بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص اتهام‌زنی علیه ایران در رابطه با یمن عراقچی خواهان کاهش تنش‌ها میان هند و پاکستان شد+ویدئو حملات هوایی جنگنده‌های آمریکایی به غرب یمن (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی و خشم صهیونیست‌ها (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی وارد اسلام‌آباد شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) واکنش وزیر دفاع به تهدید آمریکا: اگر به جمهوری اسلامی ایران حمله شود، باقدرت پاسخ خواهیم داد + ویدئو (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) رونمایی از موشک بالستیک قاسم بصیر اهتمام دولت برای ارتقای کمی و کیفی جامعه فرهنگیان ویتکاف مسئول مذاکره با ایران باقی می‌ماند اوکراین کارخانه تجهیزات نظامی روسیه در بریانسک را هدف حمله قرار داد کشف بمب دست‌ساز در یک بزرگراه در مناطق اشغالی فلسطین + ویدئو آمار نهایی جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی اعلام شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی عازم پاکستان شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) قسام علیه نظامیان صهیونیست در غزه دست به عملیات جدید زد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ توافق با ایران را ساده توصیف کرد تکذیب تغییر فرمانده کل سپاه (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) نتانیاهو علیه انصارالله یمن و حماس رجزخوانی کرد تحولات منطقه محور دیدار امیر قطر با رئیس امارات انتخابات شورا‌ها ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ برگزار خواهد شد حماس از یمن به دلیل حملات ارتش این کشور به عمق اراضی اشغالی تشکر کرد پرواز جنگنده‌های ترکیه در نزدیکی محل حمله هوایی اسرائیل به کاخ ریاست جمهوری سوریه جزئیات سفر عراقچی به پاکستان اعلام شد یحیی سریع: با موشک هایپرسونیک فرودگاه بن‌گوریون را هدف قرار دادیم + ویدئو فرمانده‌ کل سپاه: آشکارا دربرابر حریف در میدان می‌ایستیم پوتین: عملیات در اوکراین، بدون تسلیحات اتمی هم تکمیل می‌شود بازداشت ۷ ایرانی به ظن جرائم تروریستی در لندن سفر قریب‌الوقوع شی جین‌پینگ به مسکو رئیس‌جمهور در آیین تجلیل از معلمان نمونه کشور شرکت کرد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بشار اسد راهی عربستان سعودی شد

  • کد خبر: ۱۹۳۶۵۵
  • ۱۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۲
بشار اسد راهی عربستان سعودی شد
منابع خبری امروز خبر دادند که رئیس جمهور سوریه برای حضور در نشست اضطراری سران کشور‌های عربی درباره غزه عازم عربستان سعودی شد.

به گزارش شهرآرانیوز، بشار اسد، رئیس جمهور سوریه امروز جمعه برای شرکت در نشست اضطراری سران کشور‌های عربی عازم عربستان سعودی شد.

بر اساس گزارش‌های منتشر شده، قرار است در نشست اضطراری سران کشور‌های عربی به وضعیت بحرانی نوار غزه پرداخته شود.

رژیم اسرائیل سی‌وپنج روز است که به حملات هوایی خود به نوار غزه ادامه می‌دهد. این رژیم از صبح امروز بمباران اطراف بیمارستان‌های «الشفاء»، «النصر» و «الرنتیسی» واقع در شمال نوار غزه آغاز کرده است که در اثر آن چند تن از افراد پناهنده شده به این مراکز درمانی از ترس حملات هوایی زخمی شده‌اند و بنا به اعلام رئیس بیمارستان الشفاء تاکنون ۶ نفر در حملات بامدادی امروز به اطراف این بیمارستان شهید شده‌اند.

علی رغم ادعای بایدن مبنی بر توقف موقت حملات در نوار غزه، نخست وزیر رژیم اسرائیل این اظهارات را به نوعی رد کرد و گفت که تا زمانی که اسرای صهیونیست آزاد نشوند، توقفی در کار نخواهد بود.

سخنگوی وزارت بهداشت غزه نیز اعلام کرد که رژیم اشغالگر صهیونیستی به دنبال آن است که تمامی بیمارستان‌های غزه را از کار بیاندازد.

وزارت بهداشت فلسطین نیز از افزایش آمار شهدای تجاوزات مستمر رژیم صهیونیستی به نوار غزه به ۱۰ هزار و ۸۱۲ نفر خبر داد که اکثر آن‌ها کودک و زن هستند.

این وزارتخانه افزود که ۱۹۵ نفر از نیرو‌های امدادرسان و کادر درمان تاکنون به شهادت رسیده است.

سازمان بهداشت جهانی و آژانس امداد و کار به آوارگان فلسطینی (آنروا) نیز به نوبه خود اعلام کرد که از آغاز تجاوز اسرائیل به نوار غزه (۱۵ مهرماه) تاکنون بیش از ۱۰۰ نفر از کارکنان «آنروا» جان خود را از دست داده‌اند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->