو‌های ساده و رایج در داروخانه‌ها

  • کد خبر: ۱۹۳۱۰۹
  • ۱۶ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۶
خطر کمبود دارو‌های ساده و رایج در داروخانه‌ها
دبیر انجمن داروسازان ایران با اشاره به تأخیر چندماهه بیمه‌ها در پرداخت مطالبات داروخانه‌ها نسبت به خطر کمبود دارو‌های رایج در داروخانه‌ها هشدار داد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا دری درباره وضعیت داروخانه‌ها پس از اجرای طرح دارویار اظهار کرد: در قالب اجرای طرح دارویار، ارز دریافتی صنعت داروسازی از ۴۲۰۰ تومان به ۲۸۵۰۰ تومان تبدیل شد؛ این تغییر به طور میانگین منجر به ۵ تا ۶ برابر شدن قیمت دارو‌ها شد، اما برای اینکه هزینه‌کرد مردم و بیماران تغییری پیدا نکند طرح دارویار اجرا شد تا سازمان‌های بیمه این افزایش قیمت دارو را پوشش دهند.

تأخیر بیمه‌ها در پرداخت مطالبات داروخانه‌ها

وی افزود: با اجرای طرح دارویار مقرر شد که افزایش هزینه‌های تولید دارو از روی دوش مردم برداشته شود و به این منظور، قرار شد میزان هزینه‌های افزایش یافته از سوی سازمان برنامه و بودجه به سازمان‌های بیمه پرداخت شود و بیمه آن را به داروخانه پرداخت کند، اما متأسفانه نظام پرداخت یارانه دارو از سوی بیمه‌ها درگیر و دار بروکراسی اداری است؛ سازمان‌های بیمه‌گر از ابتدای مردادماه مطالبات داروخانه‌ها را پرداخت نکرده بودند که این موضوع باعث شده بود چک‌های برگشتی داروخانه‌ها و مطالبات شرکت‌های توزیع افزایش یابد.

دبیر انجمن داروسازان ایران گفت: این تأخیر در پرداخت پول داروخانه‌ها باعث ایجاد مشکل نقدینگی برای آن‌ها شده است؛ به عبارت دیگر به واسطه افزایش چشمگیر قیمت دارو، توان اقتصادی داروخانه‌ها آن‌قدر افزایش نیافته که بتوانند این هزینه‌ها را خودشان پوشش بدهند.

خطر کمبود دارو‌های ساده و رایج در داروخانه‌ها

دری تصریح کرد: این موضوع برای بیماران نیز چالش ایجاد می‌کند، زیرا داروخانه‌ها بعضاً ممکن است به دلیل نبود سرمایه در گردش، نتوانند حتی برخی دارو‌های ساده و رایج را نیز تهیه کنند و این چالش، باعث می‌شود علیرغم تولید دارو در کشور، احساس کمبود دارو ایجاد شود.

پرداخت یارانه دارو در هاله‌ای از ابهام!

به گزارش شهرآرانیوز، پیش از این سید حیدر محمدی؛ رئیس سازمان غذا و دارو از پرداخت یارانه به انتهای زنجیره توزیع دارو خبر داده و اظهار کرده بود: مقرر شده است که یارانه طرح دارویار به جای آن که به سازمان‌های بیمه‌گر داده شده و سپس به مراکز درمانی پرداخت شود؛ مستقیماً به انتهای زنجیره توزیع دارو یعنی داروخانه‌ها و مراکز درمانی داده شود تا مشکلات ناشی از تأخیر بیمه‌ها در پرداخت مطالبات کاهش یابد.

به گفته رئیس سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها نیز قرار بود این اتفاق از مهرماه سال جاری آغاز شود، اما با گذشت یک ماه، هنوز این وعده اجرایی نشده و حتی سازوکار پرداخت مستقیم مطالبات داروخانه‌ها نیز مشخص نیست.

براساس اعلام انجمن داروسازان ایران، با پیگیری‌های مستمر این انجمن، بخشی از مطالبات داروخانه‌ها واریز شده است؛ با این وجود، ضروری است در ماه‌های آینده نظم در پرداخت مطالبات داروخانه‌ها از سوی سازمان‌های بیمه‌گر رعایت شود تا بیماران در دسترسی به دارو دچار مشکل نشوند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->