مجتبی جباری؛ فیلسوف مستقل در فوتبال ایران نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و چین(۲۶ تیر ۱۴۰۴)| بردیم، به راحتی آب خوردن فرصت‌طلبی ازبک‌ها از شرایط فوتبال ایران چند بازیکن پرسپولیس در خطر جدایی اجباری مشکل دریبل‌زن‌ها در پرسپولیسِ هاشمیان پرسپولیس منتظر پیشنهاد تراکتور | لطفاً دفاع راست بدهید فرماندار مشهد: شاهد روندی از رونق در حوزه ورزش در روستا‌ها هستیم پخش زنده بازی والیبال ایران و لهستان (۲۵ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین اندونگ در آستانه بازگشت به استقلال | توافق برای عقد قرارداد ۲ساله ویدئو | سلام نظامی ملی‌پوشان فوتبال بانوان هنگام پخش سرود ایران پیش از بازی با لبنان ساپینتو به مدیران استقلال: محمدی به تمرینات بازگردد جمله زشت جباری علیه پیشکسوتان استقلال توافق بی‌تاثیر پرسپولیس و تراکتور | محرومیت بیرانوند قطعی است لوکاس واسکز از رئال مادرید جدا شد باشگاه استقلال: حسینی به‌زودی قرارداد می‌بندد واکنش مدیرعامل تراکتور به بازگشت ترابی به پرسپولیس
سرخط خبرها

علت نیمکت بدون ذخیره پرسپولیس مقابل سپاهان چه بود؟

  • کد خبر: ۱۹۴۵۱۳
  • ۲۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۸
علت نیمکت بدون ذخیره پرسپولیس مقابل سپاهان چه بود؟
با نگاهی به نیمکت پرسپولیس در بازی بزرگ با سپاهان مشخص می‌شود شرایط برای بازگشت به بازی در صورت گل خورده برای سرخ‌ها بسیار سخت بود.

به گزارش شهرآرانیوز، با نگاهی به نیمکت پرسپولیس در بازی بزرگ با سپاهان مشخص می‌شود شرایط برای بازگشت به بازی در صورت گل خورده برای سرخ‌ها بسیار سخت بود و شاید اگر آن‌ها به گل می‌رسیدند برای بازی کنترلی تعویضی‌های مناسب‌تری در اختیار داشتند.

پرسپولیس در این بازی لیست ۲۰ نفره‌اش را با دو دروازه‌بان جوان پر کرد چرا که بازیکن کم داشت. بعد از خط خوردن نبیل باهویی از فهرست پرسپولیس یحیی مجبور شد نام امیررضا رفیعی و مهرشاد اسدی دو دروازه‌بان جوانش را در فهرست قرار دهد.

تصور کنید در یک بازی بزرگ روی نیمکت مدافع عنوان قهرمانی مهاجمی وجود نداشته باشد و مهاجم درون زمین هم از شرایط روحی خوبی برخوردار نباشد، آن وقت چطور شرایط برای بازگشت فراهم خواهد شد؟ این در حالی است که غیر از دو دروازه‌بان، نفراتی مثل حنانوف، ریگی، فرجی و اسدبیگی همه نفراتی برای تکمیل تیم در فاز دفاع بودند که البته ریگی و حنانوف به زمین رفتند.

پرسپولیس روی نیمکت فقط سه عنصر تهاجمی داشت که دو تا از آن‌ها به میدان رفتند. امید عالیشاه، میلاد سورگی و امید فهمی همه وینگر و هافبک بودند که دو نفر اول در دقایق ۷۵ و ۸۹ به زمین رفتند و اتفاقا دو حرکت و دو ارسال خوب هم داشتند. عالیشاه با ارسال دقیقه ۹۰ شانس گلزنی را برای گئورگی گولسیانی زنده کرد و سورگی هم در آخرین دقیقه وقت‌های تلف شده با زحمت بسیار ارسال مناسبی روی دروازه داشت که شهاب زاهدی به جای ضربه‌سر با مشت به توپ کوبید و اخراج شد.

در واقع تعداد و کیفیت نفرات تهاجمی پرسپولیس روی نیمکت به اندازه‌ای نبود که برای برد در یک بازی بزرگ و شش امتیازی کافی و مناسب باشد کما اینکه با این بضاعت شاید یحیی و پرسپولیس در بازی‌های ظاهرا آسان‌تر هم به مشکل بربخورند.

منبع: ورزش3

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->