شیوع آنفلوانزای پرندگان H۵N۱ در طیور ایران پیش‌بینی قیمت دلار پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ آغاز فروش اقساطی خودرو KMC SR ۳ کرمان موتور از شنبه + جدول فروش (۱۹ مهر ۱۴۰۴) وام عجیب یک کارمند بانک با بازپرداخت بیش از نیم قرن + عکس قیمت امروز خودرو داخلی و خارجی (۱۶ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو بلاتکلیف ماند گل تازه زعفران در خراسان رضوی امروز چقدر قیمت دارد؟ (۱۶ مهر ۱۴۰۴)‌ پیش‌بینی بانک آمریکایی از قیمت عجیب طلا در سال آینده میلادی مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران: مشترکان پرمصرف منتظر قبض‌های میلیونی باشند تغییر جهت بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۶ مهر ۱۴۰۴) راهنمای جامع خرید انواع تسمه نقاله شکاف عرضه‌وتقاضای نقره ۵ساله شد | اصلاح قیمت نقره در راه است؟ علت گران‌شدن میوه چیست؟ | رئیس اتحادیه: مقصر میوه‌فروش نیست سهمیه سوخت وسایل نقلیه فرسوده تغییر می‌کند فروش فوری سایپا از روز (یکشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + بخشنامه دلار در یک‌قدمی ۱۱۴ هزار تومانی شدن (۱۶ مهر ۱۴۰۴) حذف ۴ صفر تأثیری بر تورم یا رشد اقتصادی ندارد بازی مافیا - شهروند در بازار کالا‌های اساسی نرخ جدید بنگاه‌های املاک مشخص شد | تعرفه ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول چقدر است؟ قرعه‌کشی ایران‌خودرو امروز (چهارشنبه، ۱۶ مهرماه ۱۴۰۴) + لینک پخش زنده واریز بیش از ۴ هزار و ۲۷۲ میلیارد تومان به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و فرمانداری‌های خراسان رضوی دینار عراق در بازار آزاد مشهد گران شد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ارز ترجیحی؛ زمینه ساز  رانت و  فساد  مخارج مالیات بر ارزش افزوده در خراسان رضوی | از درآمد پایدار شهرداری تا سلامت و ترمیم حقوق بازنشستگان قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) | اختلاف ۲۰ هزار تومانی قیمت سیب‌زمینی در تره‌بار و سطح شهر طلا در مشهد دوباره در مدار صعود قرار گرفت | ورود دوباره طلا به کانال ۱۱ میلیونی (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ۱۰ مقصد اصلی زعفران صادراتی ایران کدام‌اند؟ | زعفران‌های صادرشده به چین تقلبی بودند؟ سکه پیش‌فروشی ۱۲ میلیون ارزان‌تر از بازار آزاد فروش رفت
سرخط خبرها

خبری جدید از انتقال سهام عدالت متوفیان به بازماندگان

  • کد خبر: ۱۹۵۷۰۹
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۷
خبری جدید از انتقال سهام عدالت متوفیان به بازماندگان
اقتصادنیوز: مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت، ضمن تشریح فرایند دریافت خدمت تقسیم دارایی سهام عدالت متوفیان گفت: تمامی مراحل مربوط به انحصار وراثت سهام عدالت متوفیان رایگان است و نیازی به پرداخت هیچ مبلغی نیست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مهدی حاجی‌وند، دستیار ویژه و مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت با اشاره به رونمایی سامانه متوفیان سهام عدالت با نام "میراث" گفت: از سال ۱۳۸۴ تا کنون و همزمان با طرح توزیع سهام عدالت، حدود ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر از دارندگان سهام عدالت فوت کرده‌اند و این موضوع در اولویت موارد مرتبط با سهام عدالت قرار گرفت و خوشبختانه با راه‌اندازی سامانه مربوط، موضوع سهام عدالت متوفیان تعیین تکلیف شد.

