روسیه یک منطقه دیگر در «دونتسک» را تصرف کرد بیانیه وزارت امورخارجه ایران درباره وضعیت غزه تاجگردون: عدم هماهنگی سیاست‌های حمایتی سه دهک پایین جامعه را دچار آسیب بیشتری می‌کند فرانسه مدعی شد گزینه‌ای برای اعمال فشار بر صهیونیست‌ها دارد! واکنش به انتشار گزینشی مصاحبه وزیر خارجه با فاکس‌نیوز غریب‌آبادی: صلح با بمب و اجبار به دست نمی‌آید سیدحسن خمینی: هدف جنگ اخیر تجزیه و براندازی ایران بود آملی لاریجانی: نیرو‌های مسلح شکست مفتضحانه‌ای برای رژیم صهیونیستی رقم زدند شیخ نعیم قاسم: جنایات غزه لکه ننگی بر پیشانی تاریخ است آمریکا علیه یمن تحریم‌های جدید اعمال کرد (۳۱ تیر ۱۴۰۴) ترامپ: احتمالاً به چین سفر کنم پزشکیان: برای بهبود وضعیت آب باید تدبیر عاجل کرد عربستان از بیانیه ۲۶ کشور درباره توقف فوری جنگ غزه استقبال کرد (۳۱ تیر ۱۴۰۴) بررسی مسائل زنان قالیباف | ضرورت طراحی مدل‌های جدید بیمه‌ای تصویب قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل در ارتباط با حل و فصل صلح جویانه اختلافات میان کشورها دولت ایران با ملت و دولت بنگلادش ابراز همدردی کرد خبرگزاری فرانسه: خبرنگاران ما در غزه گرسنه هستند درخواست حماس از کشور‌های عربی و اسلامی: با تل آویو قطع ارتباط کنید میدری: از راه حذف یارانه ثروتمندان، درآمد آن میان دهک های پائین جامعه توزیع خواهد شد مذاکره اولیانوف و گروسی با محوریت برنامه هسته ای ایران سفیر آمریکا در ناتو: ایران به میز مذاکره بازگردد! بازتاب مصاحبه عراقچی با فاکس نیوز؛ گفت و گویی غیرمستقیم با ترامپ ترامپ خروج آمریکا از یونسکو را در حمایت از اسرائیل اعلام کرد | یونسکو: آمادگی آن را داشتیم اژه‌ای: دشمن فکر می‌کرد ایران فلج می‌شود رئیس فراکسیون زنان مجلس مشخص شد آزادسازی صدور مجوز شرکت‌های بازاریابی شبکه‌ای
سرخط خبرها

اردوغان: حماس تروریست نیست و برای میهن خود می‌جنگد | دیپلماسی تلفنی را پس از نشست ریاض آغاز می‌کنم

  • کد خبر: ۱۹۴۰۹۵
  • ۲۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۲
اردوغان: حماس تروریست نیست و برای میهن خود می‌جنگد | دیپلماسی تلفنی را پس از نشست ریاض آغاز می‌کنم
رئیس‌جمهور ترکیه می‌گوید: ما یک بار دیگر دیدیم که سازمان ملل متحد و سایر سازمان‌های بین المللی ناکارآمد هستند و زمانی که متوفی مسلمان باشد نابینا می‌شوند. اکنون ضروری است ساختار بین‌المللی که پس از جنگ جهانی دوم ایجاد شده، به روز شود.

به گزارش شهرآرانیوز، رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه پس از بازگشت از عربستان و نشست مشترک فوق العاده سازمان همکاری اسلامی و اتحادیه عرب به خبرنگاران گفت: نمی‌توان آینده جهان و زندگی مردم را در اختیار ۵ کشور دارای حق وتو گذاشت. نظام عضویت دائم و وتو در سازمان ملل باید تغییر کند.

او تاکید کرد: غزه اول از همه سرزمین مردم فلسطین است. آمریکا باید این را بپذیرد. اگر بایدن رویکردی داشته باشد که بگوید غزه سرزمین مردم فلسطین نیست، بلکه سرزمین این شهرک نشینان اشغالگر اسرائیل است، امکان توافق برای ما وجود ندارد. جامعه بین‌المللی اکنون باید علیه این کشتار‌ها اقدام کند.

اردوغان افزود: اعلامیه مشترک سازمان همکاری اسلامی و اتحادیه عرب متنی حاوی نکات عملی بسیاری است که قبلاً هرگز گفته نشده است و شهرک نشینان را تروریست تعریف می‌کند. من می‌خواهم دیپلماسی تلفنی را پس از نشست ریاض آغاز کنیم. امیدوارم این کار را نیز به سرعت آغاز کنیم.

وی تصریح کرد: آن‌ها می‌خواهند بگویند که حماس یک سازمان تروریستی است. نه، حماس سازمان تروریستی نیست. آن‌ها مردمی هستند که برای محافظت از سرزمین خود می‌جنگند، برای میهن خود می‌جنگند. اسرائیل اکنون در نظر جامعه جهانی یک کشور بچه‌کش است. اسرائیل با هدف قرار دادن اردوگاه‌های آوارگان، بیمارستان‌ها، مدارس، مساجد و کلیسا‌ها مرتکب جنایات جنگی شده است.

رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه در مورد قطعنامه اجلاس فوق العاده مشترک عربی و اسلامی گفت: محاصره را بشکنید این برای ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه مهم است. هیچ مبنایی برای صلح بیشتر از نشستی با حضور همه بازیگران منطقه، از جمله طرف‌های متخاصم، وجود ندارد.

او همچنین برگزاری کنفرانس خلع سلاح هسته‌ای در منطقه را به دلیل سلاح‌های هسته‌ای رژیم صهیونیستی پیشنهاد کرد.

رئیس جمهور ترکیه گفت: امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه ابتدا به طور کامل از اسرائیل حمایت کرد، از آنجا دیدن کرد، اما اکنون پس از اینکه تعداد کشته‌شدگان در غزه از مرز ۱۰ هزار نفر گذشت، لفاظی خود را تغییر داد. منطقه ما باید فوراً از شر کشور‌هایی خلاص شود که از ده‌ها هزار کیلومتر دورتر آمده‌اند و می‌خواهند در اینجا قدرت بگیرند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->