۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟  چند توصیه غذایی برای پیشگیری از سنگ کلیه آیا مصرف جگر خام باعث رفع کم‌خونی می‌شود؟ قرص ضدبارداری خطر حملات آسم را در زنان جوان افزایش می‌دهد اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۲ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) هوای مشهد در شرایط ناسالم برای تمام گروه‌ها| شاخص کیفیت هوا به ۱۵۴ رسید (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) تمدید اعتبار کارت‌های هوشمند ملی تا پایان سال ۱۴۰۵ پژمان‌فر: اجرای قانون حمایت از جوانی جمعیت شاید موثر بوده، اما کافی نیست
سرخط خبرها

آغاز توزیع شیر رایگان در مدارس ابتدایی خراسان رضوی از اول آذرماه

  • کد خبر: ۱۹۴۱۷۷
  • ۲۲ آبان ۱۴۰۲ - ۰۸:۲۶
آغاز توزیع شیر رایگان در مدارس ابتدایی خراسان رضوی از اول آذرماه
به گفته صفدر سلطانی، سرپرست معاونت پژوهش، برنامه‌ریزی و توسعه منابع آموزش‌و‌پرورش استان خراسان رضوی، قرار است از چهارشنبه، ۲۴ آبان‌ماه امسال، به‌صورت آزمایشی در یکی از نواحی مشهد آغاز و زنگ توزیع شیر نواخته شود.

به گزارش شهرآرانیوز، نخستین روز از مهر‌ماه امسال بود که رسانه‌ها به نقل از سیدابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور کشورمان، از آغاز توزیع شیر در مدارس خبر دادند؛ طرحی که اگرچه پس از گذشت ۵۲ روز از شروع سال تحصیلی هنوز در مشهد و خراسان‌رضوی اجرا نشده، اما به گفته صفدر سلطانی، سرپرست معاونت پژوهش، برنامه‌ریزی و توسعه منابع آموزش‌و‌پرورش استان، قرار است از چهارشنبه، ۲۴ آبان‌ماه امسال، به‌صورت آزمایشی در یکی از نواحی مشهد آغاز و زنگ توزیع شیر نواخته شود.

طرح توزیع شیر رایگان در مدارس از سال ۱۳۷۹ کلید خورد و با اجرای آن، هفتاد نوبت شیر در طول سال تحصیلی در میان دانش‌آموزان توزیع می‌شد، اما به‌مرور، از میزان توزیع شیر در مدارس کاسته و در نهایت در سال‌۱۳۹۶ نیز اجرای آن به‌دلیل تأمین نشدن اعتبار متوقف شد. سلطانی، زمان آغاز رسمی توزیع شیر رایگان در همه مدارس ابتدایی استان را اول آذر‌ماه امسال اعلام کرد و این را هم گفت که با اجرای این طرح، همه دانش‌آموزان مقطع ابتدایی استان دو نوبت در هفته شیر دریافت خواهند کرد.

توزیع ۷۵‌میلیون پاکت شیر

او تصریح کرد: در مجموع حدود ۶۵ وعده و نزدیک به ۵۲ میلیون پاکت شیر تا پایان اردیبهشت‌ماه‌۱۴۰۳ میان دانش‌آموزان ابتدایی استان توزیع خواهد شد.
به گفته سرپرست معاونت پژوهش، برنامه‌ریزی و توسعه منابع آموزش‌و‌پرورش خراسان‌رضوی، بیش از ۸۰۰‌هزار دانش‌آموز ابتدایی در استان و ۳۲۰‌هزار دانش‌آموز ابتدایی در مشهد مشمول طرح توزیع رایگان شیر در مدارس خواهند بود.

سهم ۱۰‌درصدی استان از اعتبار کشوری

سلطانی درباره بودجه در‌نظر‌گرفته‌شده برای اجرای این طرح نیز بیان کرد: برای اجرای این طرح در کشور ۳‌هزار‌و‌۸۰۰‌میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده که از این رقم، ۱۰‌درصد به خراسان‌رضوی تخصیص داده شده است.
او همچنین درباره نحوه تأمین‌اعتبار اجرای طرح هم گفت: در تأمین اعتبار این طرح با‌توجه‌به اینکه دستگاه‌ها و وزارتخانه‌های مختلف دست‌اندرکار هستند، مشکلی وجود ندارد. اعتبار مورد‌نظر پس از توزیع و گزارش استان‌ها، به‌طور مستقیم از سوی سازمان برنامه و بودجه به توزیع‌کنندگان شیر پرداخت می‌شود.

سلطانی با بیان اینکه دستورالعمل توزیع شیر رایگان در مدارس خراسان‌رضوی ابلاغ شده است، خاطرنشان کرد: مطابق با دستورالعمل، این شیر به‌صورت استریلیزه خواهد بود و کارخانه‌های طرف قراداد مکلف هستند شیر را درب مدارس تحویل دهند. سرپرست معاونت پژوهش، برنامه‌ریزی و توسعه منابع آموزش وپرورش استان همچنین در پاسخ به پرسش شهرآرا درباره برنامه آموزش‌و‌پرورش برای جبران توزیع شیر در روز‌های گذشته از سال تحصیلی تصریح کرد: فعلا برنامه‌ای برای افزایش توزیع شیر -از دو به سه نوبت در هفته- نداریم، زیرا با وجود تأمین‌اعتبار برای اجرای طرح در روز‌هایی که شیر توزیع نشده و همچنین تمایل کارخانه‌ها به افزایش شمار وعده‌های شیر در هفته، تأکید دستورالعمل بر توزیع دو مرتبه در هفته است.

کمبود ۳۰‌درصدی

سلطانی ادامه داد: اکنون ۳۰۰‌هزار پاکت شیر استریلیزه، معادل ۳۰‌درصد نیاز کل استان کمبود داریم که با رایزنی‌های انجام‌شده، کارخانه‌های دیگری را هم پای کار می‌آوریم و امیدواریم در این زمینه کمبود‌ها برطرف شود.

همچنین به‌گزارش روابط‌عمومی آموزش‌و‌پرورش خراسان‌رضوی، سلطانی در جلسه کارگروه تغذیه و شیر در مدارس استان بیان کرد: یکی از مشکلات عمده ما در استان ظرفیت کم شرکت‌های تأییدشده برای تهیه شیر استریلیزه است که این شرکت‌ها تأمین حدود ۵۰۰‌هزار پاکت شیر را عهده‌‎دار شده‌اند و با کمبودی در حدود ۳۱۸‌هزار پاکت شیر مواجه هستیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->