لزوم دریافت گواهی حصر وراثت و سجامی شدن

وی افزود: در این راستا وراث متوفیان سهام عدالت باید اقدام به انجام امور اداری مربوط به انحصار وراثت خود کرده و گواهی حصر وراثت را دریافت کنند و پس از آن، یکی از وراثی که حتما در سامانه سجام ثبت نام کرده است، می‌تواند به درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه به آدرس ddn.csdiran.ir مراجعه کرده و با ورود به بخش "امور سهام عدالت متوفی" و وارد کردن کدملی و تاریخ تولد فرد متوفی در بخش "استعلام نوبت تشکیل پرونده"، نسبت به این موضوع که زمان تشکیل پرونده متوفی فرارسیده یا خیر، و نیز این نکته که متوفی دارای چه دارایی است، اطلاعات لازم را کسب کند.

نیازی به مراجعه همه وراث نیست

دستیار ویژه و مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت با تاکید بر این که در این مرحله نیازی به مراجعه تمامی وراث متوفیان سهام عدالت به سامانه مذکور نیست، و تنها یکی از وراث که سجامی شده است می‌تواند به ترتیب برنامه زمانبندی اعلام شده، این اقدام را انجام دهد، اضافه کرد: در صورت تائید زمان تشکیل پرونده در درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه، متقاضی می‌بایست با مراجعه به یکی از شعب بانک‌ها و یا دفاتر کارگزاری‌های منتخب نسبت به ارائه مدارک اقدام کند.

مدارک لازم

حاجی‌وند تصریح کرد: "تصویر کارت ملی و صفحه اول شناسنامه متوفی"، "اصل یا تصویر برابر با اصل کارت ملی و صفحه اول شناسنامه تمامی وراث تعیینی در گواهی حصر وراثت (با این توضیح که رسید متقاضی کارت ملی و یا گواهی شماره ملی ممهور به مهر سازمان ثبت احوال می‌تواند جایگزین کارت ملی باشد) " و "اصل یا تصویر برابر با اصل گواهی حصر وراثت متوفی (در صورتی که مادر در عداد وراث باشد؛ مستنبط از بند ب ماده ۸۹۲ قانون مدنی برای کنترل حاجب، صفحات شناسنامه مربوط به تعداد فرزندان پدر و مادر متوفی نیز الزامی است) " از جمله مدارکی است که باید توسط یکی از وراث متوفیان سهام عدالت برای انجام امور مربوط ارائه شود.

دستیار ویژه و مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت افزود: همچنین در صورتی که متوفی دارای وصیت‎نامه رسمی باشد که در گواهی حصر وراثت نیز به آن اشاره شده، "ارائه اصل یا تصویر برابر با اصل وصیت نامه" نیز ضروری است.

نیازی به پرداخت هیچ مبلغی نیست

حاجی‌وند با تاکید بر این که تمامی مراحل و امور مربوط به انحصار وراثت اصل و سود سهام عدالت متوفیان سهام عدالت رایگان است، گفت: تنها وراث افرادی که سهام عدالت دارند باید اقدام به انجام فرایند مرتبط با سهام عدالت فرد متوفی کنند.

اصل و سود سهام عدالت متوفیان منتقل می‌شود

وی با بیان این که اصل و سود سال‌های مختلف سهام عدالت متوفیان محفوظ است، اضافه کرد: بعد از انجام امور انحصار وراث توسط وراث متوفیان سهام عدالت، اصل سهام عدالت به وراث اختصاص داده خواهد شود و سود سهام عدالت متوفیان نیز در ابتدای سال آینده میان وراث توزیع خواهد شد.

برنامه زمان‌بندی انتقال سهام عدالت متوفیان

بر اساس این گزارش، مطابق زمان‌بندی انتقال سهام عدالت متوفیان، وراث متوفیان سال‌های ۱۳۸۵، ۱۳۸۴ و قبل از آن از تاریخ ۱۵ آبان، سال ۸۶ و ۸۷ از ۱۱ آذر، سال‌های ۸۸ و ۸۹ از ۲۵ آذر، سال‌های ۹۰ و ۹۱ از ۹ دی، سال‌های ۹۲ و ۹۳ از ۲۳ دی، سال‌های ۹۴ و ۹۵ از ۷ بهمن، سال‌های ۹۶ و ۹۷ از ۲۱ بهمن، سال‌های ۹۸ و ۹۹ از ۵ اسفند و وراث متوفیان سال ۱۴۰۰ و به بعد از تاریخ ۱۹ اسفند سال ۱۴۰۲ می‌تواند اقدام به انجام امور مربوط به انحصار وراثت سهام عدالت متوفیان خود کنند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->