نوشابه خطر ابتلا به کبد چرب را ۴ برابر افزایش می‌دهد شهادت مامور پلیس در یک مزرعه کشت خشخاش در خوزستان (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) آیا خبر عفو تتلو صحت دارد؟ | واکنش وکیل امیرحسین مقصودلو به شایعات (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) «مشهد مهربان» امسال در خدمت دانش‌آموزان محروم خراسان رضوی شکایت از باغ‌وحش ارم پس از تلف‌شدن توله شیر امیرعلی اکبری (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) ترافیک فوق‌سنگین در جاده چالوس | محورهای فیروزکوه، هراز و آزادراه قزوین - رشت را انتخاب کنید (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) زلزلۀ نسبتا شدید حوالی بندر چارک هرمزگان و جزیره کیش را لرزاند + جرئیات (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) استاد پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی مطرح کرد: مشهد درگیر فرونشست | تهدیدی جدی برای زیرساخت‌های حیاتی زباله، مهم‌ترین معضل زیست محیطی طرقبه و شاندیز تلاش حداکثری وزارت آموزش و پرورش ساماندهی کودکان بازمانده از تحصیل تأکید وزارت آموزش و پرورش بر حذف نگاه تجاری در مدارس غیردولتی هشدار مرکز اطلاعات مالی به موسسات خیریه | خیریه‌ها ممکن است در معرض فساد قرار گیرند پلیس فتا هشدار داد: کلاهبرداری با نام سود سهام عدالت تعیین وضعیت استخدام حدود ۲۰ معلم نهضتی و پیش دبستانی تا هفته آینده (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) اعتراض جمعی از اعضای هیئت‌علمی دانشگاه فرهنگیان به مصوبه سقف سنی پذیرش دانشجومعلمان گلایه مندی مردم مشهد از نحوه پاسخ گویی سامانه ۱۲۲ | انتظار پشت خط آبفا کلیاتی در مورد انرژی و مواد مغذی مورد نیاز کودکان ۱ تا ۲ ساله اهواز همچنان غرق در دود ناشی از آتش‌سوزی هوالعظیم | مسئولان اقدام مؤثری نکردند نوید بارش‌های نرمال پاییزی برای چند استان توله شیر امیر علی‌اکبری در باغ وحش پارک ارم تلف شد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) | واکنش علی‌اکبری به خبر چه بود؟ حکم قصاص قاتل الهه حسین‌نژاد تأیید شد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) بعد از ورزش باید دوش گرم بگیریم یا دوش سرد؟ نظارت‎های دقیق‌تر بر کارخانه‌های تولیدکننده لوازم آرایشی بطری‌های نوشیدنی در آزمون بهداشت مردود شدند استرداد کلاهبردار ۳۵۰ میلیاردی به کشور فراسالمندی در انتظار کشور | یکی از مهم‌ترین چالش‌ها را شاخص‌های اساسی جمعیت‌شناسی است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۸ شهریور ۱۴۰۴) | کاهش دما از ابتدای هفته آینده
سرخط خبرها

پیشنهاد توزیع ماسک با کد ملی روی میز جهرمی

  • کد خبر: ۱۹۴۴۸
  • ۱۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۰
  • ۱
پیشنهاد توزیع ماسک با کد ملی روی میز جهرمی
عضو هیئت مدیره اتحادیه کسب و کارهای اینترنتی گفت: فروشگاه‌های اینترنتی با محدودیت کد ملی و آدرس بهترین ابزار برای توزیع ماسک و مواد شوینده هستند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ رضا الفت‌نسب در خصوص آخرین وضعیت کسب و کار‌های اینترنتی با وجود شیوع ویروس کرونا گفت: برخی فروشگاه‌های اینترنتی که در حوزه فروش کالا هستند وضعیت خوبی دارند، اما نمی‌توان گفت که آیا به خاطر بازار شب عید و ایام پایانی سال هست یا اینکه به خاطر شیوع ویروس کرونا؟

وی ادامه داد: در حوزه‌های که در امور گردشگری فروش بلیط و تحویل غذا فعالیت می‌کنند وضعیت اصلا خوبی ندارند، اما نکته اصلی این است که بازار مانند یک زنجیره است و اگر تولید کننده و یا بنکدار خدمات درستی ندهد آن فروشگاه اینترنتی نیز نمی‌تواند کالا به دست مشتری برساند. الان نیز بسیاری از اصناف کسب و کار خود را رها کردند برای همین است که فروشگاه‌های اینترنتی عدم موجودی می‌زنند.

