هرآنچه باید درباره روش های مصرف، نگهداری و پخت برنج بدانید | راه و رسم پلوخوری اما و اگر‌های بیمه فرزند پسر بالای ۱۸ سال آغاز مرحله منطقه‌ای سیزدهمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان در مشهد دفع انگل با این میوه خوشمزه! شاخص BMI | معیار دقیق سلامت یا گمراه‌کننده برای ورزشکاران؟ جست‌وجوی اسامی مصدومان انفجار بندرعباس به تفکیک مراکز درمانی با هوش مصنوعی مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی: سالانه ۸۰۰ نفر بر اثر سوانح کار در کشور جان خود را از دست می‌دهند دیار امام‌رضا(ع)، همدرد بندرعباس | آمادگی خراسان رضوی برای خدمت‌رسانی به حادثه‌دیدگان بندر شهید رجایی صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش‌های رگباری (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) نرخ مرگ‌ومیر نوزادان در بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد، ۵۰ درصد کاهش یافت نرخ باروری کل در خراسان رضوی ۳۶ درصد کمتر از حد مطلوب است بانوی مرگ مغزی به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا چهارشنبه با احتمال رگبار باران راهکار‌های از‌بین‌بردن بوی بد عرق بدن مدیرکل آموزش‌ و‌ پرورش خراسان رضوی: مدارس خشتی و کانکسی برچیده خواهند شد | پرونده معلم خاطی مشهدی در مرحله صدور حکم رشد ۳۰ درصدی صادرات دارو‌های ایرانی کشف حدود ۷۵ کیلوگرم طلا در مرز‌های خراسان رضوی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویتامین‌هایی که سلامت پوستتان را تأمین می‌کنند وقوع طوفان در خراسان رضوی و ۲۰ استان دیگر طی امروز (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) درمان بیش‌فعالی، بدون نگرانی محققان هشدار دادند؛ ترکیب سیگار و ویپ، سم مهلک‌تری می‌سازد تغذیه معجزه‌آسای باروری از دیدگاه ابن‌سینا مقرری بیمه بیکاری و مستمری برای تمام کارگران و خانواده‌های متوفیان بیمه‌شده تأمین‌اجتماعی حادثه بندر شهید رجایی پوشش سلامت ۳۰ میلیون نفر با اجرای برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع افزایش تعداد جان‌باختگان طوفان تهران + فیلم (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) چالش نظام سلامت با بازارسیاه نوبت دهی برخی منشی‌های پزشکان از زندان برای قتل تا زندان برای دزدی نجات مرد جوان از چنگال آدم‌ربا‌ها پس از ۴۴ روز در فارس (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویدئو| عملیات مهار زمینی و هوایی‌ آتش در بندر شهید رجایی ادامه دارد دستگیری متهمان قتل نوجوان مشهدی در کمتر از ۴۸ ساعت (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

زنان باردار برای پیشگیری از ابتلا به کرونا چه کار باید بکنند؟

  • کد خبر: ۱۹۵۸۸
  • ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۱
زنان باردار برای پیشگیری از ابتلا به کرونا چه کار باید بکنند؟
زنان باردار برای حفظ سلامت خود و پیشگیری از ابتلا به کرونا، از تردد در مکان‌های شلوغ و سفر پرهیز کنند. همچنین باید تحرک کافی در منزل داشته باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر پریچهر پورانصاری، متخصص زنان و زایمان و فوق تخصص حاملگی پرخطر درباره مراقبت‌های لازم از زنان باردار برای پیشگیری از ابتلا به کرونا اظهار داشت: زنان باردار همانند سایر افراد جامعه در معرض ابتلا به این ویروس قرار دارند، البته این بدان معنا نیست که زنان باردار بیشتر به این بیماری دچار می‌شوند اما به علت تغییرات سیستم ایمنی، اگر به این بیماری دچار شوند دچار عوارض و فرم شدیدتری از بیماری می‌شوند.

وی افزود: زنان باردار باید تمام مراقبت‌های بهداشتی ضروری را همچون تمامی افراد جامعه انجام دهند و به شست و شوی دست ها با استفاده از آب و صابون یا اسپری‌های ضدعفونی کننده توجه کنند.

