تسهیل ساماندهی اتباع با اجرای طرح بازگشت داوطلبانه پناهندگان به افغانستان احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار‌های کنترل‌شده در خمین (۵ مرداد ۱۴۰۴) ۱۱ شهید و ۵۰ زخمی دیگر در غزه | ۶ نفر در شبانه‌روز گذشته به علت سوء تغذیه جان باختند (۵ مرداد ۱۴۰۴) حملات اسرائیل به غزه با وجود اعلام آتش‌بس موقت (۵ مرداد ۱۴۰۴) بازداشت گسترده اعضای حزب بعث در عراق ناترازی انرژی و آب؛ چالش‌ها و راهکار‌ها یک اسرائیلی دیگر به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شد عراقچی، شهریور ۱۴۰۴ در مشهد | دومین نشست دیپلماسی استانی در شرق ایران برگزار خواهد شد قانون مجلس در تعلیق همکاری با آژانس کاملا روشن و شفاف است شیوه‌نامه تبدیل وضعیت معلمان پیش‌دبستانی هرچه سریع‌تر ابلاغ شود تذکر کتبی نمایندگان مجلس به مسئولان اجرایی: افغانستانی‌های بدون پروانه اقامت از کشور اخراج شوند رئیس سازمان اداری استخدامی: تعطیلی ادارات اولویت ما نبود، اما در شرایط اضطراری اجتناب‌ناپذیر است بزرگداشت ۵۱ شهید اقتدار نیروی زمینی سپاه پاسداران با حضور فرمانده کل سپاه آتش به دروازه‌های چهارمین شهر بزرگ ترکیه رسید + فیلم پهنه صنعتی_معدنی سنگان خواف خراسان رضوی فاقد برنامه جامع برای آب پایدار است استاندار خراسان رضوی تأکید کرد: لزوم برگزاری تورهای صنعتی در استان برای پیوند نسل جوان با کارآفرینی معاون هماهنگ‌کننده نیروی زمینی ارتش: مقاومت و پایمردی رمز موفقیت ایران در جنگ ۱۲ روزه بود بیانیه تقدیر نمایندگان درخصوص پیشرفت‌های راهبردی فضایی و ارسال ماهواره مخابراتی ناهید ۲ قالیباف: تعلیق همکاری با آژانس بین المللی انرژی اتمی باید طبق قانون انجام شود اسنپ بک را گران به ما نفروشند! تظاهرات گسترده ضد ترامپ در اسکاتلند تشکیل‌نشدن «سازمان بهینه‌سازی انرژی»، خلاف قانون است دسترسی نمایندگان به تلفن همراه در صحن و کمیسیون ممنوع شد مصوبه ویژه مجلس برای مهاجرت معکوس نخبگان ایرانی معاون امنیتی استاندار خراسان رضوی: مرز باید بستر گفت‌و‌گو، تعامل و تصویرسازی مثبت از ایران در سطح منطقه باشد رهبر کره شمالی وعده پیروزی در نبرد ضد آمریکایی داد اختلاف‌نظر در بهارستان درباره همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
سرخط خبرها

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: پیام‌های روشنی برای حزب الله ارسال کرده‌ایم

  • کد خبر: ۱۹۴۶۲۵
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۵
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: پیام‌های روشنی برای حزب الله ارسال کرده‌ایم
متیو میلر، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با بیان اینکه پیام‌های صریح و روشنی برای حزب الله لبنان ارسال کرده ایم و هیچ طرف متخاصمی با اسرائیل نباید وارد جنگ این رژیم با حماس شود، هشدار داد که در غیر اینصورت واشنگتن آماده اقدام خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، متیو (مت) میلر سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه آیا ایران در جلوگیری از آغاز جنگ کامل حزب الله علیه اسرائیل کمک کرده است؟ گفت: ما پیام‌های روشنی ارسال کرده ایم و معتقدیم هیچ طرف متخاصم با اسرائیل نباید وارد این درگیری شود.

میلر با بیان اینکه ایالات متحده آمریکا پیام‌های عمومی و خصوصی در این زمینه به حزب الله لبنان ارسال کرده است، ابراز امیدواری کرد که آن‌ها این پیام‌ها را دریافت کرده باشند و در عین حال تهدید کرد که در غیر اینصورت، ما آماده اقدام خواهیم بود.

پیش از این، معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا درباره سفر آموس هوخشتاین، یکی از مشاوران ارشد جو بایدن، در سفری از پیش اعلام نشده به بیروت گفت: نمی‌خواهیم درگیری‌ها میان حماس و اسرائیل به لبنان کشیده شود.

این درحالی است که ودانت پاتل معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا ۱۶ آبان ماه در جمع خبرنگاران در واشنگتن افزود: نمی‌خواهیم درگیری به لبنان کشیده شود و مشاور رئیس جمهور (بایدن) در حال مذاکره با مقامات لبنانی است.

سفر مشاور ارشد رئیس جمهور امریکا در پی تنش میان حزب‌الله و رژیم اسرائیل در مناطق مرزی لبنان و فلسطین اشغالی انجام شد. روزنامه «تایمز آوو اسرائیل» در این باره نوشت، هدف از این سفر، آرام کردن تنش در مرز‌های لبنان و فلسطین است.

این روزنامه گزارش داد، هوخشتاین با «نجیب میقاتی» نخست‌وزیر پیشبرد امور لینان، «نبیه بری» رئیس پارلمان و همچنین «جوزف عون» فرمانده ارتش این کشور دیدار خواهد کرد.

حزب‌الله لبنان طی روز‌های اخیر و در پی جنایات هولناک رژیم اسرائیل در نوار غزه و به خاک و خون کشیده شدن شمار زیادی از فلسطینی‌ها در این شهر، مواضع نظامی این رژیم را در شمال سرزمین‌های اشغالی هدف قرار داده؛ موضوعی که سبب هراس صهیونیست‌های شهرک نشین در این مناطق شده است.

رزمندگان حزب الله به موازات آغاز عملیات طوفان الاقصی در جنوب سرزمین‌های اشغالی توسط گروه‌های مقاومت فلسطین در ۱۵ مهرماه، اقدام به هدف قرار دادن ده‌ها پایگاه نظامی، جاسوسی و شنود رژیم اسرائیل کرده اند و تاکنون ضربات چشمگیری به این رژیم وارد کرده و تل آویو تلفات زیادی داده است. همچنین تاکنون ده‌ها هزار اسرائیلی از ترس حملات مقاومت از شهرک‌های مرزی لبنان خارج شده‌اند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->