یکصد و بیست و نهمین حراج شمش طلای مرکز مبادله ایران (۲۰ مهر ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + جزئیات آغاز پرداخت خسارت‌های برق خانگی از آبان ۱۴۰۴ معاون اقتصادی استاندار: تحقق رشد اقتصادی خراسان رضوی نیازمند ۷۰۰ همت سرمایه‌گذاری جدید است حباب سکه به ۷ میلیون تومان رسید (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو ترمز برید؟ + جدول نتایج قرعه کشی و برندگان ایران خودرو (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + لینک مشاهده نرخ سود بین‌بانکی ثابت ماند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت گوشت گوساله در مشهد یک میلیون تومان شد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + جدول ۷۵ درصد بار وام ازدواج روی دوش ۶ بانک | ۵۴۱ هزار نفر هنوز در صف هستند اعلام قیمت جدید انواع موبایل در بازار (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | پرچمدار اپل چند؟ + جدول معاون وزیر جهادکشاورزی: محصولات کشاورزی ایران به ۸۰ کشور جهان صادر می‌شود اعلام زمان واریز یارانه مهر ۱۴۰۴ | رقم واریزی بیشتر شد؟ ۳۸ میلیارد دلار ارز صادراتی در ۷ سال گذشته به کشور بازنگشته است | متخلفان اعلام شدند بررسی چالش‌های انرژی و تقویت زیرساخت‌های گاز در سی‌وسومین اجلاس شورای اسلامی استان خراسان رضوی هشدار سازمان امور مالیاتی: خودداری از صدور صورت‌حساب الکترونیک، یعنی فرار مالیاتی پیش‌بینی نرخ دلار و طلا با کاهش تنش‌ها در منطقه | رقم‌های باورنکردنی در انتظار طلا حذف شرط سپرده در پیش‌فروش خودرو، تقاضای کاذب در بازار ایجاد کرد (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) هشدار بهروزآذر درباره فراموشی ارزش‌های خانوادگی در دنیای رسانه‌زده زعفران تربت‌حیدریه آخر هفته چند قیمت خورد؟ (۱۷ مهر ۱۴۰۴) هشدار بانک مرکزی به مردم: هیچ تشکل یا کانونی مجوز نظارت بر صندوق‌های قرض‌الحسنه ندارد توسعه شبکه گاز مشهد با هدف پایداری و رعایت الزامات پدافند غیرعامل | گازرسانی رینگ جنوبی شهر تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد + فیلم یارانه نانوایان مشهدی از جنگ ۱۲روزه تاکنون، واریز نشده است آینده برق ایران در گرو کنترل ماینر‌ها کاهش مشارکت اقتصادی در خراسان رضوی | نرخ بیکاری استان در تابستان ۱۴۰۴، به ۵.۳ درصد رسید   آرامش در غرب آسیا، نرخ دلار در ایران را کاهش داد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کمیابی و گرانی برنج، دست‌پخت متولیانی است که نظارت بر بازار را رها کرده‌اند | غیب‌شدن برنج به دست محتکران آتش‌بس در غزه؛ کاهش قیمت در بازار جهانی نفت (۱۷ مهر ۱۴۰۴) ۱۰ کارشناس، آینده بازار مسکن را پیش‌بینی کردند (۱۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جزئیاتی درباره تشکیل قرارگاه مسکن کارگری

  • کد خبر: ۱۹۵۷۸۳
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۵
جزئیاتی درباره تشکیل قرارگاه مسکن کارگری
نماینده کارگران در شورای عالی کار در مورد جزئیات طرح قرارگاه مسکن کارگری صحبت کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، جلسه شورای‌عالی کار دیروز برگزار شد و لزوم تامین مسکن کارگری از اصلی‌ترین مباحث و جزو دستورکار‌های این جلسه بود که در نهایت مقرر شد قرارگاه مسکن کارگری تشکیل شود.