این متخصص با تاکید بر خودداری از حضور غیرضروری زنان باردار در محیط خارج از خانه، گفت: علاوه بر شیوع ویروس کرونا، آلودگی هوا در شهرهایی همچون تهران از دیگر عواملی است که سلامت این افراد را تهدید می‌کند. به همین خاطر توصیه می‌شود زنان باردار رفت و آمد در سطح شهر را به حداقل میزان ممکن برسانند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه با تاکید بر ضرورت خودداری از ارتباط زنان باردار با افراد بیمار، مصرف مایعات فراوان را توصیه کرد.

وی درباره مراقبت‌های دوران بارداری توضیح داد: مادران باردار برای سنجش میزان افزایش وزن، فشار خون و سلامت جنین به طور معمول توسط پزشکان معاینه می‌شوند، اما در شرایط فعلی لازم است مراجعه به مراکز درمانی را به حداقل برسانند.

پور انصاری ادامه داد: زنان باردار می توانند با تهیه یک دستگاه فشار خون و ترازو وزن و فشار خون خود را در منزل کنترل کنند.

این متخصص زنان باردار را به برقراری ارتباط تلفنی با مرکز درمانی تحت نظر توصیه کرد و گفت: زنان باردار در صورت مشاهده هرگونه علائم غیرمعمول می‌توانند با تلفن مرکز درمانی خود اعم از مطب های خصوصی و بیمارستان ها تماس گرفته و راهنمایی های لازم را دریافت کنند.

پور انصاری تاکید کرد: در خانه ماندن زنان باردار به معنای استراحت مطلق نیست، زیرا احتمال لخته شدن خون در زنان باردار بیش از سایر افراد است و باید در منزل تحرک داشته باشند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه افزود: مصرف مایعات گرم برای جلوگیری از ابتلا به بیماری کرونا و پیشگیری از لخته شدن خون به زنان باردار توصیه می‌شود.

این متخصص افزود: زنان باردار در صورت مشاهده علائمی مانند افزایش بیش از حد وزن یا تورم دست و صورت باید با مرکز درمان تماس بگیرند.

وی با تاکید بر انجام مراقبت های معمول در منزل گفت: افزایش وزن بیش از یک کیلوگرم در هفته برای زنان باردار غیر طبیعی است.

این متخصص با تاکید بر ضرورت مصرف مکمل های لازم برای دوره بارداری توضیح داد: تمام اقداماتی که در آموزش های عمومی تاکید می شود باید مورد توجه زنان باردار نیز باشد.

عضو هیات علمی دانشگاه درباره مراقبت‌های جنین اظهار کرد: مادران با پایش حرکات جنین می‌توانند سلامت وی را تحت نظر قرار دهند، اگر متوجه کاهش حرکت شدند باید حتما با مراکز درمانی تماس گرفته و در صورت لزوم مراجعه کنند.

پور انصاری در ادامه تصریح کرد: زنان باردار باید عدم حضور در مراکز شلوغ و پر ازدحام را جدی بگیرند و از حضور در اماکنی همچون مراکز خرید خودداری کنند.

وی با اشاره به خرید سیسمونی برای نوزادان گفت: مادران باردار باید جلوی وسوسه خرید سیسمونی را بگیرند و در محیط های بسته و پرتجمع رفت و آمد نکنند.

این متخصص یادآور شد: این افراد در صورت تمیز و مناسب بودن هوا می توانند به مدت کوتاه و محدود و به شرط رعایت نکات بهداشتی در هوای آفتابی حضور داشته باشند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تاکید بر اهمیت سلامت روان مادران باردار، توضیح داد: در حال حاضر به علت شیوع کرونا، بسیاری از مردم دچار اضطراب و نگرانی شده اند، به همین خاطر زنان باردار باید از مسائل استرس زا پرهیز کنند، زیرا استرس می تواند عوارض متعددی در پی داشته باشد.

وی ادامه داد: به همین خاطر زنان باردار باید خود را از پیام های استرس زا دور نگه دارند و اطلاعات و اخبار درست را از رسانه های معتبر پیگیری کنند.

پور انصاری در پایان با تاکید بر خودداری زنان باردار از هرگونه سفر و لزوم ماندن در منزل گفت: با توجه به شیوع بیماری در اغلب نقاط کشور و همچنین کمبود دسترسی به  امکانات بهداشتی و درمانی در طول سفر زنان باردار نباید سفر کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->