وی افزود: اگر این شرایط پایدار بماند فرصت مناسبی برای کسب و کار‌های اینترنتی است تا خودشان را نشان بدهند و به شرط دادن خدمات درست و با کیفیت به مشتری و فرهنگ‌سازی توسط رسانه‌ها به گونه پیش بروند که پس از گذر از این شرایط مردم به خرید خود از فروشگاه‌های اینترنتی ادامه دهند.

الفت نسب در خصوص نظارت و بازرسی اتحادیه به خصوص مورد فروشگاه‌های اینترنتی و انتشار خبر احتکار ۵ میلیون ماسک در صدا و سیما توسط یک فروشگاه اینترنتی گفت: این برخورد‌ها کسب و کار را نابود می‌کند من به شخصه خودم در آنجا حضور داشتم و تنها موجودی این شرکت ۳۴ هزار ماسک بود که آن‌ها نیز طبق مدارکی که به ما نشان داده بود فروخته و متعلق به مشتری بود، تعزیرات نیز خبر ۵ میلیون را تکذیب کرد. اما وقتی از رسانه ملی این خبر پخش شود دیگر این گونه تکذیبیه‌ها به درد نمی‌خورد.

وی ادامه داد: من یقین دارم که پشت این خبر احتکار ۵ میلیون ماسک دست‌هایی در کار بوده و هدف‌دار است. من به فیلمبردار واحد مرکزی خبر می‌گویم شما برای چه فیلم می‌گیرید؟ می‌گوید به من دستور داده‌اند. در حالیکه مدیر این مجموعه کتبا به ما و وزارت بهداشت اعلام کرد که حاضر است بدون هیچ سودی و در راستای مسئولیت اجتماعی خود این ماسک‌ها را تهیه و در اختیار مردم قرار دهد، اما بعد از این نامه این بلا را سر او می‌آورند. من دیروز به آقای محمدی گفتم شما چقدر پوست کلفت هستید با این همه آزار و اذیت و آبروریزی باز هم در ایران ماندید.

وی ادامه داد: ما کتبا به وزیر ارتباطات پیشنهاد دادیم در شرایطی که وزیر بهداشت می‌گوید برای خودم و کادر درمان نمی‌توانم ماسک پیدا کنم و برخی بدون هیچ ترسی با آسودگی دست به احتکار زدند و به صورت قطره چکانی ماسک به بازار عرضه می‌کنند فروشگاه‌های اینترنتی با محدودیت کد ملی و آدرس بهترین ابزار برای توزیع ماسک و مواد شوینده هستند و ما این آمادگی را داریم، اما اکنون با این برخورد‌هایی که با آن فروشگاه اینترنتی صورت گرفت از این کار ترس داریم.
 
منبع: ایلنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۵۳ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۳
0
1
من پزشک مقیم انایسو هستم دارم بدون ماسک نوزادان رو انتوبه میکنم الان ده روزه نه بیمارستان ماسک فیلتر دار به من میده و نه داروخانه ها.ولی در سطح شهر مردم عادی دارند .متاسفام که قدر جوان مملکت رو نمیدونید حالا وقتی ما الوده شدیم و خانواده هامون بیمار شدند نوشدارو بعد از مرگ سهراب بیفایده است .سریعتر به هر پزشک انایسو یا ایسیو با کد ملی اش ماسک بدید ۹۹ماسک که حداقل بیمار نشویم .حقوق مان را که ۶ ماه است نداده اید حداقل داریم همه جوره کاور میکنیم ماسک و لباس و گان بهمان بدید .
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->