فضیلت دعای کمیل اجرای توافقنامه تجارت ایران با کشور‌های اوراسیا از ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ جهش قیمت جهانی طلا اسلامی: با برق هسته‌ای ناترازی‌ها را برطرف می‌کنیم | کارشکنی‌های دشمنان و تبلیغات منفی علیه برنامه هسته‌ای ایران قانون ته‌لنجی به رسمیت شناخته شد افزایش قیمت‌ها در بازار مسکن و خروج خریداران | آینده مسکن به کجا می‌رود؟ (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) افت قیمت خودرو‌های خارجی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ریزش ۵۰ میلیونی لاماری هیبرید تلاطم بازار خودرو‌های داخلی فروکش کرد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) + جدول قیمت مذاکرات؛ اقتصاد ایران شرطی نشود پرواز دوباره نرخ طلا در مشهد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) سناریو‌های پیش روی قیمت طلا بر اساس نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا زمان برگزاری حراج شمش طلا مشخص شد + جزئیات نقش تعاونی‌ها در تحقق شعار سال | سرمایه‌های کوچک در خدمت تولید صنعت خراسان رضوی در صف انتظار تسهیلات بانکی قیمت امروز ارز، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | دلار به ۱۰۱ هزار تومان رسید رئیس کمیسیون اصل نود در نامه‌ای به رئیس‌جمهور: افزایش حقوق در سال جدید از فروردین‌ماه اعمال شود دو روز مهم هفته آینده برای بازار طلا و ارز (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) کف قیمتی دلار چه عددی است؟ | پیش‌بینی سرنوشت‌ساز از نرخ ارز در بازار با پالس شروع مذاکرات قیمت طلای جهانی امروز (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) اعلام شد | قیمت طلای جهانی صعودی شد پیش‌بینی تورم اجاره مسکن در ۱۴۰۴ | نیاز کشور ساخت سالانه یک میلیون مسکن است رالی بیت‌کوین هم‌زمان با رشد تاریخی بازار‌های سهام آمریکا (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | گریپ فروت کیلویی چند؟ جهش ۵۵ درصدی هزینه‌های تولید خودرو | چرا شورای رقابت باید فرمول قیمت‌گذاری را به روز کند؟ مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (چهارشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۴) افزایش ظرفیت ترانزیت ریلی در مسیر راه آهن ایران و بلاروس پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۴) رشد قیمت خودرو‌های خارجی (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) آغاز قطع ۱۲ ساعته آب مشترکان پرمصرف
سرخط خبرها

۱۲۵ تن لیمو‌ترش احتکاری در طرقبه کشف شد

  • کد خبر: ۱۹۴۹۵
  • ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۸
۱۲۵ تن لیمو‌ترش احتکاری در طرقبه کشف شد
امیررضا وثوقی - پس از ورود ویروس کرونا به کشور تقاضای شهروندان برای خرید میوه و مواد ضدعفونی‌کننده افزایش یافته و همین مسئله بهانه‌ای شده است تا افراد سودجو با احتکار این اقلام سعی کنند آن‌ها را چند‌برابر قیمت متداول به بازار عرضه کنند. مسئولان نظارتی، اما با افزایش گشت‌های بازرسی درصدد مقابله با محتکران برآمده‌اند. براین اساس روز گذشته ۱۲۵ تن لیموترش و محموله‌ای از مواد شوینده و ضدعفونی‌کننده به ارزش ۱۰۰ میلیون تومان از انباری در طرقبه کشف و ضبط شد. رئیس شعبه سیار اداره کل تعزیرات حکومتی خراسان‌رضوی در گفتگو با شهرآرا گفت: به دنبال دریافت گزارش‌های مردمی بازرسی از یک سردخانه در ابتدای دوراهی طرقبه‌شاندیز را در دستور کار قرار دادیم. در جریان این بازرسی مقدار زیادی لیموترش کشف شد.
قاضی جلیلی افزود: با استعلام از بازرسی سازمان صمت مشخص شد که موجودی این سردخانه در سامانه انبار‌ها ثبت نشده است. براین‌اساس طبق هماهنگی با دادستان منطقه طرقبه و شاندیز سوله‌ها و انبار‌های این مجموعه پلمب و طبق دستور دادستان مقرر شد امروز با هماهنگی اتحادیه‌های میوه و تره‌بار این محصول در بازار توزیع شود. وی در ادامه به کشف انباری متصل به این سردخانه اشاره کرد و گفت: با پیگیری‌های تیم بازرسی انباری از موادضدعفونی‌کننده در این محل کشف شد که بیش از ۱۰۰ میلیون تومان مواد شوینده و ضدعفونی‌کننده در این انبار موجود بود. متأسفانه این‌کالا‌ها مانند لیموترش‌ها در سامانه انبار‌های سازمان صمت ثبت نشده بود. این انبار مانند سردخانه به دستور دادستان پلمب شد تا اقدامات لازم در خصوص توزیع این کالا‌ها صورت گیرد.
وی در واکنش به توزیع مواد ضدعفونی‌کننده در واحد‌های صنفی غیرمرتبط گفت: فروش مواد ضدعفونی‌کننده دست‌ساز و آزمایشگاهی در داروخانه‌ها مانعی ندارد، ولی توزیع این مواد ضدعفونی‌کننده بی‌نام‌و‌نشان در واحد‌های صنفی دیگر و به‌خصوص غیرمرتبط ممنوع است و در صورت گزارش و بررسی این موضوع با این واحد‌ها برخورد قانونی صورت خواهد گرفت. وی گفت: سامانه پیامکی ۱۰۰۰۰۰۱۳۵ و شماره تلفن ۱۳۵ که متعلق به سازمان تعزیرات حکومتی است، راه ارتباطی مستقیم مردم است که با اخذ شکایات و انتقال به واحد‌های سیار، رسیدگی در اسرع وقت صورت می‌پذیرد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->