نماینده کارگران در شورای عالی کار درباره هدف تشکیل قرارگاه مسکن کارگری گفت: اگر بتوانیم در دوران کاری کارگر یک واحد مسکونی به او تحویل دهیم یعنی درصد زیادی از حقوق او را افزایش داده‌ایم. چون دوسوم از هزینه ماهانه کارگر صرف مسکن می‌شود و با حذف هزینه مسکن، بخشی از شکاف بین دریافتی کارگران و هزینه‌ها ترمیم می‌شود.

هادی ابوی در مورد جزئیات طرح قرارگاه مسکن کارگری عنوان کرد: واقعیت این است که در حال حاضر با طرح‌هایی که دولت در زمینه مسکن داده است مانند طرح نهضت ملی مسکن، کارگران صاحب خانه نمی‌شوند لذا بحث مسکن کارگری مطرح و مقرر شد قرارگاه مسکن کارگری هم به صورت ملی و هم استانی ایجاد شود که مخصوص تامین مسکن کارگری باشد.

ابوی ادامه داد: در این زمینه وزیر کار دستور داد که آیین‌نامه اولیه اجرایی قرارگاه مسکن کارگری تا هفته آینده تهیه شود که ما هم در حال تنظیم پیشنهادات خود هستیم.

نماینده کارگران در شورای عالی کار در مورد پیشنهادات مد نظر نمایندگان کارگران در ارتباط با طرح مسکن کارگری گفت: در وهله اول باید زمین رایگان در اختیار کارگران قرار گیرد. پس از آن، ما خواستار تخصیص وام‌های ارزان‌قیمت به کارگران هستیم که در این زمینه قرار است بانک‌های عاملی مانند بانک توسعه تعاون و بانک رفاه که در مجموعه خود وزارت تعاون و کار وجود دارند پای کار بیایند.

ابوی ادامه داد: همچنین دولت می‌تواند یک مقدار از سود تسهیلات اعطایی به کارگران را خودش در قالب کمک‌هایی مانند درمان و... که می‌دهد، پرداخت کند. افزون بر آن پیشنهاد ما این است که زمین در اختیار کارگر و تعاونی باشد تا خود آن‌ها کار را پیش ببرند.

نماینده کارگران در شورای عالی کار با بیان اینکه ما خیلی خوشبین هستیم که این طرح به ثمر برسد، عنوان کرد: در جلسه دیروز معاون وزارت کار، مدیرعامل تامین اجتماعی و معاون وزارت صمت هم حاضر بودند و همه اتفاق نظر داشتند که در این زمینه باید اقدام شود. تاکید ما هم این است که لازم نیست این طرح، ضربتی باشد بلکه ما خواهان اجرایی شدن آن هستیم. مهم این است که کارگر بداند بالاخره صاحب خانه می‌شود.

ابوی ادامه داد: برای صاحب خانه شدن کارگران ما تجارب خوبی در دهه ۶۰ و ۷۰ داریم. در آن زمان کار به این شکل بود که زمین به تعاونی‌ها اختصاص داده می‌شد. سپس تعاونی‌ها سنجش می‌شدند و ساخت واحد‌ها به آن‌ها داده می‌شد. مدت زمان ساخت تعیین نمی‌شد بلکه خود تعاونی‌ها شروع به ساخت می‌کردند و بخش عمده کار را آن‌ها انجام می‌دادند. پس از آن، بخش نازک‌کاری را خود کارگر با همکاری اقوام و اطرافیانش بر عهده می‌گرفت تا هزینه تمام شده ساخت پایین بیاید.

وی در مورد هزینه تامین مصالح موردنیاز ساخت هم بیان کرد: سیمان در حال حاضر از بورس خریداری می‌شود که هزینه‌های اضافه دارد. در این زمینه وزیر کار تاکید کرد در زمینه تامین مصالح مانند سیمان و فولاد هم همکاری می‌کنند. همچنین، تاکید وزیر به معاونان خود این بود که در رأس قرارگاه یک فرد جهادی و توانمند انتخاب شود که بتواند در شورای عالی مسکن کار را پیگیری کرده و در دریافت مجوز‌های لازم سرعت عمل داشته باشد؛ بنابراین با توجه به این تاکیدات، ما خوشبین هستیم که در این زمینه اتفاق خوبی بیفتد.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->