یک کشته و ۸ مصدوم بر اثر تصادف در محور قم - اصفهان راه‌اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائران صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان‌رضوی (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | شهروندان مشهد منتظر بارش‌های رگباری باشند قتل دختر ۸ ساله توسط مادر | قاتل هم خودکشی کرد قتل مرد میانسال توسط ۶ دختر نوجوان چاقوکش در نازی‌آباد فرمانده یگان سازمان حفاظت محیط زیست: پیگیر شناسایی ضاربان شهید دیده‌بان هستیم معرفی هتل‌های نزدیک دانشگاه اصفهان ضرب و جرح محیط‌بان پناهگاه حیات وحش میاندشت خراسان‌ شمالی پایان عملیات اطفای حریق پارک ملی گلستان (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری اعضای شبکه تروریستی داعش در تهران + عکس و فیلم سردار رادان: مراسم سالروز ارتحال امام (ره) در امنیت کامل برگزار شد کاهش ۴۰درصدی بارش‌ها نسبت به سال قبل | خراسان رضوی هم با افت بارش همراه بوده است زمان پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری مشخص شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: خراسان‌رضوی الگویی ملی در حوزه آموزش‌وپرورش است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | کاهش محسوس دما در استان کد بیماری‌های ویژه برای تشکیل پرونده بازنشستگان صعب العلاج حذف شد توضیحات وزیر آموزش و پرورش درخصوص فوق‌العاده خاص و ویژه معلمان مشکل رتبه‌بندی ۱۲۰۰ معلم که در پوشه قرمز قرار داشتند، حل شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) زورگیری با بطری شکسته، پلیس را مجبور به شلیک کرد شهادت یک محیطبان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز در کهگیلویه رمزگشایی از قتل برادر با همدستی مادر! دستگیری قاتل مرد جوان در بیابان‌های جنوب تهران برخورد میکسر بتن با ۳ خودرو و یک ساختمان در سعادت‌آباد تهران حادثه آفرید جزئیات نجات گروگان‌های هندی از چنگ باند آدم‌ربایان خارجی در تهران شلاق و کار در خانه سالمندان، مجازات تعرض به دختر جوان ماجرای زورگیری وحشتناک قمه کش نقابدار از زنان در مشهد سخنگوی آموزش و پرورش پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش رو را تکذیب کرد دستور جدید معاون وزیر آموزش و پرورش برای بازسازی مدارس سنگی صدور هشدار هواشناسی در خصوص تشدید بارش در خراسان رضوی و ۱۳ استان دیگر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مدارس کدام شهر‌های خراسان رضوی فردا سه شنبه (۳۰ آبان ۱۴۰۲) تعطیل است؟

  • کد خبر: ۱۹۵۶۸۰
  • ۲۹ آبان ۱۴۰۲ - ۲۳:۱۶
مدارس کدام شهر‌های خراسان رضوی فردا سه شنبه (۳۰ آبان ۱۴۰۲) تعطیل است؟
فرمانداری شهرستان‌های طرقبه شاندیز، سرخس و صالح آباد مدارس و آموزشگاه ها در این مناطق فردا سه شنبه در نوبت صبح تعطیل شده و آموزش به صورت مجازی برقرار خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، فرماندار سرخس شامگاه دوشنبه در حاشیه جلسه ستاد مدیریت بحران این شهرستان گفت: در پی وزش باد شدید و توفان گردو خاک افزایش میزان ریزگردها در هوا فردا سه شنبه مدارس و دانشگاه های سرخس در نوبت صبح و عصر تعطیل خواهد بود.

حسن نوری زاده سرعت وزش باد در شهر سرخس را حدود ۷۵ کیلومتر بر ساعت عنوان کرد و افزود: این تصمیم شامل همه مدارس و اموزشگاه های شهری وروستایی می شود.

وی ادامه داد: در حال حاضر تردد در مسیر ریلی و جاده ای سرخس -مشهد و بالعکس در حال انجام است اما به شهروندان توصیه می شود از سفرهای غیرضروری جاده ای خودداری نمایند.

فرماندار سرخس همچنین از آماده باش مراکز اورژانس بین راهی در سطح شهرستان مرزی سرخس خبر داد و گفت: خوشبختانه تاکنون حادثه خاصی حول محور گردوغبار و وزش شدید باد در شهرستان گزارش نشده است.

شهرستان سرخس با ۱۰۰ هزار نفر جمعیت، دارای ۲ شهر سرخس و مزداوند و ۶۸ روستای دارای بیش از ۲۰ خانوار است که ۵۵ درصد جمعیت آن در روستاها سکونت دارند.

جاده ترانزیتی سرخس - مشهد به طول ۱۹۵ کیلومتر یک گذرگاه بین المللی در ارتباط با کشور ترکمنستان نیز محسوب می شود.

مدارس طرقبه شاندیز غیرحضوری شد

فرماندار طرقبه شاندیز نیز گفت: براساس اعلام دبیرخانه شورای پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران شهرستان و با عنایت به شرایط اضطراری و آلودگی هوا فردا همه فعالیت های آموزشی مدارس در تمام مقاطع تحصیلی در شیفت صبح به صورت غیر حضوری در بستر سامانه شاد برگزار می شود.

حمیدرضا ضیایی رحیمیان افزود: همچنین مهدهای کودک و مراکز پیش دبستانی نیز فردا در شیفت صبح تعطیل و کلیه فعالیت های ورزشی در محیط های باز در نوبت صبح تعطیل می باشند.

وی تاکید کرد: عدم حضور افراد دارای بیماری زمینه‌ای تنفسی و قلبی، کودکان، افراد سالخورده، مادران باردارو افراد دچار حساسیت‌ های پوستی در سطح شهر توصیه می شود و آنان باید فعالیت های بدنی، پیاده روی، ورزش، خرید و یا پیگیری سایر امور خود را به وقت دیگری موکول کنند.

بر اساس اعلام دستگاه‌های خدماتی، شمار ساکنان شهرستان طرقبه و شاندیز حدود ۸۰ هزار نفر است که این جمعیت در ۲ شهر طرقبه و شاندیز و ۳۹ روستای دارای دهیاری سکونت دارند.

آلایندگی شدید هوا در صالح آباد خراسان رضوی

همچنین معاون فرماندار شهرستان مرزی صالح آباد گفت: بر اساس مصوبه ستاد مدیریت بحران شهرستان بواسطه آلودگی شدید هوا و وزش باد شدید همه مدارس شهری و روستایی شهرستان فردا سه شنبه در کلیه مقاطع تحصیلی در نوبت صبح تعطیل اعلام شد.

مجتبی یوسفی افزود: شدت آلودی هوا در سطح این شهرستان بالا است و در خصوص تعطیلی مدارس در نوبت عصر فردا سه شنبه، اطلاع رسانی خواهد شد.

شهرستان صالح آباد ۹۰ کیلومتر مرز مشترک با کشورهای ترکمنستان و افغانستان دارد و در ۲۵۱ کیلومتری جنوب شرق مشهد واقع است.

۱۰ هزار نفر از جمعیت این شهرستان ساکن شهرهای صالح آباد و جنت‌آباد هستند و بقیه نیز با کشاورزی دیم در ۹۱ روستای دارای بیش از ۲۰ خانوار زندگی می کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->