عراقچی در کنفرانس بین المللی خلع سلاح ژنو سخنرانی خواهد کرد سپاه: تشییع باشکوه شهیدان مقاومت در بیروت نشان داد حزب الله زنده است گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد
سرخط خبرها

کاخ سفید به طرح استیضاح بایدن اعتراض کرد

  • کد خبر: ۱۹۵۲۱۲
  • ۲۷ آبان ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۲
کاخ سفید به طرح استیضاح بایدن اعتراض کرد
کاخ سفید در اقدامی نادر طرح تحقیقات استیضاح جو بایدن را از سوی مجلس نمایندگان آمریکا به شدت محکوم کرده است و ادعا‌های آن‌ها مبنی بر این اقدام را مورد انتقاد قرار داده است.

به گزارش شهرآرانیوز، کاخ سفید در نامه‌ای شدیدالحن خطاب به بازپرسان جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان آمریکا که رهبری این تحقیقات را بر عهده داشتند، طرح تحقیقات استیضاح جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان را در مورد استیضاح «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا را شدیدا محکوم کرده و آن‌ها را به «استفاده نادرست از قدرت‌های نظارتی کنگره» متهم کرد.

نامه ارسالی خطاب به «جیمز کامر» رئیس نظارت مجلس نمایندگان نوشته شده است: آنقدر مصمم به استیضاح رئیس جمهور شده‌اید که حقایق را نادرست بیان کرده‌اید و شواهد گسترده‌ای را که ادعا‌های شما را رد می‌کند، نادیده گرفته‌اید و بار‌ها دلایل «تحقیق» خود جهت استیضاح بایدن را تغییر داده‌اید.

نامه توسط «ریچارد ساوبر» از سوی مشاور ویژه رئیس‌جمهور فرستاده شده است و یکی از نادرترین نمونه‌های موضع‌گیری کاخ سفید در محکومیت طرح استیضاح بایدن است.

در نامه مذکور آمده است: همه اسناد و مدارکی را که شما به طور مداوم دریافت کرده‌اید، نادرست بوده واین حجم از تحریف‌ها و ادعا‌های دروغین مشخص می‌کند که هیچ شهادت صادقانه‌ای و اسناد معتبری، شما را برای نادیده گرفتن طرح تحقیق استیضاح راضی نمی‌کند.

جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان آمریکا در ماه سپتامبر تحقیقات رسمی را برای استیضاح بایدن آغاز کرده‌اند، با این حال، بازرسان جمهوری خواه هنوز مدرک مستدلی را ارائه نکرده‌اند که مستقیما نشان‌دهنده ادعا‌های مطرح شده در این رابطه جهت اجرای طرح استیضاح رئیس‌جمهور باشد.

با این حال، کمیته قضایی مجلس نمایندگان آمریکا به رهبری حزب جمهوری‌خواه پیشتر در توییتی اینطور ادعا کرده بود: کاخ سفید از حقایقی که در جریان تحقیقات کشف کرده‌ایم، وحشت دارد.

با وجود آنکه بازرسان دریافته‌اند که «هانتر بایدن»، پسر رئیس جمهور و سایر همکاران تجاری‌اش، میلیون‌ها دلار از از اقدامات تجاری خارجی خود به دست آورده‌اند با این حال، نتوانسته‌اند شواهدی ارائه کنند که نشان دهد رئیس جمهور از موقعیت خود به عنوان یک مقام دولتی در فعالیت‌های اقتصادی و مالی پسرش سواستفاده کرده است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->