انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث همچنان معطل سازمان امور مالیاتی شرط سنی برای دریافت پروانه کسب حذف شد رشد دو برابری اعتبارات استانی و ملی بودجه خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ سکه ۲ میلیون تومان گران شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) واکنش سازمان بورس به معاملات مشکوک و دارندگان اطلاعات نهانی سهام خودروسازان امتیاز ویژه واردات کشنده برای رانندگان کامیون+ جزئیات بخشنامه نکات بهداشتی ذبح دام در عیدقربان | گوشت تازه نباید بلافاصله پس از ذبح دام مصرف شود ویدئو| خبر خوش رئیس سازمان برنامه و بودجه برای بازنشستگان کشوری عملکرد مدیران صندوق‌های اهرمی زیر ذره بین سازمان بورس تدوین طرح دوفوریتی توسط نمایندگان مجلس برای حل مشکلات کامیون‌داران نصب برچسب بدمصرفی سردر واحدهای تجاری و بانک‌ها جزئیاتی از افزایش قطعی قیمت نان قیمت طلای جهانی امروز (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) افزایش یافت قیمت خودرو در بازار امروز (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | یک خودرو ۹۰ میلیون تومان گران شد + جدول مزایای کارمندان بر اساس عملکردشان پرداخت می‌شود | ۳ دستگاه مشمول مشخص شد پرواز‌های فرودگاه امام (ره) امروز (چهارشنبه، ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) ۵ ساعت توقف خواهند داشت ارزش معاملات صندوق‌های طلا در بازار سرمایه به ۱.۹ همت رسید ویدئو| توضیحات سخنگوی دولت درباره تاخیر در پرداخت کالابرگ (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) عرضه خودرو در بورس کالا تنها راه حل برای رفع چالش قیمت گذاری خودرو مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴) فروش مکمل سوخت در جایگاه‌ها ممنوع شد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) | بازار خودرو در مسیر جهش قرار گرفت؟ بررسی قیمت آیفون‌های پرفروش در مشهد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) قیمت کارخانه محصولات مدیران خودرو ویژه خرداد ۱۴۰۴ اعلام شد میادین تره‌بار مشهد، فردا (چهارشنبه، ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) تعطیل است تعطیلی طلافروشی‌های مشهد تا پایان هفته + علت خریدوفروش بدون واسطه دام برای عید قربان در مشهد | قیمت امروز دام زنده چقدر است؟ (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) + مراکز مجاز ذبح بازار سهام ریخت | علت سرخ‌پوشی امروز بورس چه بود؟ (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) برای خرید عرضه اولیه «رپویا» فقط ۲ ساعت فرصت دارید (۱۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ماجرای پیامک کمبود مرغ برای نمایندگان مجلس چه بود؟

  • کد خبر: ۱۹۴۵۳۴
  • ۲۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۷
ماجرای پیامک کمبود مرغ برای نمایندگان مجلس چه بود؟
معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی گفت: پیامک‌هایی که به نمایندگان مجلس درباره کاهش جوجه‌ریزی و کمبود مرغ ارسال شده است، درست نیست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدابراهیم حسن‌نژاد معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی امروز، سه‌شنبه، در افتتاحیه هشتمین نمایشگاه و همایش بین‌المللی خوراک دام و طیور و آبزیان، اظهارکرد: تغذیه در فعالیت‌های دام و طیور بسیار تأثیرگذار است و علوم مربوطه می‌توانند در بازدهی تولیدات این بخش نقش مهمی داشته باشند.

وی افزود: با توجه به خشک بودن شرایط آب‌وهوایی کشور، شرایط سختی برای تولید مواد پروتئینی و تأمین غذا در کشور وجود دارد بنابراین برای تحقق این امر نیازمند فعالیت‌های علمی و فناوری در بخش دام و طیور هستیم که نمونه‌هایی از آن در این نمایشگاه در معرض دید عموم قرار خواهد گرفت.

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به مشکلات و گلایه‌های تولیدکنندگان در بخش دام و طیور، اضافه کرد: در حوزه‌های بازرگانی سامانه بازارگاه تأمین ارز لجستیک و حمل‌ونقل مشکلاتی داریم و خود نیز بر آن واقفیم، اما برای رفع آن تلاش می‌کنیم و شرایط تولیدکنندگان در این بخش را نیز درک می‌کنیم.

حسن‌نژاد ادامه داد: شرکت‌هایی در حوزه تغذیه و مکمل به‌صورت دانش‌بنیان در کشور ایجاد شده است که نقش مهمی در افزایش بهره‌وری در تولیدات دام و طیور خواهد داشت.

تکذیب پیامک کمبود مرغ به نمایندگان مجلس

وی با ابراز اینکه پیامکی به نمایندگان مجلس شورای اسلامی مبنی بر کاهش جوجه‌ریزی و کمبود مرغ داده شده است ضمن رد این موضوع، گفت: هیچ کمبودی در زمینه تأمین مرغ نداریم و سالن‌ها پر از مرغ است و ارسال چنین پیامک‌هایی کار پسندیده‌ای نبوده است.

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی اظهارکرد: ۶۰ کارخانه خوراک دام در کشور وجود دارد که سرمایه‌گذاری خوبی برای کشورمان به حساب می‌آید و باید به‌نحوی رفتار کنیم که نهاده‌های موردنیاز مرغداران به‌صورت خوراک دام در این کارخانه‌ها تولید شود و از طرفی نیاز مصرف‌کنندگان به خوراک باکیفیت را نیز تأمین شود.

نیازمند مردمی‌سازی جدیدی در حوزه دام و طیور هستیم

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با توجه به طرح مردمی‌سازی یارانه‌ها، گفت: بخش تولیدات دام و طیور بیشترین تأثیر را از مردمی‌سازی یارانه‌ها دیدند و با توجه به تغییرات نرخ ارز مشکلاتی برای آن‌ها ایجاد شد، اما با وجود این، نیازمند یک مردمی‌سازی دیگر در حوزه دام و طیور هستیم.

میزان جوجه‌ریزی در کشور به ۱۳۰میلیون قطعه رسید

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه "برای تأمین مرغ موردنیاز کشور نیازمند ماهانه ۱۳۰ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در کشور هستیم"، گفت: در گذشته و هنگامی که بنده این معاونت را تحویل گرفتم مشکلات زیادی در ارتباط با جوجه‌ریزی وجود داشت و در ماه‌های اندکی جوجه‌ریزی مرغ گوشتی به ۱۳۰ میلیون قطعه رسید.

حسن‌نژاد خاطرنشان کرد: در بخش مرغ اجداد، گلّه‌های مادر و در نهایت میزان جوجه‌ریزی کمبود‌هایی وجود داشت که اکنون مرتفع شده است، به‌طوری که در ماه‌های شهریور، مهر و آبان میزان جوجه‌ریزی بین ۱۲۷ تا ۱۳۰ میلیون قطعه بوده است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->