نتیجه و ویدئو خلاصه بازی لیورپول و فرانکفورت (۱ آبان ۱۴۰۴) | بازگشت باشکوه قرمز‌های آنفیلد از بحران نتیجه و ویدئو خلاصه بازی رئال مادرید و یوونتوس (۱ آبان ۱۴۰۴) | برد بزرگ کهکشانی‌ها قبل از الکلاسیکو نتیجه بازی استقلال و الوحدات اردن در لیگ قهرمانان آسیا(۳۰ مهر ۱۴۰۴)+ ویدئوگل‌ها| پیروزی بی دردسر ویدئو| خلاصه بازی استقلال و الوحدات اردن در لیگ قهرمانان آسیا(۳۰ مهر ۱۴۰۴) سیدورف، غایب بزرگ بازی‌های آسیایی استقلال پیشنهاد سنگین تاتنهام برای ستاره الاهلی عربستان لیست نقل و انتقالات هاشمیان مشخص شد مهاجرانی: امیدوارم با مربی ایرانی به جام جهانی برویم تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و استقلال (دربی ۱۰۶) | ۱۴ آذر روز فوتبالی ایران پخش زنده بازی استقلال و الوحدات (۳۰ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نحوه خرید بلیت بازی پرسپولیس و ذوب‌آهن (۲ آبان۱۴۰۴) + لینک و قیمت طرح ضربه ۶ امتیازی در تکواندو استارت خورد واکنش آذری جهرمی به خبر مدیرعاملی‌اش در پرسپولیس | این هم از عجایب فوتبال ایران است! مصائب نماینده فوتسال خراسان رضوی در لیگ دسته اول کشور | اتحاد سرخس با تاکسی به شاهرود رفت داوران هفته هشتم لیگ برتر مشخص شدند برنامه بازی‌های هفته هشتم لیگ برتر فوتبال (فصل ۰۵-۱۴۰۴) | هفته سرنوشت‌ساز برای سرخابی‌ها جریمه ۲ میلیاردی خلیل‌زاده تأیید شد اسکواد پرسپولیس متحول می‌شود! عجیب و غیرمنتظره؛ آذری جهرمی گزینه مدیرعاملی پرسپولیس شد!
سرخط خبرها

قهرمان پاراوزنه‌برداری جهان: سیامند هم پهلوان و هم قهرمان بود

  • کد خبر: ۱۹۵۴۴
  • ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۴
قهرمان پاراوزنه‌برداری جهان: سیامند هم پهلوان و هم قهرمان بود
سیامند رحمان منش پهلوانی داشت و با وجود هفت مدال جهانی و المپیک هیچ‌گاه در اردوها خود را بالاتر از دیگران نمی‌دانست.
به گزارش شهرآرانیوز، روح‌الله رستمی دارنده نشان طلای دسته ۸۰ کیلوگرم مسابقات پاراوزنه‌برداری قهرمانی جهان اظهار داشت: با رفتن «سیامند رحمان» ورزش ایران یکی از بزرگان خود را از دست داد؛ بزرگی که حضورش در کاروان ایران می‌توانست مایه دلگرمی باشد. رحمان تنها یک قهرمان جهانی نبود بلکه از لحاظ اخلاقی یک پهلوان واقعی و به نام بود. اگر ورزشکاری مدت کوتاهی با او در اردوی تیم ملی بود به خوبی منش پهلوانی قهرمان پارالمپیک را درک می‌کرد.

دارنده مدال طلای دسته ۸۰ کیلوگرم مسابقات پاراوزنه‌برداری قهرمانی جهان ادامه داد: حضور سیامند در مسابقات جهانی و پارالمپیک دیگران را مدعی نایب قهرمانی کرده بود او با رقیبانش در حدود ۷۰ کیلوگرم اختلاف رکورد داشت و هنرنماییش در پارالمپیک ریو ۲۰۱۶ در حافظه تاریخ ورزش جهان باقی می‌ماند. او با وجود این افتخار آفرینی‌ها هیچگاه مغرور نشد بلکه رفتارش در اردو با دیگر ورزشکاران به بهترین شکل ممکن بود.

وی در پایان عنوان کرد: برخی از ورزشکاران با کسب یک یا ۲ مدال طلا خود را بالاتر از دیگران می‌بینند، اما سیامند هفت مدال طلا و نقره جهان و المپیک را در کارنامه داشت، اما در اردو مانند دیگران تمرین کرد و تمام برنامه کادر فنی را اجرا می‌کرد. جای سیامند در کاروان اعزامی ایران به توکیو ۲۰۲۰ خالی است و این یک ضایعه بزرگ برای ورزش ایران به شمار می‌رود.

سیامند رحمان که ۲ مدال طلای پارالمپیک را در کارنامه دارد شامگاه روز گذشته (یکشنبه) در اثر ایست قلبی در اشنویه درگذشت.
 
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->