پاسخ رهبر انقلاب به سوالی درمورد پوشیدن لباس آمریکایی رژیم صهیونیستی به یک خودرو در جنوب لبنان حمله پهپادی کرد (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۲ نظامی صهیونیست در رفح کشته شدند (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ با سران کشور‌های خلیج فارس دیدار می‌کند عراقچی به پاکستان و هند سفر می‌کند استعفا نخست وزیر وابسته به عربستان در یمن رئیس‌جمهور به مشهد می‌آید| اعلام جزئیات برنامه‌های دهه کرامت ۱۴۰۴ در مشهد+ فیلم ترکیه به هواپیمای نتانیاهو اجازه عبور نمی‌دهد رئیس جمهور «قانون اصلاح قانون مجازات قاچاق اسلحه و مهمات و دارندگان سلاح و مهمات غیرمجاز» را ابلاغ کرد سخنگوی وزارت خارجه: توقف تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه سوریه مستلزم اقدام فوری جامعه جهانی است تلاش لاپید برای تکیه زدن بر صندلی نتانیاهو واکنش انگلیس به حملات رژیم صهیونیستی در سوریه (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) دریادار سیاری: کلیدی‌ترین مؤلفه در ارتقای قدرت ملی، قدرت نظامی است حمله اوکراین به روسیه و اعلام وضعیت اضطراری در شهر نووروسیسک + جزئیات (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) شهادت ۷۷ فلسطینی دیگر به دست صهیونیست‌ها | شمار شهدا به ۵۲ هزار و ۴۹۵ نفر رسید (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) استقرار ارتش رژیم صهیونیستی در جنوب سوریه (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رضایی: ایران برای هر سناریویی آماده است نقشه جدید صهیونیست‌ها برای وادارکردن مردم غزه به کوچ اجباری، استخدام یک گروه خلافکار برای ترساندن مردم! اولیانوف: عراقچی کاملاً درست می‌گوید؛ ایران حق دارد چرخه کامل سوخت هسته‌ای داشته باشد معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی خبر داد: تأسیس کنسولگری هند در مشهد گزینه اصلی جانشینی والتز، یهودیِ مورداعتماد ترامپ، چه‌کسی است؟ عارف: نگاه‌های لحظه‌ای به تولید ضربه ‌می‌زند فعالیت اخوان‌المسلمین در اردن ممنوع شد زلنسکی پوتین را تهدید کرد: تأمین امنیت میهمانان خارجی مراسم جنگ جهانی دوم بر عهده روسیه است حمله یمن با موشک بالستیک هایپرسونیک به یافای اشغالی در فلسطین (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) اسلام‌آباد: کانال‌های دیپلماتیک با دهلی همچنان فعال هستند گسترش همکاری ایران و ترکستان در حوزه سرمایه‌گذاری آغاز انتخابات نخست‌وزیری در استرالیا (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شبکه صهیونیستی، نام کشورهای عربی حامی اسرائیل را فاش کرد

  • کد خبر: ۱۹۴۳۵۹
  • ۲۲ آبان ۱۴۰۲ - ۲۲:۴۶
شبکه صهیونیستی، نام کشورهای عربی حامی اسرائیل را فاش کرد
رژیم صهیونیستی در هفتمین روز از جنگ وحشیانه خود علیه نوار غزه اعلام کرد، شماری از کشورهای عربی هم با تل‌آویو در این جنگ همراه هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، شبکه 12 تلویزیون رژیم صهیونیستی در گزارشی در این رابطه ادعا کرد 9 کشور عربی همچون سدی در مقابل تلاش‌های صورت گرفته برای توقف جنگ علیه نوار غزه ایستاده‌اند و بیش از یک ماه است که این کار را همچنن ادامه می‌دهند.

به گفته این رسانه: عربستان سعودی، اردن، مصر، امارات متحده عربی، بحرین، جیبوتی، مغرب، سودان و موریتانی کشورهایی هستند که اجازه به ثمر نشستن تلاش‌های صورت گرفته جهت توقف جنگ را نمی‌دهند.

این رسانه فاش کرد، این کشورها پیشنهاد دیگر کشورهای عربی را برای فشار بر اسرائیل جهت توقف حملاتش به غزه را رد کردند.

پیشنهاد مذکور توسط برخی از کشورهای عربی پیش از آغاز به کار نشست سران ریاض ارائه شده و در برگیرنده بندی شدید اللحین در بیانیه پایانی است که در آن تاکید شده است اجازه بکارگیری پایگاه‌های آمریکایی و فرودگاه‌های عربی را برای کمک به جنگ اسرائیل علیه غزه نخواهند داد، همچنین خواستار اعلام احتمال بکارگیری برگ برنده نفت و قطع روابط دیپلماتیک و اقتصادی با رژیم اشغالگر را هم شده بودند.

اما این پیشنهاد باعث بروز دو دستگی بین کشورها شد و باعث گردید تا عربستان کلا نشست اتحادیه عرب را لغو و آن را با نشست کشورهای اسلامی ترکیب کرد و تحت عنوان نشست سران مشترک برای عبور از تبعات بحران آن را برگزار نمود.

این رسانه افزود با وجود آ نکه موریتانی هر گونه دخالت خود را در این توطئه رد می‌کند اما کشورهای دیگر در مقابل این اتهام سکوت اختیار کرده‌اند.

گفتنی است بنیامین نتانیاهو در نطق اخیر خود ضمن ستایش از رهبران برخی از کشورهای عربی متحد با تل‌آیو سخنان انتقادی بعضی از این رهبران را در این نشست نیز به عنوان اقداماتی از ترس موقعیت و جایگاه و نیز آینده نظام هایشان تفسیر کرد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->