ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری! جنایت خونین در خانه سبز تصادف مرگبار پراید و سمند در اصفهان هفت مصدوم و یک کشته برجای گذاشت ماجرای تیراندازی در اطراف دانشگاه سوهانک تهران چیست؟ کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوا هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد را تمدید کرد (۷ آبان ۱۴۰۴) | ادامه ممنوعیت هرگونه فعالیت ورزشی در فضای روباز پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان: از بی‌انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نرخ هتل‌ها ۲۵ درصد افزایش یافت

  • کد خبر: ۱۹۴۲۶۲
  • ۲۲ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۳
نرخ هتل‌ها ۲۵ درصد افزایش یافت
رئیس جامعه حرفه‌ای هتل‌داران ایران از افزایش نرخ هتل‌ها در سراسر کشور خبر داد و میانگین این افزایش را ۲۵ درصد اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز جمشید حمزه‌زاده این توضیح را اضافه کرد که میزان افزایش نرخِ ۲۵ درصد که اعلام شده، رقمی نسبی و میانگین کشوری است و این افزایش بسته به نوع خدمات و استانداردسازی هتل‌ها بین ۱۰ تا ۴۵ درصد در نوسان خواهد بود.

رئیس جامعه حرفه‌ای هتلداران ایران گفت: پیشنهاد این تشکل به معاونت گردشگری با توجه به جلساتی که تا کنون برگزارشده و پیرو نامه‌های رسمی، افزایش نرخ اقامت در هتل‌ها به میزان ۴۵ درصد بوده است که امیدوارم به نتیجه برسد.

افزایش نرخ هتل‌ها به گفته رئیس جامعه حرفه‌ای هتلداران ایران، به روال همیشگی در مهرماه اعمال شده است.

حمزه‌زاده یادآور شد: افزایش نرخی که به تازگی برای هتل‌های کشور اعلام شده، نسبی است و نرخ بسته به نوع خدمات و استانداردسازی هتل‌ها متفاوت خواهد بود.

افزایش نرخ اقامت هتل‌ها هر سال مطابق با نرخ سالانه تورم صورت می‌گرفت. در چند سال اخیر، اما میزان آن به شکل رسمی کم‌تر از نرخ تورم و میانگین در حدود ۲۵ درصد بود، درحالی‌که به شکل غیررسمی و در برخی هتل‌ها نرخ‌ها بیش‌تر از درصد تعیین‌شده افزایش می‌یابد.

بسیاری از هتلداران افزایش هزینه نگهداری هتل، مواد غذایی، انرژی، دستمزد‌ها و مالیات و عوارض را مهم‌ترین عامل تعیین‌کننده در میزان افزایش نرخ اقامت در کشور دانسته‌اند که منجر به این شده است که هتل همچنان در طبقه کالا‌های لوکس باقی بماند و طبق گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس (سال ۱۳۹۷) نیز کمتر از پنج درصد از سهم اقامت مسافران را به خود اختصاص دهد، درحالی‌که طبق گزارش همین مرکز، نزدیک به ۷۳ درصد اقامت در سفر‌های داخلی برای کاهش هزینه‌ها، در خانه آشنایان و بستگان بوده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->