شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به یک جنایتکار اجازه تهدید یمن را نمی‌دهیم ۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد ادعای آمریکا درباره توافقنامه چارچوب دفاعی ۱۰ ساله با هند یک بالگرد در مزرعه‌ای در شمال انگلیس سقوط کرد (۹ آبان ۱۴۰۴) رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل جنجال تازه در اسرائیل؛ نامزدی پسر نتانیاهو برای سمت هم‌رتبه وزیر دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط هکرها اسناد سری شرکت اسرائیلی را به فروش گذاشتند
سرخط خبرها

صلیب سرخ خواستار حفاظت از غیرنظامیان در غزه شد

  • کد خبر: ۱۹۴۱۹۷
  • ۲۲ آبان ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۸
صلیب سرخ خواستار حفاظت از غیرنظامیان در غزه شد
کمیته بین‌المللی صلیب سرخ خواستار حفاظت از غیرنظامیان در حال خروج از شمال نوار غزه و کسانی شد که در آنجا باقی مانده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، این کمیته در بیانیه‌ای خواستار حفاظت فوری از غیرنظامیانی شد که در بحبوحه درگیری‌ها در غزه گیر افتاده‌اند، چه آن‌ها که در تلاش برای خروج و تخلیه هستند و چه آن‌ها که در شمال غزه می‌مانند.

در این بیانیه آمده است: درگیری‌ها در مناطق پرجمعیت شهری از جمله مناطق اطراف بیمارستان‌ها، جان آسیب‌پذیرترین گروه‌ها مانند کادر پزشکی، بیماران و مجروحان، نوزادان نارس، معلولان و سالمندان را به خطر می‌اندازد.

ویلیام شومبرگ، مدیر هیئت فرعی کمیته بین‌المللی در غزه، توضیح داد: این یک تراژدی انسانی غیرقابل تحمل است که در برابر چشمان ما رخ می‌دهد. مردم شبانه روز با ما تماس می‌گیرند و می‌گویند که نمی‌توانند در‌های خانه‌های خود را از ترس کشته شدن باز کنند و به دنبال کمک هستند تا آن‌ها را به جای امن برسانند.

وی افزود: من به عنوان یک کارمند بشردوستانه از ناتوانی خود در پاسخگویی به این تماس‌ها ناامید هستم، زیرا تیم‌های ما فاقد ضمانت‌های اولیه امنیتی لازم برای تحرک در شمال غزه هستند.

به نقل از روسیا الیوم، این کمیته گفت: کمیته بین‌المللی عمیقاً نگران شرایط خطرناک و ناامن است که در آن غیرنظامیان تخلیه می‌شوند. مردان، زنان و کودکان با اهتزاز پرچم‌های سفید ده‌ها کیلومتر از کنار اجساد افتاده در جاده‌ها عبور می‌کنند و از نیاز‌های اولیه مانند آب و غذا محروم هستند.

وی ادامه داد: در عین حال، نیرو‌های کمیته بین‌المللی صلیب سرخ در غزه و کارکنانی که در خطوط ارتباطی مستقیم کار می‌کنند، تماس‌های زیادی از افراد آواره دریافت می‌کنند که در جستجوی اعضای خانواده‌شان هستند و این بسیار مهم است که اعضای یک خانواده از هم جدا نشوند. در طول عملیات تخلیه، صرف نظر از شیوه‌های عملیات تخلیه یا مناطق امن یا دوره‌های آتش‌بس بشردوستانه، طرف‌های درگیری باید به تعهدات خود تحت قوانین بین‌المللی بشردوستانه پایبند باشند.

وی افزود: در حالی که غیرنظامیان از شمال به جنوب غزه به مهاجرت ادامه می‌دهند، صد هزار آواره فاقد نیاز‌های ضروری مانند سرپناه، غذا، آب و لوازم بهداشتی هستند. وضعیت به سرعت در حال نزدیک شدن به آستانه یک فاجعه انسانی است، زیرا منطقه جنوب فاقد تجهیزات لازم برای رفع نیاز‌های تعداد زیادی از مردمی است که آواره شده‌اند. ما خواستار لزوم ارسال فوری کمک‌های بشردوستانه به صورت منظم و بدون هیچ مانعی هستیم.

این مقام کمیته بین‌المللی صلیب سرخ ادامه داد: در هفته‌های گذشته، کمیته بین‌المللی صلیب سرخ پاسخ‌گویی اضطراری خود را در غزه تقویت کرده و یک تیم جراحی و مقدار زیادی تجهیزات پزشکی و سایر تجهیزات حیاتی را برای پشتیبانی از امکانات پزشکی در سراسر نوار غزه اعزام کرده‌است. این کمیته به افزایش حمایت‌هایش برای ارائه مراقبت‌های بهداشتی اضطراری ادامه می‌دهد، کمیته بین‌المللی صلیب سرخ همچنین عبور کاروان‌ها را هماهنگ کرده و در برخی موارد آن‌ها را برای تخلیه بیماران در بیمارستان‌ها و آوارگان شمال غزه همراهی کرده‌است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->